Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H doctor13 έγραψε:

καλησπερα
      Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο
      Έγινε παραγγελία από banggood
      Xiaomi redmi pro
      23 αναχώρηση
      Free shipping
      Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι.
      Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε
      Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές
      Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ?

Φίλε μου θυμάσαι μήπως με ποια εταιρεία στο έστειλε; Μήπως ήταν με swiss post; Γιατί περιμένω και εγώ ένα δέμα από το ίδιο κατάστημα με swiss post tracking μία μέρα μετά από εσένα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Red21 έγραψε:

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Eglobalcentral
      • Την Διεύθυνσή της (URL): eglobalcentral.eu
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4
      • Την ημερομηνία αγοράς: 02/01/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 3
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες (20/01/2017)
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      • Τα σχόλιά σας (Αρνητικά): Λοιπον το προιον εφτασε σημερα στα χερια μου μια χαρα ως προς την κατασταση του μετα απο ξαφνικο τηλεφωνημα του διανομεα της acs. Παρολα αυτα η ολη εμπειρια ηταν τραγικη σε επιπεδο επικοινωνιας και σεβασμου προς το προσωπο μου ως πελατη. Ουσιαστικα η αποστολη εγινε με το συστημα τυφλοσουρτης!!! Τι εννοω?? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ TRACKING NUMBER (!!!!) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!! Για καποιους το να γλιτωνουν το τελωνειο και μονο ειναι ενα καλο service ανεξαρτητα απο την συνολικη εμπειρια αγορας!!! Για οσους ομως θελουν να ξερουν τι τους γινεται και να εχουν μια σωστη επικοινωνια με το καταστημα θα ελεγα να το αποφυγουν το συγκεκριμενο σε καθε περιπτωση.....υπαρχουν ωραιοτατα και πολυ φθηνοτερα μαγαζακια ακομα και στο aliexpress και ας υπαρχει ενα ρισκο τελωνειου το προτιμω....απο αυτους τους απαραδεκτους!!!

Απορώ πως κρατάνε μαγαζί, οι άνθρωποι είναι πολύ μ@#!@#@#ς. Χωρίς στοκ, αν και γράφουν στοκ. Επικοινωνία στην καλύτερη περίπτωση 3-5 εργάσιμες, στην χειρότερη χωρίς απάντηση. Άλλα ρωτάς, αν δεν τους συμφέρει απαντούν άλλα. Σεβασμός στον πελάτη μηδέν. Έχω παραγγείλει το redmi note 3 pro από 22/12/16 με claim στο paypal πλέον, πιαστο αυγό και κούρεφτο, μεθαύριο τελειώνει η προθεσμία που τους έχει δώσει το paypal, ευτυχώς τουλάχιστον να πάρω τα λεφτά μου πίσω (ούτε στο paypal δεν απαντάνε).
      Συμβουλή όποιος έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχουν καθυστερήσει να δώσουν στοιχεία για την αποστολή, κατευθείαν claim!!!! μην περιμένετε με υπομονή και ευγένεια όπως έκανα εγώ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Δεν ξέρω αν το εμφανίζει ή όχι, πάντως εγώ το σβουντουρηξα το dis, στον οποίο έχω σβουντουρηξει και πολλά likes, αλλά κάποια πράγματα αντιεπιστημονικα και λυπηρα δε μπορεί να λέγονται ούτε για πλάκα. Κάτι που το φόρουμ δυστυχώς γενικά ανέχεται και πνίγει το αντίθετο. (δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο ποστ)
      Αν σας ενοχλεί ή διαφωνείτε με οποιoδήποτε μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε πάνω στο τριγωνάκι που γράφει "Αναφορά Περιεχομένου" και έτσι να το συζητήσετε με τους διαχειριστές.
    • Διαφήμιση
    • Το εχω συζητησει με MIUI ART, μου ειπε οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του, μετα αφου το επεσημανα στην υπογραφη, μου αφαιρεθηκε η δυνατοτητα υπογραφης, η δυνατοτητα καταστασης- nickname, η δυνατοτητα σχολιασμου στο προφιλ μου και για να πω την αληθεια τωρα περιμενα και αφαιρεση δυνατοτητας like-dislike
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • @gassious

Σσσσσσσσσ.......... lol

Φιλε μου μη λες τετοια γιατι καποιοι εδω μεσα παιρνουν αναποδες που κατηγορεις το αγαπημενο τους καταστημα ετσι αδικα και θα αρχισουν νταβαντουρια να ανακαλεσεις αμεσα!!!! :lol: :lol:

Δεν επρεπε να μιλησεις καν.....κρατα τα θεματα σου βουβα μεσα σου......για το συγκεκριμενο καταστημα επιτρεπονται μονο καλες κριτικες......τις δυσαρεσκιες να τις κραταει ο καθενας για παρτι του παρακαλω!!! :-x :-x

Αλλος εγκαθετος και εσυ (μετα τον υποφαινομενο) που προσπαθεις να σπηλωσεις αυτους τους Μαο Τσε Τουνγκ.....το θρυλικο αυτο καταστημα αναμεσα στα υπολοιπα μετρια κινεζομαγαζα!!!! :shock: :lol:

Βρεεεεε κακο που μας βρηηηκκκκκεεεεεε........ ;( ;(

Ακους εκει σα δε ντρεπομαστε να μιλαμε ετσι για ενα μαγαζι υποδειγμα.....τοση διαφημιση του εχουν κανει.....και ηρθαμε τωρα εμεις??? Ποιοι??? Εμεις?? Να αρχισουμε τις λασπες.....σε παρακαλω πολυ φιλε ηρεμησε!!!! :razz: :razz:
    • Δε νομιζεις οτι δημιουργησες πολυ μεγαλο θεμα για το τιποτα; Αλλωστε ο MIUI ART σου απαντησε καταλληλα λεγοντας οτι ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του και να την εκφραζει κοσμια χωρις να δημιουργει αμεσα καποιο προβλημα στους υπολοιπους! Εσυ τι προσπαθεις να κανεις; Να τον τιμωρησεις που εκφραστηκε; Δε νομιζεις οτι αυτο μοιαζει λιγο με αυτο για το οποιο τον κατηγορεις; Με φιλικες διαθεσεις παντα απλα νομιζω οτι το παρακανες λιγο που το κυνηγησες τοσο πολυ γι αυτο και σε τιμωρησαν!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Το εχω συζητησει με MIUI ART, μου ειπε οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του, μετα αφου το επεσημανα στην υπογραφη, μου αφαιρεθηκε η δυνατοτητα υπογραφης, η δυνατοτητα καταστασης- nickname, η δυνατοτητα σχολιασμου στο προφιλ μου και για να πω την αληθεια τωρα περιμενα και αφαιρεση δυνατοτητας like-dislike
      Αγαπητέ μου φίλε, θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ιστορικό σου και τι ακριβώς είχες βάλει στην υπογραφή σου. Σε παρακαλώ πολύ να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την παρέα και το καλό κλίμα της κοινότητάς μας αφήνοντας έξω από εδώ τις πολιτικές σου αντιλήψεις όπως κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι και να μην είσαι ακραίος στις αντιδράσεις σου. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με 26.000 και βάλε χρήστες οι οποίοι μάλιστα προέρχονται απο διαφορετικά κράτη και διαφορετικές κουλτούρες και πάνω από όλα "διαφορετική αντίληψη του χιούμορ".
    • Διαφήμιση
    • Κάθε άποψη-εμπειρία πρέπει να γίνεται σεβαστή. Αυτή δυστυχώς είναι η δικιά μου και δεν αλλάζει.
      Θέλω να πιστέυω ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον όσοι γράφουμε εδώ μέσα.
    • Εγω αδερφε συμφωνω για καποιους αλλους ομως εδω μεσα δεν ειμαι τοσο σιγουρος.....εχουν αποψη στα παντα και θελουν να την επιβαλουν κι ολας......ασχετα αν δεν γνωριζουν την καθε περιπτωση....αυτο ειναι δευτερευον!!!! :saint: :lol:
    • μια φορά δεν απάντησα οπως έπρεπε κ ..... δημιουργήθηκε θέμα!! :dash: :dash:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Παλι στις εξαιρέσεις βρέθηκα... 8o

Μα τι κακό είναι τούτο... :huh:

Μου λαχαινουν τελικά, πάντα, συσκευές από το καλύτερο εργοστάσιο κ, αν είναι δυνατόν, το eglobalcentral μου δίνει κ tracking number που, παραδόξως, δουλευει κ σε κάνα δυο μέρες, μάλλον, παραλαμβάνω!! :o

SCHEDULED: 10 FEB
      • Feb 07, 201703:30 pmThe parcel is in transit on its way to its final destination.DPD UKThessaloniki
      • Feb 07, 201712:38 pmThe parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.DPD UKThessaloniki
      • Feb 06, 201712:50 pmThe parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.DPD UKBukarest
      • Feb 03, 201704:38 amThe parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.DPD UKBudapest
      • Jan 31, 201711:11 pmThe parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.DPD UKBest (eindhoven)
      • Jan 31, 201711:11 pmThe parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.DPD UKBest (eindhoven)
      • Jan 30, 201709:01 pmYour parcel has left the United Kingdom and is on its way to GreeceDPD UKHub 3 - Bham
      • Jan 30, 201709:00 pmWe have your parcel and it's on its way to our depotDPD UKHub 3 - Bham
      Date & time are usually in local time of the checkpoint location.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!