τυχαίο γεγονός. Εμένα στην Ολλανδία. Μπορώ να σου στείλω και το σχετικό αποσπασμα του ΕΛΤΑ που λέει ότι απαγορεύονται οι μπαταρίες.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τυχαίο γεγονός για πάνω από 20 φορές που έχω φέρει για μένα και φίλους;
Ωωωω ρε τύχη που την έχω! @demakhs όπως κατάλαβες εγώ θα παραλάβω, για σένα δεν ξέρω! -
Κάτσε να σου στείλω σχετικό κατάλογο. Διαβρωτικές ουσίες (οξέα, υγρές μπαταρίες αυτοκινήτων, θερμόμετρα)
Διάφορα (μελάνια, ξηρός πάγος, μπαταρίες λιθίου, μαγνήτες, αερόσακοι αυτοκινήτων, διοξείδιο του άνθρακα, αμίαντος) -
Ο/H jgougos έγραψε:
μην επιμένεις κάνεις λάθος, διάβασε την αναλυτική απόδειξη και κάτω κάτω τον λόγο που αυτές οι συναλλαγές απαλλάσσονται από ΦΠΑ.
Εχει παντού 24% !!
Αλλά στον τιμοκατάλογο του Επιστολικού Ταχυδρομείου -> 17_02_2017_ site_epistoliko.pdf των ΕΛΤΑ δεν αναφέρεται ΦΠΑ..
Καλό !! Μου έδωσες αφορμή τώρα .... -
-
-
Και μου είπε κιόλας σήμερα παρέλαβα 17 τα 15 μου λέει πλήρωσαν! Τρέλα! Μου λέει τι γίνεται ρε Ζήση. Τι να πω εγω.
-
@Bodai ίσως οι ταχυμεταφορές είχαν διαφορετικό καθεστώς, το πιο πιθανό είναι τώρα να εναρμονίζεται και το ΕΛΤΑ (μάλλον κι αυτό είναι προς πώληση, όταν πήγα αρχές Απριλίου να κάνω την παραλαβή είχαν απεργία για κάτι σχετικό με πώληση αν δεν κάνω λάθος).
Παλιά με DHL (ταχυμεταφορές) πλήρωσα ΦΠΑ , με τα ΕΛΤΑ πάντα 12€ αυτό το 3€ που αναφέρουν τα παλικάρια δεν μου έτυχε ποτέ. -
Για να καταλάβεις αν δεις σφραγίδα μπλε μεγάλη πάνω στο δέμα σου να λέει με μεγάλα γράμματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ και τελωνεία από κάτω = 3 ευρώ αυτόματα.
-
Κιομως εμένα πέρασε τελωνείο το τζαμακι και η θήκη πριν κάνα μήνα και το δέμα είχε πάνω την σφραγίδα που περιγράφεις αλλά δεν πλήρωσα δραχμή παραπάνω... πονεμένη ιστορία το τελωνείο και η οργάνωση του...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Σοβαρά; Κάποιος ταχυδρόμος θα μπερδεύτηκε.
-
@vrs5 κυκλοφορει στην κινα πολυ μουφα μπαταρια. Την εχω πατησει με xiaomi ουτε μιση μερα δεν κρατουσε για το 4g redmi note. Eιδα οτι εχει την BM42 που ταιριαζει. Ξερεις τι παιζει?
Μια κλοπυπειστ που πηρα απο κινα ηταν ολοιδια αλλα απο βαρος υστερουσε και διαρκεια φυσικα. Τωρα εχω μια Νοhon αξιοπρεπη αλλα οχι σαν τη γνησια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα