Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου το παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά
=============== Ιαν 30th 2017, 7:25pm ===============
Μου εχει ακομα την επιλογη για refund!! Στο invoice λεει την πραγματικη τιμη που σημαινει οτι αυτο δεν αλλαζει και αυτην θα γραψουν στο πακετο μου εε;
Λετε να παρω το refund και να ριξω παραγγελεια στους μπαγαπόντηδες;
=============== Ιαν 30th 2017, 7:29pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
(60 μερες αναμονή κ εάν παραλάβει, μη παραλαβή & τυχόν συνεννόηση για Refund, άλλες 60 μέρες, τελωνείο - λουκουμακι κλπ κλπ)
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Παρακαλεσε τον να ανοιξει λιγο το πισω καπακι, να αφαιρεσει καλωδιοταινιες, μπαταρια και μητρικη και να δει λιγο τον αριθμο πλαισιου για να ξερουμε πού βαδιζουμε βρε αδερφε!Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
στο banggood μου το αλλαξαν τo declaration σε 30 USD και μαλιστα ηταν πολυ απλο ενω στο email μου ειχαν πει οτι ειναι δυκολο να γινει αλλα θα προσπαθησουν στο live chat το ζητησα μου λεει οκ λεω μπορει να γινει; λεει already done
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο φορτιστης Επιτελους ηρθε με πριζα κανονικη χωρις τον εξτρα αθλιο ανατπτορα που στελνανε ως τωρα.
Απλα πραματα αλλα για να γινουν επρεπε να περασουν χρονια...
Για το bluetooth που δε συνδεεται με του αυτοκινητου που το ρωταω , δωστε κανα λινκ εδω μεσα μη βγω offtopic... -
Παιδιά αν και έχω πάρει refund λέτε τελικώς να έρθει RS703539266NL ή μπα;;;; Να ενημερώσω κι εγώ ότι αύριο παραλαμβάνω αυτο RU474159682CH....
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθει.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Χαιρετω την παρεα σας! Μετα απο απειρες παραγγελιες απο διαφορα κινεζομαγαζα και απο Ali για μενα και για αλλους την πατησα και εγω με το δικο μου Redmi 4 Prime
Υπομονη..
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Την πάτησαν κ εγώ πριν ένα μήνα με κινητό από aliexpress!!To είχαν μαρκάρει σαν mobile phone κ αξία 40$!!Δεν το φαγανε στο τελωνείο οπότε το ανοιξαν,ειδαν την συσκευή,εψαξαν στο διαδίκτυο μία ενδεικτική τιμη κ με φορολογησαν βάση αυτής που βρήκαν(εγώ το πήρα 63€,αυτοι το φορολογησαν 84€),άρα στο 84€ πληρωσα +24% φπα κ 12€ τέλη εκτελωνισμου των ελτα!!Το αποτέλεσμα είναι ότι το κινητό μου βγήκε 100 παρά κάτι!!Μου είπε γνωστή που δουλεύει στα Ελτα οτι έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα κ οποίο δέμα αναγράφει mobile phone θα περνάει πλέον τελωνείο κ θα έχει τελωνιακη διασαφιση!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εμένα έγραφε και δεν πέρασε τελωνείο.
-
Τον δασμο τον δεχομαι ειναι νομιμο και φυσιολογικο.. η αναμονη με σκοτωνει.. εμεινε δεκα μερες+ στην Αθηνα χωρις λογο και τωρα ποιος ξερει ποσο καιρο θα μεινει τελωνειο
Sent from my iPhone using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα