Και όταν δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
αναμονή αναγκαστικά
-
μονο που δυστυχώς δεν είναι 20 αλλά 35 με 40 €
-
Ο/H geomos έγραψε:
Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου.
Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!!
Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall.
Καλά όχι και θαύμα! 26/4 παραγγελία, 21 μέρες μόνο! Εμένα ήρθε σε 27μερες
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εκτός από τον συνδυασμό vickmall/singapore post που υπάρχει πρόβλημα στις παραλαβές των δεμάτων, με τα υπόλοιπα καταστήματα που στέλνουν με την ίδια μεταφορική τι γίνεται;
υπάρχει κάποιος που πήρε από minideal/singapore post σχετικά πρόσφατα και παρέλαβε; -
bangood και NL αρχισαν να ερχονται σε περιπου 12 με 15 μερες.
-
15 μερονυχτα παραγγελία απο aliexpress με sg post μάλλον τα παιδιά με το πρόβλημα απο το vick είναι μεμονομένο περιστατικό
-
39 ημέρες εχω που εκανα παραγγελεια ιδιο μαγαζι ιδια μεταφορικη
-
από to2c έκανε 40 περίπου μέρες. έχει κάνει και 12. τυχαία μου φαίνεται είναι
-
Η δική μου παραγγελία, από 21-4, σήμερα στο sgpost γράφει ότι δεν αναγνωρίζει το δέμα ενώ στο ελτα και 17track ότι είναι στο δρόμο!!!
-
Θέλοντας να δείξω ότι αυτοί στο Κ.Α.Τ. δεν έχουν καμία σειρά στο άνοιγμα των σάκκων δέστε το παρακάτω tracking. Η παραγγελία έγινε στο Geekbuying.com 25/4/2016
Η παραγγελία μου απλά πέρασε μπροστά από κάποιες παραγγελίες που είναι παλαιότερες..
Number: RC*********NL
Package Status: In Transit
Destination Country: Greece
2016-05-16 12:20 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2016-05-16 12:10 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2016-05-16 08:56 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2016-05-07 17:45 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT
Origin Country: Netherlands
2016-05-12 08:52 The item has arrived in the country of destination
2016-05-10 09:00 The item is on transport to the country of destination
2016-05-07 17:45 The item is at the PostNL sorting center
2016-04-28 09:15 The item is pre-advised
======================================