Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω το σημαντικότερο... yeso521
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Πάντα Free Shipping Βαγγέλη. Πάντα ... αν δεν θέλεις περιπέτειες ..
Επειδή τελευταία φορά που αγόρασα απο Κίνα ήταν πριν 2 χρόνια και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι... να του αναφέρω να το στείλει σαν δώρο? (όπως είχα κάνει με το merimobiles) -
Το έχουν μάθει πια το παραμύθι ... δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα στον yeso521 παρα μόνο Proud member of xiaomi-miui.gr!!
-
Ευχαριστώ πολύ!!
-
@mrvaggos
Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα περίπου από τον yeso,
του έστειλα πριν την παραγγελία ένα mail με το "ποιηματάκι", ζητώντας του έξτρα έκπτωση.
Απάντηση την επόμενη μέρα, δίνοντας -$5 συν $1,5, που δίνει έξτρα στα αξεσουάρ.
Πλήρωσα την κανονική τιμή, του έγραψα και μου έκανε refund τη συμφωνημένη διαφορά αμέσως.
Τον τελευταίο καιρό έχει βελτιώσει αρκετά και τις τιμές του στις συσκευές, οπότε σαν τελική τιμή είναι ανταγωνιστικότατος.
Επικοινωνία άριστη, ως συνήθως.
Στέλνει με NL Post, χωρίς πρόβλημα ή ιδιαίτερες καθυστερήσεις, προς το παρόν.
"Επώνυμα" δώρα δεν κάνει, παρόλο το ψηστήρι μου -
Ο/H Xstos έγραψε:
@mrvaggos
Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα περίπου από τον yeso,
του έστειλα πριν την παραγγελία ένα mail με το "ποιηματάκι", ζητώντας του έξτρα έκπτωση.
Απάντηση την επόμενη μέρα, δίνοντας -$5 συν $1,5, που δίνει έξτρα στα αξεσουάρ.
Πλήρωσα την κανονική τιμή, του έγραψα και μου έκανε refund τη συμφωνημένη διαφορά αμέσως.
Τον τελευταίο καιρό έχει βελτιώσει αρκετά και τις τιμές του στις συσκευές, οπότε σαν τελική τιμή είναι ανταγωνιστικότατος.
Επικοινωνία άριστη, ως συνήθως.
Στέλνει με NL Post, χωρίς πρόβλημα ή ιδιαίτερες καθυστερήσεις, προς το παρόν.
"Επώνυμα" δώρα δεν κάνει, παρόλο το ψηστήρι μου
-
καλησπερα παιδια. θελω να παραγγειλω το redmi 3 pro.
το εχω βρει στο geekbuying eu στα 166 περιπου αλλα αν κανω proceed to checkout μου ζηταει αλλα 38για εξοδα αποστολης
ενω αν κανω checkout with paypal μοου ζηταει μονο τα 166.. ξερει καποιος τι παιζει? υπαρχει περιπτωση να μου ζηταν μετα και εξτρα για να το στειλουν?
επισης μολις ειδα λιγο πιο πανω για τον yeso521. αξιοπιστος? ειδα (παλι στην ευρωπαικη αποθηκη) οτι εχει το κινητο που θελω και σε καλη τιμη αλλα εχει 2 επιλογες.
μια free shipping και μια εξπρες 14$
ξερει καποιος αν και οι δυο αναφερονται στην ευρωπαικη αποθηκη?
εχει καποιος εμπειρια απο το free shipping του yeso521? -
Το μισό φόρουμ παίζει να συνεργάστηκε μαζί του
Ναι είναι οκ, πολύ οκ.
Νομίζω πως σε όλους όσα είναι από Ευρωπαική αποθήκη το γράφουν επάνω ή κάπου εκεί στην περιγραφή βάζουν ένα EU ή τη χώρα -
να τα δωσω τα 14$ για εξπρες η δεν αξιζει? γιατι ουτως η αλλως απο ευρωπη ερχεται ποσο να αργησει...
-
με απλό ταχυδρομίο απο γερμανία 11 εργάσιμες..........
-
Άσε την Γερμανία διότι έχει αγοράσει η dhl τα Γερμανικά ταχυδρομεία και καθυστερούν επίτηδες για να ωθούν τον κόσμο στις ταχυμεταφορές.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Απι Ισπανία στέλνει, παλιά που είχα πάρει από Ισπανία με απλή αποστολή έκανε 3-4 μέρες, τώρα δεν ξέρω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα