Άλλη βλακεία και αυτή. Αφού βλέπουν στο x-ray ότι δεν έχει κάτι ύποπτο γιατί το ανοίγουν τότε; Συγγνώμη κιόλας αλλά τι είδους νταβαντζιλίκια είναι αυτά τώρα; Μας δουλεύουν τελείως;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αυτό ακριβώς. Αν μπορούν να στα πάρουν, θα το κάνουν. Ακόμα και τα τα 3 ευρώ.
Αν το κάνουν σε 10000 δέματα... μαζεύεται λογαριασμός, έτσι;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγώ δηλ. που περιμένω 6 μικροδέματα να περιμένω καλό λογαριασμό κατάλαβα. Σαν δεν ντρέπονται λίγο.
-
Ειναι οντως αηδια να περιμενεις δεμα αξιας 5-6 ευρω και να πληρωνεις + 3 ευρω νταβατζιλικι!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Για να δούμε. Τα δύο πρώτα από Ολλανδία θα δείξει σε λίγες μέρες αν θα πληρώσω και πόσο.
-
Εγω περιμενω ενα δεμα αξιας 17 ευρω...
Στο tracking δεν αναφερθηκε πουθενα το τελωνειο και τωρα το τελευταιο status λεει Εκφωρτωση απο μεταφορικο μεσο ΚΔ Θεσσαλονικης...
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το τελωνειο με αλλα λογια βεβαιαΘα δειξει!
Πάντως και εδώ στην Μάλτα που είμαι ΟΛΑ περνάνε τελωνείο αλλά για οτιδήποτε αξίας κάτω των $30
δεν υπάρχει τίποτα, ούτε τέλος εκτελωνισμού. Απλά 1-3 μέρες καθηστέρηση μόνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ΚΔ είναι Κέντρο διαλογής αλλά αν δεν δεις φόρτωση σε μεταφορικό μέσο ξανά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τη γλίτωσες.
=============== Φεβ 23rd 2017, 1:04pm ===============
Μάλτα η χώρα φορολογικός παράδεισος για τις εταιρίες. Σωστά δεν τα λέω; Όλες οι στοιχηματικές εκεί είναι δηλωμένες. -
Εεε αυτο ας το ανοιξουν μωρε τι θα καταλαβουν!
Αφου το κινητο ερχεται απο eglobal και ειμαι καθαρος ολα κομπλε
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δηλαδή εάν δεν πάρω, δεν θα το στείλουν; με τα έξοδα διασάφησης, όπως τα ονομάζουν;
EDIT:
@dnomikos, μίλησα μόλις με υπάλληλο του τελωνείου στο Ελ. Βενιζέλος με την γραμματεία συγκεκριμένα.
Μου είπε ότι το τελωνείο δεν διαθέτει αποθήκη, αλλά μόλις το κράτησαν, του έκοψαν το κουστούμι και το επέστρεψαν στα ελτά. Έκει βρίσκεται σε αποθήκη και περιμένει για να το πάρει ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ και να μου το στείλει.
Το τελωνείο δεν διαθέτει αποθήκη, αυτό κρατάω εγώ.
Τηλ. 2103542122
Στην ίδια κατάσταση είναι και το δικό μου από 30/1
Στα ΕΛΤΑ που πήρα μου λένε δεν έχει βγει από τελωνείο.
Στάλθηκε από το Passport μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gpapaioa έγραψε:
@Giannis25
Εγώ που πήρα το xiaomi power bank 2 10000 από banggood untracked όταν πήγα στις παραγγελίες μου είχε ένα κουμπί track και έδειχνε την πορεία μέχρι που έφυγε από Αγγλία. (Τώρα γιατί από Αγγλία δεν ξέρω αλλά ήρθε και αρκετά γρήγορα 24/1 παραγγελία 8/2 παραλαβή)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα