Εφ'όσον βλέπει την συσκευή σου το Mi-Flash, θα επανέλθει μην φοβάσαι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Αυτό που έχει μέσα η 7.2.2. Της google πρέπει να είναι. Δέν έχω προσθέσει εγώ κάτι.Ο/H Bodai έγραψε:
@pavlidisc ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς???
Μισό...γιατί ψάχτηκα κατα κεί :Ο/H Bodai έγραψε:
Αν δεν σου βγαζει το μικροφωνο πηγαινε Settings/Additional Settings/Language and Input/Google Keyboard και ενεργοποίησε την λειτουργία αυτή.
Στο Γλώσσα & Εισαγωγή, υπάρχει κάτι που λέγεται "Απόδοση κειμένου με ομιλία". Όταν μπείς πιό μέσα...λέει οτι η Ελληνική δεν υποστηρίζεται...(???)Ο/H pkatsaras έγραψε:
@pavlidisc Στις Προτιμήσεις, ψάχνεις κάτω κάτω αν είναι ενεργοποιημένο το κλειδί φωνητικής εξόδου νομίζω. Επίσης, στο Εισαγωγή γλωσσών, πατά Προεπιλογή -> Ρύθμιση Μεθόδων Εισαγωγής και δες αν είναι ενεργοποιημένη η Φωνητική Πληκτρολόγηση Google
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω το ξανα είδα τωρα μετα από καίρό και δεν μπορω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο Voice TypingΟ/H pavlidisc έγραψε:
Στο Γλώσσα & Εισαγωγή, υπάρχει κάτι που λέγεται "Απόδοση κειμένου με ομιλία". Όταν μπείς πιό μέσα...λέει οτι η Ελληνική δεν υποστηρίζεται