Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
- 

- 
			     τώρα ήταν η σειρά μου να μου πεταχτεί η κρέπα από την μύτη!!! Μου την φυλουσες εεεεε??									Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! τώρα ήταν η σειρά μου να μου πεταχτεί η κρέπα από την μύτη!!! Μου την φυλουσες εεεεε??									Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

- 

Νομίζω έτσι δεν γίνεται κατανοητή η παρατήρηση...Ο/H NasDriver έγραψε: Προσοχή στις παραθέσεις !!! Προσοχή στις παραθέσεις !!!  

Πολλοί, και δικαιολογημένα, νομίζουν ότι δεν κάνουν σωστά τις παραθέσεις και όχι ότι δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι. Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

- 
			σημαντιμη παρατήρηση...συμφωνώ κ επαυξανω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 
			Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

- 
			Σας βλέπω "προτεινόμενους" και τους δυο, πουλάκια μου.... 
- 

όχι και πουλάκι... ο σφάχτης της καρύδας!!Ο/H Xstos έγραψε:Σας βλέπω "προτεινόμενους" και τους δυο, πουλάκια μου....

- 

- 
			Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 
			175 θα το δώσω, μεταχειρισμένο 6 μήνες σε άριστη κατάσταση με τη θήκη του.
 Δεν έχουμε αγγελίες στο φόρουμ εδώ ε?
- 
			Παζάρι.
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες
- 

Παρόμοια νήματα