Έχω παραγγείλει το Kate+Mi Band 2 στις 17/10 (flash sale) από geekbuying, άργησε πολύ να σταλθεί και πλέον έχει κολλήσει εδώ..Συνήθως μετά το κέντρο διαλογής θεσσαλονικής την επόμενη εργάσιμη έφτανε..Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..Ελπίζω να μην περάσει τελωνείο..έχει η Θεσσαλονίκη,βασικά?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αν ρωτήσεις 10 διαφορετικους που έχει τσιμπήσει το τελωνείο για αντικειμενα ίδιας αξίας θα σου πουνε 10 διαφορετικες προστιμα ή τέλη ή δασμους ή όπως θελεις πέστα.
Για να καταλάβεις εγώ τον Γενάρη για μια μπαταρία αξίας 330€ από paypal πλήρωσα τελωνείο 3€.
Είχε κέφια ο τελωνειακός γιατι του είχε κάτσι η κουμπαρα χθες;
Είχε πολυ δουλεία και δεν προλάβαινε;
Έπινε την φραπεδάρα του και βαριόταν;
Δεν θα μάθω ποτε.
Επίσης δεν ειναι απολύτως βεβαιο πως όταν αγοραζεις κάτι απο το εξωτερικο αυτό έχει πληρωθει με την υπηρεσία του paypal. Είναι σίγουρα ένας τρόπος αποδειξης κόστους αλλα δεν ειναι ο μοναδικος. Κι ο τελωνειακος ξύπνησε στραβά γιατι το μεσημέρι θα φάει μπάμιες πήγαινε και μίλα του εσύ για paypal και ΕΕ κι αφορολόγητα. Αν ήταν να πληρώσεις 40€ θα σε βάλει να πληρώσεις τουλάχιστον 41€ έτσι γιατι του την μπήκες και του έκανες τον έξυπνο.
Even dead i will fight. -
Ο/H derveni έγραψε:
Δεν συμφωνώ είναι πάντα συνδυασμός πραγμάτων
καιρός ήταν να διαφωνήσουμε και σε κάτι....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ενας φιλος μου αγορασε ενα κινητο απο Κινα και στο τρακινγκ που κοιταει , ερχεται με PostNL , τελευταια ενημερωση σημερα του γραφει αυτο "The item has arrived in the transit airport" . ειναι το δικο μας η αυτο στην Κινα?
-
Αν έχουν περάσει 20 μέρες στο δικό μας. Αν ξεκίνησε πριν κι καμιά βδομάδα έχει μέλλον ακόμα.
Καλημέρα μια ερώτηση που θα σας φανεί χαζή αλλά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Unregistered Air Mail και Registered Air Mail?
-
το ένα είναι συστημένο κι ελεγχόμενο μέχρι την παράδοσή και το άλλο δεν είναι.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ποτέ μην επιλέγεις unregistered εκτός αν πρόκειται για κάτι ευτελούς αξίας, αλλά ακόμα και τότε, σκέψου πριν κάνεις οτιδήποτε αν το κόστος για registered είναι κάτω του Ευρώ ή εκεί γύρω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H osalonikios έγραψε:
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Έχω παραγγείλει το Kate+Mi Band 2 στις 17/10 (flash sale) από geekbuying, άργησε πολύ να σταλθεί και πλέον έχει κολλήσει εδώ..Συνήθως μετά το κέντρο διαλογής θεσσαλονικής την επόμενη εργάσιμη έφτανε..Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..Ελπίζω να μην περάσει τελωνείο..έχει η Θεσσαλονίκη,βασικά?
Τώρα, τι κάνουμε?? Το κόστος το πληρώνω όταν μου το παραδώσουν; Θα με ειδοποιήσουν, φαντάζομαι -
Έχει διεθνές αεροδρόμιο, τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικο σταθμό της χώρας και το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι απο το οποίο εξυπηρετούνται τα μισα Βαλκάνια. Γίνεται να μην έχει τελωνειο;
Δεν έχει 1. Έχει πολλά.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Έχει διεθνές αεροδρόμιο, τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικο σταθμό της χώρας και το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι απο το οποίο εξυπηρετούνται τα μισα Βαλκάνια. Γίνεται να μην έχει τελωνειο;
Δεν έχει 1. Έχει πολλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα