Δεν άλλαξε τίποτα βρέ ... ανέκαθεν ήταν 12€ +24% = 14,88€Ο/H zt654 έγραψε:
Το 12 ευρώ παιδια των ΕΛΤΑ πήγε στα 14,88. Μου το είπε σήμερα ο γνωστός μου στο ταχυδρομείο!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
- 

- 

δεν είναι έτσι, σε μένα πριν ένα μήνα είχα 48€ ΦΠΑ + 12€ εκτελωνιστικα ΕΛΤΑ και πλήρωσα 60€ για το mi5Ο/H Bodai έγραψε:
 Δεν άλλαξε τίποτα βρέ ... ανέκαθεν ήταν 12€ +24% = 14,88€Ο/H zt654 έγραψε:Το 12 ευρώ παιδια των ΕΛΤΑ πήγε στα 14,88. Μου το είπε σήμερα ο γνωστός μου στο ταχυδρομείο!

- 

Απλά σε σένα ο ταχυδρόμος έκανε λάθος και σου πήρε μόνο τα 12€, σου έκανε δώρο το ΦΠΑΟ/H jgougos έγραψε:εν είναι έτσι, σε μένα πριν ένα μήνα είχα 48€ ΦΠΑ + 12€ εκτελωνιστικα ΕΛΤΑ και πλήρωσα 60€ για το mi5

- 

- 

μην επιμένειςΟ/H Bodai έγραψε:
 Απλά σε σένα ο ταχυδρόμος έκανε λάθος και σου πήρε μόνο τα 12€, σου έκανε δώρο το ΦΠΑΟ/H jgougos έγραψε:εν είναι έτσι, σε μένα πριν ένα μήνα είχα 48€ ΦΠΑ + 12€ εκτελωνιστικα ΕΛΤΑ και πλήρωσα 60€ για το mi5

κάνεις λάθος, διάβασε την αναλυτική απόδειξη και κάτω κάτω τον λόγο που αυτές οι συναλλαγές απαλλάσσονται από ΦΠΑ. κάνεις λάθος, διάβασε την αναλυτική απόδειξη και κάτω κάτω τον λόγο που αυτές οι συναλλαγές απαλλάσσονται από ΦΠΑ.
- 
			άρα αυξήθηκε όπως μου είπε ο ταχυδρόμος!
- 

Το πιο πιθανό είναι ο υπολογισμός που έκανε ο @Bodai δηλαδή να άλλαξε ο νόμος και τα εκτελωνιστικα να έχουν πλέον ΦΠΑΟ/H zt654 έγραψε:άρα αυξήθηκε όπως μου είπε ο ταχυδρόμος!

- 
			Ο/H ktax έγραψε:Μπαταρία για το Kenzo ποιο "αγαπητό" μαγαζί στέλνει από Κίνα..?
 Dragon-tt.com Ρίξε μια ματιά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Παίδες οι μπαταρίες σκέτες κανονικά απαγορεύεται να εισαχθούν. Ευχήσουν να μην στην κατάσχουν στο τελωνείο!
- 
			Ο/H ktax έγραψε:Μπαταρία για το Kenzo ποιο "αγαπητό" μαγαζί στέλνει από Κίνα..?
  OffTopicΝομιζω δεν αξιζει ουτε τα € που θα γλυτωσεις αλλα ουτε και τον χρονο που θα περιμενεις:Γνήσια Μπαταρία BM46 4000 mAh Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi redmi Note 3 pro , Note 3 Prime (Bulk) | FixMobile Store OffTopicΝομιζω δεν αξιζει ουτε τα € που θα γλυτωσεις αλλα ουτε και τον χρονο που θα περιμενεις:Γνήσια Μπαταρία BM46 4000 mAh Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi redmi Note 3 pro , Note 3 Prime (Bulk) | FixMobile Store
- 
			Μα μπορεί να κρατηθεί και στο τελωνείο. Αυτό δεν το λες!
- 

Έχω πολλές φορές φέρει απ' έξω μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες, laptop, "κουμπιά". Ποτέ δεν μου σταμάτησαν καμιά!Ο/H zt654 έγραψε:Παίδες οι μπαταρίες σκέτες κανονικά απαγορεύεται να εισαχθούν. Ευχήσουν να μην στην κατάσχουν στο τελωνείο!

Τελευταία φορά πριν κάνα 3μηνο 18650
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες
- 

Παρόμοια νήματα