Το έχω δεί το εργαλείο σε "δράση" ... Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο ακούγεται, χρειάζεται εμπειρία για κοπεί σωστά..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕ ναι, αυτό ακριβως το κομμάτι της διαδικασίας εννοώ και εγώ..Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Μπαα όχι τόσο... Να το χαράξεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι μετά που θα κόψεις με την ειδική πένσα το κομμάτι που θες να πετάξεις
Κι εγω περιμενω hard case μαυρη της nillkin αλλα απ' οτι φαινεται οταν φτασει(αν φτασει...) θα μου ειναι πλεον αχρηστη!!Ο/H zisistil έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα την πλάτη nillkin σε μαύρο για το 4 prime. Υπέροχη. Κάνει φοβερό συνδυασμό με το ελαφρύ χρυσό της Xiaomi.
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...