Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Μετα είναι υ?????
-
Παιδια σημερα εφτασε στα ελτα το κιν απο vickmall...redmi note 3 pro...το κιν εκανε 127 ευρω και σημερα που πηρα τηλ να μαθω τι γινεται γιατι μου εβγαλε στο tracking δασμους μου ειπαν οτι ειναι 32.11 (φπα) + 12 ελτα....προχθες επισης ενας γνωστος για pro παλι εδωσε 50ρικο...τεσπα αυτα για να ξερετε τι παιζει με τελωνειο...ελπιζω σε λιγο να ανεβασω καμια φωτο να μου πειτε οτι τουλαχιστον ειναι ολα ενταξει με το κιν
-
Ο/H xaris_z έγραψε:
Παιδια σημερα εφτασε στα ελτα το κιν απο vickmall...redmi note 3 pro...το κιν εκανε 127 ευρω και σημερα που πηρα τηλ να μαθω τι γινεται γιατι μου εβγαλε στο tracking δασμους μου ειπαν οτι ειναι 32.11 (φπα) + 12 ελτα....προχθες επισης ενας γνωστος για pro παλι εδωσε 50ρικο...τεσπα αυτα για να ξερετε τι παιζει με τελωνειο...ελπιζω σε λιγο να ανεβασω καμια φωτο να μου πειτε οτι τουλαχιστον ειναι ολα ενταξει με το κιν
-
Δυστυχώς και Αθήνα το ίδιο εισαγωγή στο τελωνείο υψηλής αξίας αντικείμενα :
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ποιο είναι αυτό βρε?
το tracking number σβήσε....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ποιο είναι αυτό βρε?
το tracking number σβήσε....
Το mi max δεν πειράζει το tracking το ξέρω σιγά
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
α, αφού το τσακώσανε λες, δεν τρέχει μία πλεον.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ύστερα από δύο μήνες αναμονή η yeelight δεν ήρθε οπότε η Gearbest έκανε refund 14€, κρίμα κ την ήθελα, ψηνομαι να την παραγγειλω πάλι αλλά με register post.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
ποιο είναι αυτό βρε?
το tracking number σβήσε....
Το mi max δεν πειράζει το tracking το ξέρω σιγά
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίμα @takisfrag άμα ήταν χθες που περνούσαν τα δέματα του σκουληκιού @demakhs και απεργούσαν τα τελωνεία θα την γλύτωνες , σήμερα βγήκαν και μάζεψαν όσα δεν μάζεψαν χθες. :confused:
XTRV the Greek miui definition -
εγώ την κανόνισα την απεργία, το ομολογώ, τώρα που με τσάκωσες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα