Το cloud είναι κάτι ... "μαγικό". Άμεσος συγχρονισμός επαφών, εφαρμογών, φωτογραφιών, σημειώσεων...κλπ...ένα πλήρες backup δηλαδή της συσκευής σου στο σύννεφο. Σε οτιδήποτε και αν συμβεί, από ένα απλό "φορματ" μέχρι αλλαγή συσκευής, συνδέεσαι στο mi-account και τσουπ...σε πολύ λίγο και χωρίς να κανεις τίποτε άλλο από το να περιμένεις...ερχεται η παλιά σου συσκευή με τις ρυθμίσεις της και μπαίνει μέσα στη καινούρια! Απλά αναντικατάστατη για μένα λειτουργία. Την χρησιμοποιούσα συνεχώς στο iPhone και ήταν μια τεράστια και ευχάριστη έκπληξη που την είδα και στην xiaomi.
Συν ότι υπάρχει και η εύρεση συσκευής, με την οποία ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεις που βρίσκεται η συσκευή σου (και όχι μόνο...)
Εάν δεν γνωρίζεις την υπηρεσία σε συμβουλεύω να μάθεις γι αυτήν γιατί ειναι πολύ σημαντική.
ΥΓ Δεν την έχω τεστάρει ακόμα στη xiaomi, ότι ξέρω το ξέρω από την αντίστοιχη του IOS, αλλά φαίνεται να δουλεύει σωστά.
ΥΓ ποσο εχει το mi5 και λες ότι θες αλλά 300 για να πιάσει τα "επώνυμα"; το s7 έχει 550€ (του οποίου η κάμερα ειναι από άλλο πλανήτη ε...)
From Lumia 640
Συν ότι υπάρχει και η εύρεση συσκευής, με την οποία ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεις που βρίσκεται η συσκευή σου (και όχι μόνο...)
Εάν δεν γνωρίζεις την υπηρεσία σε συμβουλεύω να μάθεις γι αυτήν γιατί ειναι πολύ σημαντική.
ΥΓ Δεν την έχω τεστάρει ακόμα στη xiaomi, ότι ξέρω το ξέρω από την αντίστοιχη του IOS, αλλά φαίνεται να δουλεύει σωστά.
ΥΓ ποσο εχει το mi5 και λες ότι θες αλλά 300 για να πιάσει τα "επώνυμα"; το s7 έχει 550€ (του οποίου η κάμερα ειναι από άλλο πλανήτη ε...)
From Lumia 640
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.