Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα , ξέρουμε καμία Ευρωπαική αποθήκη που να έχει τα κινήτα κανονικά εκτελωνισμένα στη χώρα της και να στέλνει τιμολόγιο;
    • Ο/H sakas1989 έγραψε:

τι είναι αυτά που διαβάζω ρέ παιδιά. Εχω να κάνω παραγγελία σχεδόν 3 μήνες και έχω μείνει πίσω. Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από το vickmall όπως έκανα και πιο πρίν, δηλαδή τώρα θα πάει τελωνείο???

Ο/H zisistil έγραψε:

Κινητό κατά 90 τοις εκατό πλέον θα περάσει τελωνείο. Εκτός και αν έχεις άνθρωπο στο τελωνείο οπότε πάω πάσο. Αλλιώς οι επιλογές σου είναι: 1. ευρωπαική αποθήκη, 2. τριγωνική αποστολή, 3. Υπομονή και προσευχή σε ό,τι πιστεύεις (βλ. Βούδας, θεός, Δίας, σύννεφα κτλ), 4. Παίρνεις από Ελλάδα.

Για να συμπληρώσω τον φίλο zisistil και για να γλιτώσεις χρόνο (και χρήματα ίσως) προς το παρόν κοίτα τις επιλογές 1 και 4. ΜΟΝΟ. :thumbup:
      Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον, θα το μάθεις από το φόρουμ..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Α ρε Γιώργη ...
      Έτσι για να δεις τι γίνεται πήγαινε σε ένα κέντρο διαλλογης.
      Πεταμένα συστημένα στο πατωμα σε βουνό, δέματα πάνω σε καρέκλες, γραφεία, ράφια, καφέδες τουλάχιστον 48ώρου για να μη πω βδομάδας παντού και κάπου αναμεσα 2-3 υπαλληλοι που ίσως να κάνουν διαλλογή, ίσως να κάνουν διάλειμα ή ίσως να είναι τουαλέτα απο χθες.

Even dead i will fight.
    • Ο/H TechGod έγραψε:

Καλησπέρα , ξέρουμε καμία Ευρωπαική αποθήκη που να έχει τα κινήτα κανονικά εκτελωνισμένα στη χώρα της και να στέλνει τιμολόγιο;
      Βοηθήστε έναν συνάνθρωπο να πάρει Xiaomi.
    • Ο/H TechGod έγραψε:

Βοηθήστε έναν συνάνθρωπο να πάρει Xiaomi.

Δες την χθεσινή ανάρτησή μου στο νήμα Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops. Δεν μπορώ να βάλω λίνκ εδώ, είναι ενάντια στους κανόνες.
      Για τιμολόγιο, ξέχνα το. Απόδειξη θα πάρεις. :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Πάντως, με τιμολόγιο από Ελλάδα (με επιστροφή ΦΠΑ) πρέπει να έρχεται η τιμή περίπου στα ίδια με τις τιμές στις ευρωπαικές αποθήκες, τωρα που το ξανασκέφτομαι.. :hmm:

• Οκ , απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κόβουν τιμολόγιο απο την στιγμή που τα προιόντα τους ειναί κανονικά εκτελωνισμένα στην Ευρώπη και φέρουν πάνω τους τιμή με ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας που στεγάζετε η απόθηκη.

Αυτή είναι η απορία μου. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη , που αμα θές μια "νόμιμη" διαδικασία να μπορεί να στην κάνει;
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Σωστός ο Σαλονικιός. Πάντως εμένα οι εικόνες από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ με πείθουν ότι έχουμε ελπίδα να βελτιωθούμε κάποτε.
      Αυτες οι φωτογραφίες είναι εικόνες καθημερινότητας ή φωτογραφίες επιθεώρησης σκηνοθετημένες;

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H TechGod έγραψε:

Οκ , απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κόβουν τιμολόγιο απο την στιγμή που τα προιόντα τους ειναί κανονικά εκτελωνισμένα στην Ευρώπη και φέρουν πάνω τους τιμή με ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας που στεγάζετε η απόθηκη.

Αυτή είναι η απορία μου. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη , που αμα θές μια "νόμιμη" διαδικασία να μπορεί να στην κάνει;

Οκ, σκέψου το λίγο. Για να εκδοθεί "τιμολόγιο" από σε τρίτη χώρα προς εσένα, ακόμα και στην ΕΕ, πρέπει να γίνει "εισαγωγή" του προιόντος κανονικά, μέ όλα τα παραστατικά που χρειάζεται.
      Δεν είμαι ειδικός φυσικά, καλύτερα να μιλήσεις με τον λογιστή σου αφού από οτι φαίνεται έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ. :)