Για αγορά κινητού απο vickmal,για κυκλική αποστολή προς αποφυγή τελωνείου επιλέγω EU registered...?Ξέρει κανείς?Μου φαίνονται λίγα τα 2,88 ευρώ που ζητάει σε αυτή την επιλογή.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
για κυκλική αποστολή
Ναι, αυτό είναι για τριγωνική αποστολή. Τώρα τελευταία έπεσε η τιμή του (ήταν 20Ε). -
κ εγώ νομίζω πως η κυκλική γυρνάει πίσω από όπου ξεκίνησε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάντως σε απάντηση του Vickmall σχετικά με το θέμα που ανέφεραν ότι δεν εγγυάται ότι δεν θα περάσει απο τελωνείο.....
-
Ο/H billfot έγραψε:
@vrs5 κυκλοφορει στην κινα πολυ μουφα μπαταρια. Την εχω πατησει με xiaomi ουτε μιση μερα δεν κρατουσε για το 4g redmi note. Eιδα οτι εχει την BM42 που ταιριαζει. Ξερεις τι παιζει?
Μια κλοπυπειστ που πηρα απο κινα ηταν ολοιδια αλλα απο βαρος υστερουσε και διαρκεια φυσικα. Τωρα εχω μια Νοhon αξιοπρεπη αλλα οχι σαν τη γνησια
Απ οτι ειχα διαβασει ηταν ευχαριστημενος με την αγορα. -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H PRESEUS έγραψε:
για κυκλική αποστολή
Ναι, αυτό είναι για τριγωνική αποστολή. Τώρα τελευταία έπεσε η τιμή του (ήταν 20Ε).
.σορρυ τριγωνική εννοούσα χαχαχα.thanks!
-
Ελατε να τα βρούμε στην μέση, βάλε ..εξάγωνη και είμαστε κομπλέ!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Θα ήθελα τα φώτα σας!έκανα αγορά από εξωτερικό ένα ανταπτορα για το κινητό 20 ευρω.Μου ήρθε από ταχυδρομείο να πληρώσω 3ευρω. Μιλώντας με το τελωνείο στην Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι η χρέωση αυτή είναι του ταχυδρομείου.τελικα γνωρίζει κανείς τι ισχύει;
-
@doctor13 Θα σου πω εμπειρια μου........... πριν 4 χρόνια έφερνα απο Σιγκαπούρη (creationwatches) ρολογια με dhl .....πάντα τα δήλωναν ανακατασκευασμενα και τιμή 20 usd......ποτέ δεν πέρασε κανένα τελωνείο και σε 5-6 μερες παντα στα χερια μου!!!
Επισης καμια σχεση οι εκτελωνισμοι των ΕΛΤΑ με τους εκτελωνισμους των εταιριων κουριερ.......ειναι αλλοι ανθρωποι και αλλη διαδικασια!!! -
Και tempered glass να πάρεις 3 ευρώ θα τα πληρώσεις...............ΜΠΛΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ = 3 ευρώ - το νου σας!
-
Ρε Ζήση μην τους φοβίζεις σου είπα δεν είναι στάνταρ και δεν υπάρχει στάνταρ...
Μη ξεχνάς πως ήταν πριν 5 μήνες και πως είναι τώρα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Φίλε μου δεν τους φοβίζω..........απλά λέω ξεκάθαρα ότι είναι 3 ευρώ. Γιατί να μην το συνειδητοποιήσουν τώρα πριν είναι αργά; Αλλά έχεις δίκιο δεν υπάρχουν στάνταρ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα