Διαφήμιση

redmi note 3 pro

• redmi note 3 pro

καλησπερα και καλος σας βρηκα πρωτο ποστ και εχω καποιες αποριες
      παρακαλω εαν μπορειτε βοηθατε το τηλ ειναι απο vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE
      7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!!
      το μονο που εκανα ειναι να κανω συχρονισμο με Gmail για επαφες εκει ολα οκ
      κατεβασα και viper facebook και μερικες ακομα εφαρμογες ολα οκ
      καπου υπαρχουν ελληνικα και καπου αγγλικα στο μενου ok διαβασα οτι πρεπει να κατεβει η ελληνικη rom
      οταν μπαινω στης ρυθμισεις
      υπαρχει ενας λογαριασμος Mi μπαινω και βλεπω οτι εχει συχρονισει τα παντα επαφες φωτογραφιες
      χωρις εγω να εχω κανει account οπως το λενε υπαρχει ενα νουμερο 1610819χχχ τι ειναι αυτο ?? και εκει που
      βλεπω τη σελιδα του Mi Account κατω κατω εχει και ενα sign out
      εγω δεν εχω ουτε κωδικους ουτε τιποτα !!!!!!! πως μπορω να το διαγραψω και να κανω καινουργιο ?
      εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα ειναι ολα κινεζικα ??? η αγγλικα ???
      οπου μπορειτε απαντατε
    • Η προηγούμενη συσκευή σου ήταν Xiaomi? Που τον "βρήκες" τον Mi-account?
      Όχι, χωρίς κωδικό δεν μπορείς να τον "ξεφορτωθείς"... Και αν έχεις ενεργοποιήσει και το "find device" ούτε με φορμάτ θα το παρακάμψεις... Πρέπει να βρεις το κωδικό σου...
    • Ο/H panzaxa έγραψε:

εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα ειναι ολα κινεζικα ??? η αγγλικα ???
      οπου μπορειτε απαντατε
      Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να έχεις το κωδικό (και είχες ενεργοποιήσει το "find device" στο προηγούμενο λογαριασμό) θα σου βγάλει αυτό από κάτω και χωρίς κωδικό θα σου είναι ΑΧΡΗΣΤΗ η συσκευή:

• Διαφήμιση
    • καλησπερα και ευχαρηστω αλα ποτε δεν ειχα Xiaomi το πρι τηλ ηταν ενα zoppo sped 7 αυτο το πηρα απο ενα παληκαρι που το εφερε απο
      vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE
      7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!! και δεν ειχε χρησιμοποιηθει καθολου (μου ειπε )
    • Θα βρεις το παλικάρι που σου το πούλησε και θα του πεις να φύγει από πάνω τον κωδικό του ο ίδιος
    • δηλαδη εννοεις οτι ειχε φτιαξει mi account και εχουν συχρονιστει τα δικα μου πραγματα οπως φωτο/ επαφες ? εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ
      δεν μπορω να τα φτιαξω ολα απο την αρχη ? επαφες και φωτο τα εχω αλλου στο Gmail
    • Ο/H panzaxa έγραψε:

δηλαδη εννοεις οτι ειχε φτιαξει mi account και εχουν συχρονιστει τα δικα μου πραγματα οπως φωτο/ επαφες ? εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ
      δεν μπορω να τα φτιαξω ολα απο την αρχη ? επαφες και φωτο τα εχω αλλου στο Gmail

Ο @caeser στο απαντάει παραπάνω. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στον mi account λογικά δεν ανεβαίνει τίποτα.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panzaxa έγραψε:

δηλαδη εννοεις οτι ειχε φτιαξει mi account και εχουν συχρονιστει τα δικα μου πραγματα οπως φωτο/ επαφες ? εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ
      Φίλε @panzaxa η πιο σωστή και έντιμη λύση, είναι να βρεις το παλικάρι που στο πούλησε και του πεις το θέμα με το Mi Account... Αυτός ΞΈΡΕΙ τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει και άρα μπορεί να σε βοηθήσει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!
      Εμείς μόνο "πειράματα" και υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...