Δες τα συνημμένα μου βρε.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Θελει εξουσιοδοτηση!
-
Κάτσε τότε να στο στείλω εγω. Μισό λεπτάκι.
=============== Ιουν 9th 2017, 11:01am ===============
Στο έστειλα στο cchat. Να ξέρεις μόνο NL έγραφε πάνω και δεν είχε τελωνειακή δήλωση οπότε ανασυσκευάζει η flytexpress στην Ολλανδία και μετά τα δίνει στην NL post. -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Το χρυσό mi5s 218 με το 5SIG κουπόνι
Απλα άλλαξαν το κουπόνι και το κατέβασαν κι 1€ "igogo mi5s gold με κουπόνι FCMI5SIG" 217€ για λίγα κομμάτια φαντάζομαι
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
σημερα παρελαβα στη Θεσσαλονικη 2 πακετα,προστατευτικα οθονων ,20 μαιου παραγγελια,
και αλλες νωριτερα παραγγελιες τιποτα,untracked, αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μικρο και φαινεται φθηνο,
το περνανε αερα ,αν ειναι κατι πιο ογκωδες και μπορει να εχει αξια το ψαχνουν περισσοτερο
Αυτα καταλαβαινω εγω απο τις δικες μου παραγγελιες,ειναι και το οτι δεν εχουν ατομα!!! -
Ο/H gpapaioa έγραψε:
DPDUK1: Jun 07, 2017 20:53:00 PM PST Download Invoice
Tracking Number: 5989χχχχχ2 By Update: Jun 07, 2017 20:53:00 PM PST
Έτσι ήταν και σε σένα αρχικά, πριν πάρεις NL tracking number? -
το priority direct είναι nl post αλλά η flytexpress τα επανασυσκευάζει στην Ολλανδία πριν τα παραδώσει για να φαίνονται Ευρωπαικά.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
το priority direct είναι nl post αλλά η flytexpress τα επανασυσκευάζει στην Ολλανδία πριν τα παραδώσει για να φαίνονται Ευρωπαικά.
-
@Ustramator
Αρχίζω να ανησυχώ παραπάνω τώρα. Εσένα που φαίνεται από Αγγλία να φεύγει είσαι οκ.
Το δικό μου δε ξέρω πόσο δοκιμασμένο είναι. Στο chat μου είπανε πως είναι οκ αλλά κι αυτοί να πουλήσουν θέλουν.
Θυμάσαι αν ήταν από κινεζική αποθήκη ή από hong kong; -
ok είναι βρε. Ανέβασα και εγω φωτό. Είπαν και άλλα παιδιά για κινητά με priority direct. Είναι εντάξει.
-
Sorry... ξέχασα να γράψω ότι παρήγγειλα από Gearbest (αυτά τα δύο τα μπερδεύω συνέχεια...). Ήταν από Κίνα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα