Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εντελώς πληροφοριακά:
- [u]19/3/16 Παραγγελία στη gearbest [/u].
- [u]10/4/16 Ticket στη gearbest για μη παραλαβή εμπορεύματος [/u]. Ειχε ημερομηνια παράδοσης μέχρι 9/4/2016
- 25/4/16 dispute στη paypal και claim μετά απο 1 μερα. είχαμε ανταλλάξει ήδη 16 μηνύματα με gearbest και δεν έβγαζα άκρη. Μου έλεγαν διάφορα. Οπως οτι δεν μπορούν να κανουν refund πλήρη γιατί δεν έχω αγοράσει ασφάλεια. (δεν γράφει πουθενά μέσα στο site τους κάτι τέτοιο). Να περιμένω 60 μέρες και θα το παραλάβω κ.α κουλά...
- 14/5/16 έκλεισε η υπόθεση με επιστροφή στο λογαριασμό μου αφού είχε επέμβει η paypal.
- α) Μόλις περάσουν οι μέρες και δεν εχετε παραλάβει το δέμα σας κάντε Ticket στον πωλητή. Μετα από ένα, δυο μηνύματα αν δε τα βρείτε μαζί του, claim στη Paypal. Αν έρθει το δέμα μπορείτε να κλεισετε το claim. Αν δεν έρθει δε χάνετε τσάμπα χρόνο και...χρήμα.
- β) Η ασφάλεια μας ειναι το paypal. Κερδίζουν από εμάς. Χρησιμοποιηστε το.
- [u]19/3/16 Παραγγελία στη gearbest [/u].
-
Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου.
Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!!
Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall. -
Ο/H geomos έγραψε:
Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου.
Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!!
Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall.
-
Ρε παιδιά υπάρχει δυνατότητα να μας τα στείλουν με κουριερ και να μην περάσει τελωνείο το δέμα?
-
@birel-motosport κάποιος είχε αγοράσει απο aliexpress το οποίο κατάστημα σου έστελνε το κινητό με dhl μέσο Αγγλίας και χωρίς τελωνείο.το λέει και βίντεο που ανέβασε,του έστειλα μνμ να μου πει κατάστημα αλλά δεν.... Στο ali έχει 2-3 καταστήματα που στέλνουν με αυτόν τον τρόπο,αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω
-
ο μπακάρντι το είχε κάνει. είχε και λινκ στο βίντεο. το έβγαλε όμως γιατί ο πωλητής την είδε και ανέβασε κατα πολύ τα μεταφορικά
-
Ρωτάω γιατί πλέον έχω βαρεθεί να περιμένω τόσο πολύ άμα είναι να δώσεις 20ε και να το έχεις σε 3-5 μέρες αξίζει από το να περιμένω 25-30 πιστεύω
-
2 λύσεις. η το παίρνεις απο ελλάδα και το καλοπληρώνεις. ή βρίσκεις απο EU warehouse , μπορεί να μην έχει αυτό που θες όμως
-
Άμα είναι να πληρώσεις παραπάνω για να το πάρεις πιο γρήγορα καλύτερα να ψάξεις την ευρωπαϊκή - ελληνική πλευρά και όχι από Κίνα.
-
Συμφωνώ αλά έχει μεγαλύτερη διαφορά από 20 ευρώ στην ευρωπαϊκή αποθήκη συνήθως.... Μπορεί να κάνω και λάθος
-
20 ευρώ παραπάνω για να το πάρεις ποιο γρήγορα δεν είναι πολλά. και γρήγορα και ίδια τιμή δεν γίνεται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα