Διαφήμιση

επιλογη smartphone

• Τώρα από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού φτάσαμε αλλά θα ρωτήσω και εγώ δεν αντέχω....
      Με πισατε εντάξει και έκανα λογαριασμό στο Mi-account. Τώρα στην ουσία πρεπε απλά να ενεργοποιήσω τον αυτόματο συγχρονισμό και θα κάνει μόνο του αντίγραφο των αρχείων και των ρυθμίσεων και τον πληροφοριών της συσκευής μου μόνο του;

Και που τα αποθηκευη; θα πιάνει χώρο από την συσκευή μου; και μέχρι πόσα mb μπορεί να αποθήκευση; γενικά πως λειτουργεί αυτό το συνεφακι γιατί πρώτη φορά θα το κάνω.

Και όσον αφορά το mi5 pro και το s7 KAI s7 edge είπατε ότι το s7 edge είναι άλλη κατηγορία. Δηλαδή είναι καλύτερο το Samsung?
      Και αν έχει την ίδια τιμή με το απλό s7 NA το πω μήπως είναι πάλι καλύτερο το s7 αναλογικά τιμή υπηρεσιών και service KAI υποστήριξη; και μήπως η xiaomi είδε ότι πουλάει και ανέβασε απλά τις τιμές;

Αυτά τα ρωτάω γιατί έχω xiaomi KAI θέλω να σιγουρευτο ότι καμία άλλη μάρκα δεν είναι καλύτερη από τα κινητά μας αν και αυτό ακούγετε λίγο εγωιστικο.

Για αυτό έκανα και τις ερωτήσεις στην αρχή με το ποιο είναι ποιο γρήγορο.
      Συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Και που τα αποθηκευη; θα πιάνει χώρο από την συσκευή μου; και μέχρι πόσα mb μπορεί να αποθήκευση; γενικά πως λειτουργεί αυτό το συνεφακι γιατί πρώτη φορά θα το κάνω.
      Τα αποθηκεύει στους servers της Xiaomi. ΔΕΝ πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο στην συσκευή σου. Για αρχή έχεις 5GB. Είναι Υπερπολλά για συγχρονισμό των ΠΑΝΤΩΝ εκτός από φωτογραφίες και βίντεο. Εάν έχεις σκοπό να συγχρονίζεις φωτό και video (εγώ δεν το κάνω) τότε μάλλον ο χώρος λογικά θα γεμίσει εύκολα και θα πρέπει να αγοράσεις περισσότερο. Για ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα δωρεάν 5GB φτάνουν και περισσεύουν.
      :)

Πας εδώ : 我的小米云服务 βάζεις του κωδικούς του cloud σου και τα έχεις όλα στο πιάτο. Και φυσικά εάν έχεις 2-3-4 συσκευές με το ίδιο account συγχρονίσουν όλες αυτόματα!!!! Είναι "μαγεία" σου λέω...φαντάσου το στην Apple που το icloud μεταφέρεται ΚΑΙ στον υπολογιστή σου!!! Με ένα κωδικό συγχρονίζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε dt χωρίς να κάνεις τίποτα. :)

Ο/H blackm76 έγραψε:

Και όσον αφορά το mi5 pro και το s7 KAI s7 edge είπατε ότι το s7 edge είναι άλλη κατηγορία. Δηλαδή είναι καλύτερο το Samsung?
      Και αν έχει την ίδια τιμή με το απλό s7 NA το πω μήπως είναι πάλι καλύτερο το s7 αναλογικά τιμή υπηρεσιών και service KAI υποστήριξη; και μήπως η xiaomi είδε ότι πουλάει και ανέβασε απλά τις τιμές;

Αυτά τα ρωτάω γιατί έχω xiaomi KAI θέλω να σιγουρευτο ότι καμία άλλη μάρκα δεν είναι καλύτερη από τα κινητά μας αν και αυτό ακούγετε λίγο εγωιστικο.
      Σε αυτό είμαι πολύ "μικρός" ακόμα για να σου απαντήσω. Πολύ νέος στο Android, πολύ νέος στην Χiaomi. Θα είχα ξεκάθαρη απάντηση εάν το δίλημμα εμπεριείχε και iPhone. Τώρα απλά πάω πάσο γιατί δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω.

Θα σου πώ μόνο τα εξής : Δεν θα έδινα Π-Ο-Τ-Ε 500 ευρώ για Android. ;)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Τα αποθηκεύει στους servers της Xiaomi. ΔΕΝ πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο στην συσκευή σου. Για αρχή έχεις 5GB. Είναι Υπερπολλά για συγχρονισμό των ΠΑΝΤΩΝ εκτός από φωτογραφίες και βίντεο.
      1)εκτος απο φωτογραφιες και βιντεο που δεν τα συγχρονιζεις εσυ συγκεκριμενα τι αλλο μπορεις να συγχρονισεις;;;;
      2)συγχρονισμο εννοουμε το ανεβασμα τον στοιχιων μας στον server της xiaomi;;;
      3)η σελιδα που μου εστειλες ειναι ο server tis xiaomi;;;;
      4)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Θα σου πώ μόνο τα εξής : Δεν θα έδινα Π-Ο-Τ-Ε 500 ευρώ για Android.
      ουτε εγω αλλα για xiaomi το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.οχι ακομα αλλα μολις χαλασει το mi3 μου θα δυσκολευτο πολυ να παρω αλλη μαρκα και ας ειναι καλυτερο.αλλα δεν νομιζω.ειναι ραγδεα αναπτυσωμενη εταιρια που και στην ελλαδα να ερθουν οι συσκευες της(μερικες εχουν ερθει ειδη) εχουμε την δυνατοτητα αγορας κατευθειαν απο την κινα πολυ ποιο φθηνα.και με την βοηθεια αυτοι του site που μιλαμε κανεις οτι θες την συσκευη σου.

το μονο μου θεμα ειναι ανταλακτικα και ποιος θα κανει service.γιατι ενας στην περιοχη μου που κανει κινητα δεν αναλαμβανει λεει και αν αναλαβει θα το στειλει στην κινα και θα κανει κανα2 μηνες λεει.ευτυχως που ποιανουν τα χερια μου και αν χρειαστει κατι μακρια απο εδω που να μην χρειαστει το κανω και μονος μου.

5)

Απλά το android επειδή είναι ανοιχτού κώδικα (και ξεκλειδωνουμε και bootloader) είναι πολύ πολύ πολύ πιο εκτεθειμένο. Η κρυπτογραφιση του IOS ειναι στο 95-98% ενώ του android ειναι κάτω από 10%. Οποτε καταλαβαίνεις....Η google τώρα ξύπνησε και ζητάει από τους προγραμματιστές αναγκαστικά κρυπτογράφηση αλλά μέχρι να φτάσει η υλοποίηση έχει ακόμα δρόμο...
      τωρα για να σε φτιαξω λιγο να σου πω οτι παλι εχεις δικιο αλλα οχι για ολα τα android επειδη η xiaomi ειναι παλι πολυ μπροστα και εχει επιλογη κρυπτογραφισης ολοκληρης της συσκευης σου απο τις ρυθμισεις.δεν το εχω κανει ακομα.αλλα ξερω οτι γινετε.βρηκα την επιλογη αλλα ενα ενα θα τα κανουμε.

6)και κατι ασχετο......εχεις iphone kai imac;;;
    • 1) Επαφές, εφαρμογές,μηνύματα, σημειώσεις. ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ σημαντικό το Find device!

2) Nαι. Απο εκεί μπορείς να τα ανακαλέσεις όποτε και απο όπου θες.

3) Ναι. Είναι το σημείο που ανοίγει το σύννεφο και βλέπεις τί έχεις ανεβασμένο. Το μόνο που δεν μπορείς να δείς αναλυτικά είναι το backup των εφαρμογών. Αυτό είναι ένα πακέτο ΟΛΟΚΛΗΡΟ που επαναφέρεται όταν το χρειαστείς...ΔΕΝ μπορείς να το "σκαλίσει". Το ανεβάζεις (backup εφαρμογών) και το κατεβάζεις αυτούσιο όπως ανέβηκε.
      Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα "σκαλίσεις". 'Οτι αλλαγές κάνεις εδώ,μεταφέρονται ταυτόχρονα και στις συσκευές που έχεις συνδεμένες με τον mi-account λογαριασμό σου.

4) Συμφωνώ ότι είναι ραγδαία και ΣΟΒΑΡΑ αναπτυσσόμενη εταιρία. Η Apple της Κίνας! Και εξαπλώνεται με τρομερή ταχύτητα. Έχει αντιγράψει 100% την Apple στον τρόπο ανάπτυξης (και καλά έκανε...) και πετάει προς την υπέρβαση. Μιλάμε για πλήρη αντιγραφή...εάν είχες ποτέ iPhone θα μπορούσες να καταλάβεις οτι μιλάμε 1000% για κλώνο! Το "software" που χρησιμοποιεί για να καλύψει το Android (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πώ) και οι λειτουργίες του είναι ΑΡΙΒΩΣ ίδιο με της Apple.
      Για μένα το Android είναι ένα φθηνό-ξεπλυμένο-τρύπιο-κακογραμμένο-προχειρογραμμένο λειτουργικό. Δεν ξέρω τί το έκανε (και τί έχει σκοπό να το κάνει) η Xiaomi. Προς το παρόν...έχω μείνει άναυδος! Απλά δεν είναι Android αυτό που βλέπω στο miui. Είναι κάτι άλλο που έχει τρομερά καλές βάσεις. Θα πρέπει να επιβεβαιώσω ότι όλα δουλεύουν σωστά (για 5-6-7-10 μήνες) και μετά μπορεί να αναθεωρήσω την άποψή μου. Μέχρι τότε εάν ανέβω το κόστος των 300 ευρώ και πλησιάσω τα 400 (πόσο μάλλον τα 500) ο δρόμος είναι ένας, μονόδρομος, και λέγεται Apple.

5) Μακάρι να έχεις δίκιο...θα δείξει η νεκροψία...:-)

6) iPhone απο 2009, iMac και iPad απο 2011. Tα iPhone και iPad τα έδιωξα. To iPhone αντικαταστάθηκε απο Xiaomi (για πολλούς λόγους για τους οποίους μπορούμε να μιλάμε μερόνυχτα εφόσον γνωρίζεις 5-10-20 πράγματα για την Apple όμως...) και το iPad ... δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου...στην ουσία δεν μου χρειάστηκε ποτέ...ήταν παραπανήσιο για μένα.
      Το iMac και το OSx προς το παρόν είναι αναντικατάστατο. Once you go Mac you never go back...Δεν μπορώ να σου πώ γιατί...πρέπει να το δοκιμάσεις μόνο σου για να καταλάβεις :)
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Έχει αντιγράψει 100% την Apple στον τρόπο ανάπτυξης (και καλά έκανε...) και πετάει προς την υπέρβαση. Μιλάμε για πλήρη αντιγραφή...εάν είχες ποτέ iPhone θα μπορούσες να καταλάβεις οτι μιλάμε 1000% για κλώνο! Το software και οι λειτουργίες του είναι ΑΡΙΒΩΣ ίδιο με της Apple.
      1)δεν ξερω αν ειναι κλωνος αλλα λιγο που επιασα ενα iphone στα χερια μου του μοιαζει πολυ στην λειτουργια του.

2)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Για μένα το Android είναι ένα φθηνό-ξεπλυμένο-τρύπιο-κακογραμμένο-προχειρογραμμένο λειτουργικό. Δεν ξέρω τί το έκανε (και τί έχει σκοπό να το κάνει) η Xiaomi. Προς το παρόν...έχω μείνει άναυδος! Απλά δεν είναι Android αυτό που βλέπω στο miui. Είναι κάτι άλλο που έχει τρομερά καλές βάσεις. Θα πρέπει να επιβεβαιώσω ότι όλα δουλεύουν σωστά (για 5-6-7-10 μήνες) και μετά μπορεί να αναθεωρήσω την άποψή μου.
      εγω δεν θα χρησιμοποιουσα αυτα τα επιθετα αλλα σιγουρα μεχρι τωρα δεν ενθουσιαζομουν με τα κινητα τηλεφωνα και δεν εδεινα ποτε λεφτα πανω απο 200 ευρω για android πραγμα που σημεινει οτι συμφωνουμε μεχρι ενα σημειο,μεχρι που γνωρισα την xiaomi.
      και την ανακαλυψα πηγαινοντας ενα παλιο χαρχαλι της sony που ειχα σε εναν που κανει κινητα και μου ειπε απ'εξω απ'εξω οτι τα xiaomi ειναι καλυτερα απο της top διασημες συσκευες π.χ samsung,lg κτλ.
      ενταξει στην αρχη ημουν συγκρατημενος αλλα ειπα να δοκιμασω πρωτη φορα να δωσω 70 ευρω παραπανω απο τα 200 που ηταν το οριο μου για να παρω το mi3 και δεν το μετανιωσα απο τοτε.
      το εχω πανω απο χρονο με συνεχωμενες αναβαθμισεις εφαρμογων που θεωρητικα σε αλλα android επρεπε ειδη να ειχε φρακαρει το κινητο αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα.ειναι βραχος.δεν μου κολλησε ποτε μεχρι σημερα.συν οτι καθε βδομαδα εχουμε και αναβαθμιση απο εδω μεσα στο miui.δηλαδη οπως σου εδειξα μπορει μερικα να φαινονται ποιο γρηγορα στα βιντεο που εδειξα αλλα κραταω μια μικρη αμφιβολια για αυτα τα βιντεο.....το δικο μου γιατι ειναι ποιο παλιο απο το mi5 και παει σφαιρα.
      θα δυσκολευτο πολυ να παω αλλου....

3)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Μέχρι τότε εάν ανέβω το κόστος 300 ευρώ και πλησιάσω τα 400 (πόσο μάλλον τα 500) ο δρόμος είναι ένας, μονόδρομος, και λέγεται Apple.

εξηγησε μου σε παρακαλω ποιο iphone εχει 500 ευρω γιατι εγω μεχρι σημερα δεν βρηκα πουθενα........

4)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Μακάρι να έχεις δίκιο...θα δείξει η νεκροψία...:-)
      ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει κρυπτογραφιση το ειχα βρει στις ρυθμισεις αλλα ειναι αυτο που λενε οτι οταν ψαχνεις κατι δεν το βρισκεις.εχω ωρα που ψαχνω να το βρω αλλα δεν μπορω τωρα.μολις το βρω θα σας πω.σιγουρα υπαρχει παντως.

5)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το iMac και το OSx προς το παρόν είναι αναντικατάστατο. Μόλις πάτε Mac ποτέ δεν πάει πίσω...Δεν μπορώ να σου πώ γιατί...πρέπει να το δοκιμάσεις μόνο σου για να καταλάβεις
      θα ηθελα καποια στιγμη οταν εισαι online να μιλησουμε απο την συνομιλια εδω για αυτο το θεμα γιατι θελω να παρω υπολογιστη και το σκεφτομαι πολυ τον τελευταιο καιρο αλλα πρεπει να μιλησω ρεαλιστηκα με καποιον που ξερει για να μαθω γιατι οποιον και αν ρωταω μου λεει τα δικα του.και λεω απο συνομιλια για να μην γεμισουμε εδω το θεμα για το imac.
      εγω ειμαι και τωρα μεσα.αν θες και μπορεις στειλε.
    • Με 600€ (αφού έφτασες στα 500 ντε...) μπορείς να βρεις iPhone 6s 64αρι αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις στις αγγελίες των "μεταχειρισμένων".
      Εγώ πάντως έδωσα ένα iPhone 6s plus 64αρι των 800+€ (πρώτη φορά χωρίς iPhone από 2009) και πήρα εάν redmi note 3 pro με 235€ το οποίο φαίνεται προς το παρόν ότι έχει υπερκαλύψει την διαφορά!!!!
      Αξίζει λοιπόν να δώσεις 500αρια και 600αρια για συσκευές (ασχέτως μάρκας) όταν με ένα xiaomi των 200-250€ (δεν υπάρχει άλλη εταιρία που προσφέρει τέτοιο πακέτο σε αυτά τα χρήματα) κάνεις ΑΨΟΓΑ την δουλειά σου; Ξέρω γω....

Για το θέμα του mac θα σε ενημερώσω μέσω pm ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Για το θέμα του mac θα σε ενημερώσω μέσω pm
      τι ειναι αυτο;;;χαχαχ σου εστειλα μηνυμα απο την συνομιλια.
    • Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή κρυπτογραφισης στις ρυθμίσεις γιατί δε μπορώ να την βρω...... Την είχα βρει παλιότερα...
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή κρυπτογραφισης στις ρυθμίσεις γιατί δε μπορώ να την βρω...... Την είχα βρει παλιότερα...
      Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο-->Κρυπτογράφηση Τηλεφώνου
    • Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο-->
      Μέχρι εδώ εντάξει αλλά μετά δεν μου βγάζει την κρυπτογραφηση τηλεφώνου. Γιατί; μήπως είναι αλλού;
    • Διαφήμιση