Όχι δεν είναι stable. Μπορείς να το δεις στην φωτογραφία που επισυνάπτω.
επιλογη smartphone
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Όχι δεν είναι stable. Μπορείς να το δεις στην φωτογραφία που επισυνάπτω.
Δεν ξέρω γιατί εσένα δεν την έχει... -
Δεν ξέρω. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει παρακαλώ;
-
Λοιπόν άκου...
στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκδόσεις της fastboot rom υπάρχει η επιλογή για κρυπτογράφιση. Και σε Stable και σε Developer.
...
Στην τρέχουσα όμως Developer δεν υπάρχει! Άρα την έχουν αφαιρέσει:
-
Στην Ελληνική 7.2.2.0 που έχω στο Redmi Note 3 pro υπάρχει κανονικά η κρυπτογράφιση.
Και τί ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία; Παίρνει backup την συσκευή με κρυπτογραφημένο κώδικα; Προστατευμένο backup στην ουσία; ή κάνει κάτι άλλο καιδεν κατάλαβα καλά;
Γιατί η κρυπτογράφηση στην οποία αναφέρθηκα εγώ (όταν είπα οτι η Apple είναι στο 95-98% ενώ το Αndroid κάτω απο 10%) εννοούσα αυτήν που γίνεται μέσω των εφαρμογών τρίτων. Δίνεις δηλαδή κάποια στοιχεία σου στις εφαρμογές και αυτές τα αποθηκεύουν κρυπτογραφημένα. Η Apple απαιτεί απο τους developers να κρυπτογραφούν τα δεδομένα του κάθε χρήστη που αποθηκεύουν στον server τους πράγμα που αυξάνει την ασφάλεια κατακόρυφα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Και τί ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία; Παίρνει backup την συσκευή με κρυπτογραφημένο κώδικα; Προστατευμένο backup στην ουσία; ή κάνει κάτι άλλο καιδεν κατάλαβα καλά;
Εάν κάνεις φορμάτ το τηλέφωνό σου και το δώσεις σε νέο ιδιοκτήτη (έστω ότι το πουλάς) και αυτός χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα restore, μπορεί να επαναφέρει σχεδόν όλα σου τα περιεχόμενα...
Εάν όμως κρυπτογραφήσεις το κινητό σου και μετά κάνεις φορμάτ, ούτε το IT Deparment του FBI δεν μπορεί να το επαναφέρει...! Τελειώνει η "ιστορία" εκεί... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εάν όμως κρυπτογραφήσεις το κινητό σου και μετά κάνεις φορμάτ, ούτε το IT Deparment του FBI δεν μπορεί να το επαναφέρει...! Τελειώνει η "ιστορία" εκεί...
-
Ο/H alnikou έγραψε:
και αν το κάνω εγω κατα λάθος φορμάτ τι γινετε πως τα επαναφέρω ?
Υ.Γ. Μα, κατά λάθος ...φορμάτ???? Και πως θα το καταφέρεις αυτό το "λάθος"? -
Με την κρυπτογράφηση, κρυπτογραφειται και η εξωτερική κάρτα; Και μετά αποκρυπτογραφείται σε pc ή άλλο κινητό αν αυτό τα "φτύσει" ή τα χάνουμε;
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
Άρα να περιμένω επόμενη αναβάθμιση για να την επαναφέρουν την κρυπτογραφηση;
-
Pavlidisc σου έχω στείλει mail για την συζήτηση μας για τους Mac. Μόλις μπορέσεις δες το και απάντησε σε παρακαλώ.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Από το back up σου...
2)Άρα να περιμένω επόμενη αναβάθμιση για να την επαναφέρουν την κρυπτογραφηση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα