[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι πρόβλημα Χρήστο ?
- Ενώ απεγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές της GTV πχ MI WiFi, ΜΙ Fit .. όταν κάνω επανεκκίνηση της ξαναβρίσκω εγκατεστημένες.
- Το MIKey λείπει από τις εφαρμογές αλλα αν πας να το κατεβάσεις και να το βάλεις χειροκίνητα από το φορουμ δεν δέχεται την εγκατάσταση και στις 2 εκδόσεις του MIKey 3.2.2 & 3.2.3 (έχω ενεργοποιημενη την επιλογή για εφαρμογές εκτός playstore).
- Κατά την επανεκκίνηση μένει αρκετή ώρα στο MI πριν δείξει την αρχική οθόνη.
- Διάβασε και το ποστ 119
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Ενώ απεγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές της GTV πχ MI WiFi, ΜΙ Fit .. όταν κάνω επανεκκίνηση της ξαναβρίσκω εγκατεστημένες.
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ενώ απεγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές της GTV πχ MI WiFi, ΜΙ Fit .. όταν κάνω επανεκκίνηση της ξαναβρίσκω εγκατεστημένες.
Το MIKey λείπει από τις εφαρμογές αλλα αν πας να το κατεβάσεις και να το βάλεις χειροκίνητα από το φορουμ δεν δέχεται την εγκατάσταση και στις 2 εκδόσεις του MIKey 3.2.2 & 3.2.3 (έχω απενεργοποιημενη την επιλογή για εφαρμογές εκτός playstore).
Κατά την επανεκκίνηση μένει αρκετή ώρα στο MI πριν δείξει την αρχική οθόνη.
Διάβασε και το ποστ 119
Ίσως είναι ώρα για ένα Factory Reset ...
Δεν είναι πρόβλημα της ROM αλλά στα DATA της Συσκευής...
Το FIX ήταν για τα λάθος στοιχεία στις πληροφορίες Σχετικά με το τηλέφωνο, και δεν έχει σχέση με αυτό που αναφέρεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι πρόβλημα Χρήστο ?
Το MIKey λείπει από τις εφαρμογές αλλα αν πας να το κατεβάσεις και να το βάλεις χειροκίνητα από το φορουμ δεν δέχεται την εγκατάσταση και στις 2 εκδόσεις του MIKey 3.2.2 & 3.2.3 (έχω ενεργοποιημενη την επιλογή για εφαρμογές εκτός playstore).
Διάβασε και το ποστ 119
Και τι τον έχουμε τον οδηγό βρε Χρηστο ..
Δοκίμασε να σβησεις αυτές που δε θες μέσα από το ζιπ και βάλε αυτή που θες μέσα στο ζιπ , μετά φλασαρε ...
Edit
Επίσης , ροοταρε και με root explorer , σβησε της εφαρμογές που δε θες και ξαναβγαίνουν από το data/app/ .. κάνε reboot και τσεκαρε αν έφυγαν ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ενώ απεγκαθιστώ κάποιες εφαρμογές της GTV πχ MI WiFi, ΜΙ Fit .. όταν κάνω επανεκκίνηση της ξαναβρίσκω εγκατεστημένες.
Το MIKey λείπει από τις εφαρμογές αλλα αν πας να το κατεβάσεις και να το βάλεις χειροκίνητα από το φορουμ δεν δέχεται την εγκατάσταση και στις 2 εκδόσεις του MIKey 3.2.2 & 3.2.3 (έχω απενεργοποιημενη την επιλογή για εφαρμογές εκτός playstore).
Διάβασε και το ποστ 119
Πριν απο λίγες μέρες έκανα που πήγα απο dev σε stable 7.2 ;oχι πάλι -
Ο/H gtette έγραψε:
Περίμενε για τα δικά μου αποτελέσματα που θα αναρτήσω σε λίγο.
Λίγη υπομονή.. μόλις ξεκινησα εγκατάσταση μετα από FRRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H gtette έγραψε:
Αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα, τότε θα πρέπει να κάνει Factory Reset. -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H gtette έγραψε:
Καληνύχτα και καλή συνέχεια παιδιά. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βρε δεν αναφέρομαι γενικά, αλλά στο πρόβλημα που έχει ο Χρήστος.
Ας μας πει κανένα μέλος που έβαλε την συγκεκριμένη Stable σε Redmi Note 2 αν δεν έχει αυτά τα συμπτώματαRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Έχω κάνει wipe: dalvik cache, data, system, cache και απευθείας εγκατέστησα την Stable 7.3.2.0. (md5=ok)
Τα συμπτώματα είναι ακριβώς ίδια όπως τα περιέγραψα στο ποστ 122.
@MIUI_ART τι προτείνεις;Redmi Note 8T (Willow)
Εχω προβλημα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
Καταρχας εχω το redmi note 3 pro ειμουν στην stable 7.2.2 και εκανα update (με factory reset) σε 7.3.1.
Το factory reset εγινε χωρις κανενα error , το install εγινε χωρις κανενα error (μεσω TWRP). Οταν πατησα reboot now, το κινιτο δεν ανοιγει, το μονο που κανει ειναι να αναβοσβινει το φωτακι των notifications κοκκινο. (Κρατησα κουμπια πατημενα για 10 λεπτα μηπως ανοιξει το κινιτο η το TWRP αλλα τιποτα)
Καμια ιδεα τι να κανω ? Τι εκανα λαθος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0