Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Και εμένα με Sg post περιμένω να βγει από τελωνειο
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ειναι και το χρυσό θα τυφλωθηκαν από την λάμψη γι αυτό!
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε και ο Ομπάμα.
Μην το ξεχνάμε αυτό.
Λογικά αυτήν την βδομάδα ας ελπίσουμε να είναι ήσυχα τα πράγματα. -
Μην ξεχναμε οτι δεν εχουμε και μια και απο καπου πρεπει να τα πάρουνε...
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Ειναι και το χρυσό θα τυφλωθηκαν από την λάμψη γι αυτό!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα, λοιπόν όπως είχα γράψει σε κάποιο μήνυμα ποιο πάνω είχα μια διαμάχη με το yeso,πολλά μηνύματα καί το έπαιζε τρελιτσα ο Κινέζος, μέχρι που το θέμα το πήγα στο paypall, εκεί μετά από πολύ καιρό, και πάλι μηνύματα μέσο του paypall ο Κινέζος ο yeso δεν έμπαινε ούτε στο κόπο να απαντήσει με έγραφε κανονικά, και σήμερα το paypal έλειξε το θέμα υπέρ μου και του πήρε τα φράγκα, τελικά Κινέζος και καλός δεν υπάρχει όπως λέει και ένας φίλος εδώ μέσα @GR_Macedon,.... Τελικά και αυτός αποδείχτηκε εμπορακος.. Καλό απόγευμα σε όλους και καλά ονια
-
Ο/H giangosgr έγραψε:
τελικά Κινέζος και καλός δεν υπάρχει όπως λέει και ένας φίλος εδώ μέσα @GR_Macedon,....
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H gfilip έγραψε:
Παρελαβα μολις Mi5 αγορασμενο 260 euro απο vickmall και αποστολη με sg post το οποιο μπηκε τελωνειο στις 14/11.Ηταν δηλωμενο home and garden και 19$ τιμη αγορας.
Πληρωσα 43 ευρω δασμους+12 ευρω εξοδα εκτελωνισμου.
IMG_20161123_112009.jpg - Google Drive
IMG_20161123_111953.jpg - Google Drive
εγω τρια κινητα αγορασα απο το vickmall στις 27-10, τα 2 εχουν ερθει ηδη κι το αλλο αυριο απο οτι βλεπω στο track. Δεν περασαν τελωνειο. Το πιο ακριβο ηταν το Mi5 μαζι με ακουστικα, θηκη, tempered glass αξιας 292! Κι μενα εγραφε home and garden! Απο οτι εχω καταλαβει ειναι θεμα τυχης κι σε ποιον τελωνη πεφτεις πανω! -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα