Διαφήμιση

[GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Μία πρώτη ματιά της ρομ της παρασκευής...

Today we are bringing you with two recommended features :

New - Added on/off switch for App lock

New - Customized settings for App lock

Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!
      Πάλι ανουσιο update!!! Λόγο ότι στις 10 του μήνα παρουσίαζεται Miui 8
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Καλο το clean install, αλλα προυποθετει και περισσοτερο χρονο. Γενικοτερα αν η καθε εφαρμογη δεν τρεξει απο τον installer της, δεν εμπιστευομαι κανενα προγραμμα backup οταν απο κατω τραβαμε το "χαλακι" του συστηματος.
      Τουλαχιστον το να ριχνουμε νεωτερο version λειτουργικου απο πανω ειναι κατι που αυτοι που το γραφουν το εχουν λαβει υποψιν τους οτι συμβαινει.

Προτιμω το ρισκο του "αποπανω".

Το προβλημα με το sip δεν υπηρχε στις εκδοσεις του δεκεμβρη παντως.(αν και ποτε δεν μπορουσες να το διαλεξεις για εξερχομενες οπως περιγραφει η xiaomi) Δυστυχως για το bluetooth δεν εχω αποψη αν δουλευε ποτε σωστα σε note 2 παντα.
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Μία πρώτη ματιά της ρομ της παρασκευής...

Today we are bringing you with two recommended features :

New - Added on/off switch for App lock

New - Customized settings for App lock

Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!
      Πάλι ανουσιο update!!! Λόγο ότι στις 10 του μήνα παρουσίαζεται Miui 8
      Περίμενε να δούμε πότε θα είναι έτοιμο!!! γιατί οι μισές συσκευές έχουν ανασταλεί οι rom στους beta.
    • Διαφήμιση
    • [GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)

@netblues
      Στο θέμα του backup έχεις δίκιο και σύμφωνω απολύτως , κι εγώ δεν επαναφερω τίποτα μετά από clean install , απλά ξαναστηνω το τηλ..
      Δυστυχώς αυτό δεν τους βολευει όλους , όπως καταλαβαίνεις κάποιος μπορεί να έχει κάτι σημαντικό που το χρειάζεται στα δεδομένα μιας εφαρμογής κι έτσι δεν γλυτώνει από το να επαναφέρει κάποιο backup δεδομένων , θα μπορούσε βέβαια να επαναφέρει μόνο τα δεδομένα της/των εφαρμογης/ων που χρειάζεται και όχι όλες.
      Κι έτσι το φλασαρισμα από πάνω είναι μία λύση πιο γρήγορη και προτιμητεα απ'οτι το clean install.
      Θα μπορούσε το ρίσκο του από πάνω , να το'κανε χειρότερο το προβλημα με ακομα πιο εντονα κρασαρισματα αλλά το'χουμε δοκιμάσει αυτό και ήξερα ότι χειρότερα δεν θα ηταν.
      Ta bugs είναι υποχρέωσή της εταιρείας να τα λύσει και κακώς που έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εγώ προσωπικά κάνω τοπικό backup μέσω του miui και έπειτα αν κάτι δεν πάει καλά επαναφέρω μόνο τις εφαρμογές και τη διάταξη οθόνης γιατί βαριέμαι να ξαναφτιάχνω τους φακέλους.
    • Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep.

Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.

Κάτι βαθύτερο στο λειτουργικό προκαλεί το πρόβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thomas01 έγραψε:

Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep.

Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.

Σε εμένα δεν κλείνει αλλά δεν συγχρονίζει. Αν πάς στις ρυθμίσεις του προγράμματος μήπως έχεις ενεργοποιημένη την κοινή χρήση ; Δοκίμασε να την αλλάξεις.
      Πάντως εγώ πέρασα την custom ρομ του gkalen και λύθηκε το πρόβλημα.
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Ο/H thomas01 έγραψε:

Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep.

Σε εμένα δεν κλείνει αλλά δεν συγχρονίζει. Αν πάς στις ρυθμίσεις του προγράμματος μήπως έχεις ενεργοποιημένη την κοινή χρήση ; Δοκίμασε να την αλλάξεις.Πάντως εγώ πέρασα την custom ρομ του gkalen και λύθηκε το πρόβλημα.
      Απίθανο να φταίει κάτι τέτοιο, άλλωστε μια χαρά δούλευε πριν την 6.4.28.

Το είδα αυτό που λες και δεν παίζει σε κάθε περίπτωση.
    • Ο/H thomas01 έγραψε:

Αν διαβάσεις στο ποστ #69 και στο τοπικ του RN2 σας έχω ήδη εξηγήσει που είναι το πρόβλημα και έχω δώσει και τρεις λύσεις , εφόσον κάνεις δοκιμές , δοκίμασε και κάποια από τις λύσεις που προτείνω ...

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έβαλα την stable παιδιά γιατί όλες οι developer ήταν μέχρι 2 ώρες οθόνη σε μένα ...
      Τώρα βρήκε την υγεία του, πρώτη φόρτιση πάνω από 4:45 ώρες και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!
      Όταν με το καλό ξανά βγει developer αντοχής μπορεί να τα πούμε πάλι!
      Να είναι καλά όσοι ασχολούνται και κάνουν τη ΜΙUI καλύτερη ευχαριστώ γειά σας :)
    • Διαφήμιση
    • Έχω 2 Κινητά Note 2 στα οποία είχα βάλει ήδη έκδοση developer τον Ιανουάριο. Έκανα αναβάθμιση με το πρόγραμμα αναβάθμισης που έχει το κινητό και στο ένα έγινε κανονικά ενώ στο άλλο
      έκανε μόνο του επανεκίνηση και μπήκε σε recovery mode αντί να ολοκληρώσει την αναβάθμιση. Έκανα επανεκίνηση και κολάει τώρα στην οθόνη εκκίνησης με το λογότυπο mi. Μπήκα πάλι σε recovery Πατώντας Vol+ &power button έκανα wipe Dalvik Cashe και Cashe και ύστερα Install απο το φάκελο που είχα κατεβάσει την νέα rom. Ξεκινάει το install και ύστερα
      απο λίγο βγάζει
      "Failed to extract dir from "System" to "System"
      E: Error executing updater binary in zip "/sdcard/bluetooth/xiaomi-mioui-hellas-....6.4.28.xip" -
      Error Flashing zip "/sdcard/bluetooth/..."
      E:Unable to mount storage.

Σας παρακαλώ πως μπορώ να το επαναφέρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθεια παιδιά!