ΣΠΕΣΙΑΛ!!!!! 
From Lumia 640

From Lumia 640
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤα αποθηκεύει στους servers της Xiaomi. ΔΕΝ πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο στην συσκευή σου. Για αρχή έχεις 5GB. Είναι Υπερπολλά για συγχρονισμό των ΠΑΝΤΩΝ εκτός από φωτογραφίες και βίντεο. Εάν έχεις σκοπό να συγχρονίζεις φωτό και video (εγώ δεν το κάνω) τότε μάλλον ο χώρος λογικά θα γεμίσει εύκολα και θα πρέπει να αγοράσεις περισσότερο. Για ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα δωρεάν 5GB φτάνουν και περισσεύουν.Ο/H blackm76 έγραψε:
Και που τα αποθηκευη; θα πιάνει χώρο από την συσκευή μου; και μέχρι πόσα mb μπορεί να αποθήκευση; γενικά πως λειτουργεί αυτό το συνεφακι γιατί πρώτη φορά θα το κάνω.
Σε αυτό είμαι πολύ "μικρός" ακόμα για να σου απαντήσω. Πολύ νέος στο Android, πολύ νέος στην Χiaomi. Θα είχα ξεκάθαρη απάντηση εάν το δίλημμα εμπεριείχε και iPhone. Τώρα απλά πάω πάσο γιατί δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω.Ο/H blackm76 έγραψε:
Και όσον αφορά το mi5 pro και το s7 KAI s7 edge είπατε ότι το s7 edge είναι άλλη κατηγορία. Δηλαδή είναι καλύτερο το Samsung?
Και αν έχει την ίδια τιμή με το απλό s7 NA το πω μήπως είναι πάλι καλύτερο το s7 αναλογικά τιμή υπηρεσιών και service KAI υποστήριξη; και μήπως η xiaomi είδε ότι πουλάει και ανέβασε απλά τις τιμές;
Αυτά τα ρωτάω γιατί έχω xiaomi KAI θέλω να σιγουρευτο ότι καμία άλλη μάρκα δεν είναι καλύτερη από τα κινητά μας αν και αυτό ακούγετε λίγο εγωιστικο.
1)εκτος απο φωτογραφιες και βιντεο που δεν τα συγχρονιζεις εσυ συγκεκριμενα τι αλλο μπορεις να συγχρονισεις;;;;Ο/H pavlidisc έγραψε:
Τα αποθηκεύει στους servers της Xiaomi. ΔΕΝ πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο στην συσκευή σου. Για αρχή έχεις 5GB. Είναι Υπερπολλά για συγχρονισμό των ΠΑΝΤΩΝ εκτός από φωτογραφίες και βίντεο.
ουτε εγω αλλα για xiaomi το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.οχι ακομα αλλα μολις χαλασει το mi3 μου θα δυσκολευτο πολυ να παρω αλλη μαρκα και ας ειναι καλυτερο.αλλα δεν νομιζω.ειναι ραγδεα αναπτυσωμενη εταιρια που και στην ελλαδα να ερθουν οι συσκευες της(μερικες εχουν ερθει ειδη) εχουμε την δυνατοτητα αγορας κατευθειαν απο την κινα πολυ ποιο φθηνα.και με την βοηθεια αυτοι του site που μιλαμε κανεις οτι θες την συσκευη σου.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Θα σου πώ μόνο τα εξής : Δεν θα έδινα Π-Ο-Τ-Ε 500 ευρώ για Android.
τωρα για να σε φτιαξω λιγο να σου πω οτι παλι εχεις δικιο αλλα οχι για ολα τα android επειδη η xiaomi ειναι παλι πολυ μπροστα και εχει επιλογη κρυπτογραφισης ολοκληρης της συσκευης σου απο τις ρυθμισεις.δεν το εχω κανει ακομα.αλλα ξερω οτι γινετε.βρηκα την επιλογη αλλα ενα ενα θα τα κανουμε.Απλά το android επειδή είναι ανοιχτού κώδικα (και ξεκλειδωνουμε και bootloader) είναι πολύ πολύ πολύ πιο εκτεθειμένο. Η κρυπτογραφιση του IOS ειναι στο 95-98% ενώ του android ειναι κάτω από 10%. Οποτε καταλαβαίνεις....Η google τώρα ξύπνησε και ζητάει από τους προγραμματιστές αναγκαστικά κρυπτογράφηση αλλά μέχρι να φτάσει η υλοποίηση έχει ακόμα δρόμο...
1)δεν ξερω αν ειναι κλωνος αλλα λιγο που επιασα ενα iphone στα χερια μου του μοιαζει πολυ στην λειτουργια του.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Έχει αντιγράψει 100% την Apple στον τρόπο ανάπτυξης (και καλά έκανε...) και πετάει προς την υπέρβαση. Μιλάμε για πλήρη αντιγραφή...εάν είχες ποτέ iPhone θα μπορούσες να καταλάβεις οτι μιλάμε 1000% για κλώνο! Το software και οι λειτουργίες του είναι ΑΡΙΒΩΣ ίδιο με της Apple.
εγω δεν θα χρησιμοποιουσα αυτα τα επιθετα αλλα σιγουρα μεχρι τωρα δεν ενθουσιαζομουν με τα κινητα τηλεφωνα και δεν εδεινα ποτε λεφτα πανω απο 200 ευρω για android πραγμα που σημεινει οτι συμφωνουμε μεχρι ενα σημειο,μεχρι που γνωρισα την xiaomi.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Για μένα το Android είναι ένα φθηνό-ξεπλυμένο-τρύπιο-κακογραμμένο-προχειρογραμμένο λειτουργικό. Δεν ξέρω τί το έκανε (και τί έχει σκοπό να το κάνει) η Xiaomi. Προς το παρόν...έχω μείνει άναυδος! Απλά δεν είναι Android αυτό που βλέπω στο miui. Είναι κάτι άλλο που έχει τρομερά καλές βάσεις. Θα πρέπει να επιβεβαιώσω ότι όλα δουλεύουν σωστά (για 5-6-7-10 μήνες) και μετά μπορεί να αναθεωρήσω την άποψή μου.
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μέχρι τότε εάν ανέβω το κόστος 300 ευρώ και πλησιάσω τα 400 (πόσο μάλλον τα 500) ο δρόμος είναι ένας, μονόδρομος, και λέγεται Apple.
ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει κρυπτογραφιση το ειχα βρει στις ρυθμισεις αλλα ειναι αυτο που λενε οτι οταν ψαχνεις κατι δεν το βρισκεις.εχω ωρα που ψαχνω να το βρω αλλα δεν μπορω τωρα.μολις το βρω θα σας πω.σιγουρα υπαρχει παντως.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μακάρι να έχεις δίκιο...θα δείξει η νεκροψία...:-)
θα ηθελα καποια στιγμη οταν εισαι online να μιλησουμε απο την συνομιλια εδω για αυτο το θεμα γιατι θελω να παρω υπολογιστη και το σκεφτομαι πολυ τον τελευταιο καιρο αλλα πρεπει να μιλησω ρεαλιστηκα με καποιον που ξερει για να μαθω γιατι οποιον και αν ρωταω μου λεει τα δικα του.και λεω απο συνομιλια για να μην γεμισουμε εδω το θεμα για το imac.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Το iMac και το OSx προς το παρόν είναι αναντικατάστατο. Μόλις πάτε Mac ποτέ δεν πάει πίσω...Δεν μπορώ να σου πώ γιατί...πρέπει να το δοκιμάσεις μόνο σου για να καταλάβεις
τι ειναι αυτο;;;χαχαχ σου εστειλα μηνυμα απο την συνομιλια.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Για το θέμα του mac θα σε ενημερώσω μέσω pm
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο-->Κρυπτογράφηση ΤηλεφώνουΟ/H blackm76 έγραψε:
Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή κρυπτογραφισης στις ρυθμίσεις γιατί δε μπορώ να την βρω...... Την είχα βρει παλιότερα...