Από yeso, παραλαμβάνω αύριο, συνολικά 11 μέρες, με NL Post.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο τελευταίο διάστημα υπάρχει και πάλι θέμα με την αποστολή των μπαταριών. Εχω δει και e-shop με ανταλλακτικά να έχει στην κεντρική σελίδα banner που πληροφορεί γι' αυτην την εξελιξη..Ο/H ikomninos έγραψε:
Ο yeso δεν έχει πλέον μπαταρίες; Δε μπορώ να βρώ για το Redmi 2...
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Παιδιά σήμερα μετά από dispute το έκανα claim για το Redmi note 2 από vickmall που δεν έχει έρθει από Απρίλιο. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Βέβαια είχα παραγγείλει 3 συσκευές (2 μαζί και 1 αργοτερα 4 ημέες) και η μία από την παραγγελία με τις δύο δεν ήρθε.
RF386823835SG , αυτό χάθηκε. Αλλά μου έκαν εντύπωση ότι από το κατάστημα στην επαφή που τους έκανα με προέτρεψαν και αυτοί σε dispute και claim, αντί να μου στείλουν ένα άλλο. Και εγώ για φίλο τα έιχα παραγγείλει και την πατήσαμε κατά 50%. Θα περιμένω να δω θα τα πάρω πίσω τα λεφτά? και επίσης άντε πάλι στο περίμενε, αυτό είναι το σπαστικόΟ/H makis1024 έγραψε:
Μπράβο ενημέρωσε διότι έχω κρατήσει το tracking number σου, αν θυμάμαι καλά τον έχω κρατήσει από παλαιότερο ποστ σου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν σου κρίβω ότι θέλω να παραγγείλω δύο για φίλους και με φόβισε η υπόθεσή σου. Μην βρώ και τον μπελά μου.Ο/H MANVLIS έγραψε:
Παιδιά σήμερα μετά από dispute το έκανα claim για το Redmi note 2 από vickmall που δεν έχει έρθει από Απρίλιο. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Βέβαια είχα παραγγείλει 3 συσκευές (2 μαζί και 1 αργοτερα 4 ημέες) και η μία από την παραγγελία με τις δύο δεν ήρθε.
RF385781674SG
RF386823835SG
61 ημέρες και 55 αντίστοιχα.
Όχι βέβαια ότι θα χάσεις τα λεφτά σου αλλά θα περιμένεις πάλι 30 ημέρες τουλάχιστον για να παραλάβεις; Αν κάνεις σήμερα την αγορά;
Proud member of xiaomi-miui.gr
RF386827046SG από vickmall πάω στις 60 ημέρες κάτι με βρωμάει εδώ το paypal μου έστειλε μήνυμα να διαβάσω λέει τους ορούς αποστολής ! και αυτοί από την το vickmall με προτρέπουν να κάνω dispute και claim το οποίο και το εκαναΟ/H makis1024 έγραψε:
Μπράβο ενημέρωσε διότι έχω κρατήσει το tracking number σου, αν θυμάμαι καλά τον έχω κρατήσει από παλαιότερο ποστ σου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν σου κρίβω ότι θέλω να παραγγείλω δύο για φίλους και με φόβισε η υπόθεσή σου. Μην βρώ και τον μπελά μου.Ο/H MANVLIS έγραψε:
RF385781674SG
RF386823835SG
61 ημέρες και 55 αντίστοιχα.
Όχι βέβαια ότι θα χάσεις τα λεφτά σου αλλά θα περιμένεις πάλι 30 ημέρες τουλάχιστον για να παραλάβεις; Αν κάνεις σήμερα την αγορά;
Proud member of xiaomi-miui.gr