Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, πάντως εμένα απο gearbest τίποτα δεν έχει περάσει από τελωνείο. Δλδ το 3 ευρώ δεν το έχω δει στο χαρτί εδώ στην Αθήνα. 3 mi band, Bluetooth ακουστικά θήκες και tempered glass.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει τελωνείο...

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ααα τα λόγια ενός Κινέζου πωλητή που το μόνο που τον νοιάζει είναι να τελειώσει η βάρδια του και μία περιπτωση στις 9572795 σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι 99% σίγουρο ότι δεν θα περάσει; Καλώς ο καθένας έχει το σκεπτικό του...

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Το μαύρο 4X στο global έχει 138-6 με ένα κουπόνι που έχουν 132...6 ευρώ παραπάνω από ότι το πλήρωσες και με 100%(100% δεν υφίσταται αφού μπορεί να τύχει στραβή αλλά αυτό η ισχύει για ο κάθε κατάστημα ή και η πιθανότητα είναι αμελητέα)αποφυγήβή σε 10-15 μερες...
      Χωρίς να λέω αν έπραξες σωστά ή όχι θεωρώ ότι είναι ορθότερη επιλογή το global με τα ως τώρα δεδομένα...
      Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να καταρίψεις το σκεπτικό μου με ανακρίβειες
      Ανέφερα μία εναλλακτική για αγορές από ένα από τα πιο σοβαρά Κινέζικα καταστήματα ηλεκτρονικών. Είναι κάτι που έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ.
      Εγώ αν το άκουγα από κάποιον θα έλεγα μακάρι να είναι αλήθεια!
      Ασφαλώς και γνωρίζω το eglobal και αυτό ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα αλλά δεν υπάρχει εκεί αυτό που θέλω.
      Συμφωνώ για το ότι δεν υπάρχει 100% ασφάλεια από τελωνεία αλλά όλοι νομίζω ψαχνόμαστε για το πώς θα γλυτώσουμε τα όσα ευρά μας απέμειναν έχοντας μία αξιοπρεπή συσκευή επικοινωνίας! Θα πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να χωριζόμαστε σε καταστηματο-παρατάξεις :chrome:
      Φιλικά πάντα ;)
    • Διαφήμιση
    • Μια υπηρεσια που ρολαρε νορμαλ την αποτετιωσαν κι αυτη με το τελωνειο.Λες και ειναι βαλτοι να σταματησουμε να ψωνιζουμε , τετοια αγαπη για την ελευθερη αγορα.Και αναφερομαι πρωτιστως στο ΧΡΟΝΟ.
    • Φίλε μου σωστά την κάνουν την δουλειά τους. Γι'αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να τους πούμε κάτι όσο και αν πονάει. Το ξέρω αυτό που σου λέω. Υπάρχει νομοθεσία δεν κάνουν του κεφαλιού τους. Ειπαμε όσο και αν πονάει.
    • Αναφερθηκα στο χρονο και καθολου στο χαρατσι.Αν κανουν τη δουλεια τους σωστα αυξανοντας το χρονο αναμονης και 15 μερες σε δεματα που δεν εκτελωνιζονται και 1,5 μηνα σ αυτα που εκτελωνιζονται , ε τι να πω...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Η Υ.Ε.Δ Θεσσαλονίκης αδερφέ θερίζει.

Πράγματι Ζήση έτσι είναι, και εγώ προχτές από gearbest τα MI in-ear το πλήρωσα το 3ευρω

Redmi n3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• @billphone Φιλε μου με παρεξηγησες και αν και δεν μαρεσε το ύφος σου στην απάντηση σου δεν το συνεχιζω γιατί οι διαμάχες σε αυτό το νήμα περισσεύουν τις τελευταίες μέρες! Εγώ απλά προσπάθησα να βοηθήσω να αποφυγεις ενδεχόμενη "πατάτα", το τι καταλαβες εσυ...άλλο θέμα. Φιλικότατα!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση