27/05 και 29 το έστειλαν.Ο/H nikolas_v έγραψε:
Και εγω ακριβως το ιδιο περιμενω απο το ιδιο καταστημα! Ποτε το παρηγγειλες;;Ο/H stef1981 έγραψε:
Παραγγελία ένα Redmi Note 4 global από banggood με priority για Θεσσαλονίκη το πήρα σήμερα χωρίς τελωνείο!!Οπότε νομίζω ότι δουλεύει αυτή η αποστολή ειδικά για Θεσσαλονίκη που σταματούν τα πάντα!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
σας παραθετω και εδω την εμπειρια μου προς γνωση και συμορφωση σας οσο αφορα την αγορα σας για κινητο απο την εγχωρια αγορα.......
Η υπερβολικη καταναλωση της μπαταριας σε κατασταση αναμονης λυθηκε μολις σημερα και μαλιστα την ελυσα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..........αφου το τηλεφωνο το εφαγαν τα ταξιδια στη Αθηνα ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ στην INFO QUEST μια φορα απο το PUBLIC και μια φορα απο εμενα χωρις φυσικα αυτοι να ξερουν τι τους γινεται αφου μεχρι πριν λιγους μηνες τα XIAOMI τα ειχαν ως κινεζοκινητα και τιποτα περισσοτερο και τα κοροιδευαν και τωρα νομιζουν πως εγιναν προφεσορες.........τελικα διαπιστωσα πως κατι γινοταν με την 4G κεραια και οχι με τα data.....γυρισα λοιπον το διακοπτη στα προτινομενα δυκτυα απο 4G σε 2G και η καταναλωση πλεον ειναι μηδενικη σχεδον.....το 4G θα γυριζω μονο οταν χρισημοποιω τα DATA λοιπον και αυτο ειναι ολο.
Ναναι καλα ο τεχνικος στην INFO QUEST που μου κλειδωσε παλι το τηλεφωνο και μου περασε την τελευταια GLOBAL παλι και με εσωσε.....
ΤΕΛΟΣ οι αγορες κινητου απο Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα απο αυτην την αλυσιδα καταστηματων....εξυπηρετηση ??????? ΜΗΔΕΝ.
" Γεωπόνος”
-
Δε νομιζω οτι περιμενει κανεις τιποτα περισσοτερο.. Και μονο που φλασαραν καποια ρομ, μοιαζει εντυπωσιακο. Εκτος και αν τσιμπησουν καποιον απο εδω μεσα για να τον κανουν τεχνικο τους.
Εδω ακους αλλους που εχουν Samsung, LG, Apple και εχουν καποιο προβλημα, πχ δε με ακουνε καλα.. Και πανε στα μαγαζια και τους λενε θελει αναβαθμιση, τρωει μπαταρια; αναβαθμιση, χαμηλο σημα; αναβαθμιση. Ηθελα να ηξερα φτιαχνει μετα; Σαν το "εχει παρει υγρασια" το εχουν κανει.
Για εκεινη τη μεταχειρισμενη οθονη που μου εστειλαν για καινουρια, το aliexpress αρχικα δε με δικαιωσε! μετα απο επιπλεον φοτο και βιντεο με δικαιωσε αλλα μου εβγαλε ή Refund 8$ή επιστροφη και refund με ΔΙΚΑ ΜΟΥ εξοδα! Λεω γιατι να πληρωσω εγω για την απατη και ξαναεκαναν την ιδια προταση. Θα παρω το ψευτο-refund γιατι ειμαι σιγουρος πως αν τη στειλω πισω θα τη χασω ολοκληρωτικα. Μεγαλη προσοχη λοιπον
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@flowin_through ακριβώς το ίδιο επαθα κ εγώ.Με φωτo,β βίντεο κτλ ή απόφαση βγήκε υπέρ του πωλητή!!Έχασα 22€ κ έμεινα με ελαττωματική οθόνη!!Δεν μας τα λέει καλά ο ali...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επιτελους ανοιγει το πρωτο Mi store στην Ελλάδα, οπως ειχε προαναγγελθει τον Δεκεμβριο του 2016.
Τοτε που καποια παραμαγαζα ελεγαν οτι δεν επιβεβαιωνουν οι Κινεζοι την επισιμη εισοδο της Xiaomi στη χωρα μας. -
@Giannisagal
Οταν λες ότι είχε πρόβλημα η 4g κεραία τι ακριβώς εννοείς? Έχει πρόβλημα στο hardware η απλά τρώει πιο πολύ μπαταρία όπως είναι απολύτως φυσιολογικό όταν το έχεις γυρισμένο στο 4g και χωρίς δεδομένα?
Αν είναι θέμα hardware να απαιτήσεις επισκευή, αν είναι η δεύτερη περίπτωση τότε κακώς τους κακολογεις. Που να ξέρουν τι σήμα έχει το 4g εκεί που μένεις η δουλεύεις? Είναι λογικό όταν κάποιος σου πουλάει 4g κινητό να θεωρούν δεδομένο ότι θα το έχεις επιλεγμένο έστω με κλειστά δεδομένα. -
Είναι πρώτη φορά που έχω κάνει αγορά απέξω και συγκεκριμένα από gearbest.ξέρει κανείς γιατί έχει κολλήσει και δεν υπάρχει πρόοδος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν κόλησε, μπορεί να κάνει και μια εβδομάδα σε αυτή την φάση μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤΑ.
-
-
Είναι μακρύ το ταξίδι από Κίνα. Ξεκουράζεται για καμιά βδομάδα στο Ελ Βενιζέλος και ξανά το ταξίδι του τραβά. Υπομονή.
Παραγγελία mi note 2 από eglobal 10/06, αποστολή 12/06, άφιξη UK 15/06. Not bad!!!!
Γενικά αυτή η μέθοδος που έχει το gearbeast από Κίνα να πάει,Ολλανδία και μετά Ελλάδα είναι καλή όσον αφορά το τελωνείο;Γιατι σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι ακόμα.Προς το παρόν περιμένω τα ακουστικά hybrid pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα