Όταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου έχουν ενημερώσει την παραγγελία
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
Ξύπνησες άγρια χαράματα κ περιμένεις μεσημεριανό!!!
Άραξε κ περίμενε...στο 20-ημερο θα το χεις, εκτός κ αν είσαι από τους τυχερούς κ παραλάβεις νωρίτερα.
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Όταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου έχουν ενημερώσει την παραγγελία
Ο/H george_1 έγραψε:
Δεν έχω καμιά σχετική απάντηση για την παραγγελία ...
Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατο κάνανε την αποστολήΟ/H george_1 έγραψε:
Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017
και ακόμα καμιά ανταπόκριση...
Είναι νορμάλ αυτό;
Ευχαριστώ...
Ο/H Matis έγραψε:
Υπομονή....Ο/H george_1 έγραψε:
Ο/H Matis έγραψε:
Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατο κάνανε την αποστολήΑν και γενικά δυσκολευτηκα να βρω τρόπο επικοινωνίας δεν μπορώ να πω ήταν εξυπηρετικοί... Το tracking system τους δεν μου αρέσει αλλά τι να πεις...Ο/H george_1 έγραψε:
Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017
και ακόμα καμιά ανταπόκριση...
Είναι νορμάλ αυτό;
Ευχαριστώ...
Υπομονή....
Στη σελίδα κάτω αριστερά εκεί που λέει contact us (ass) πατάς κατεβαίνεις λίγο εκεί που λέει submit a ticket for post-sales enquiries πατάς τον σύνδεσμο από κάτω κάνε sign in συμπλήρωσε τα στοιχεία σου από κάνω... Και χωσεεε... Με ευγένεια... Πάντα με ευγένεια... Φυσικά.. λογικά μέχρι την επόμενη θα σου απαντήσουν στο μέιλ σου μετά αν έχεις περαιτέρω απόθεμα... Απαντάς απευθείας από το μέιλ αν δεν απαντήσει κανένας σε μία 2 μέρες ξανά από την αρχή για ticket...Ο/H george_1 έγραψε:
Με ποιόν τρόπο επικοινώνησες με το eglobal ;
Έλα μην παραπονιέσαι μπορεί να μην έχει στοκ (η να τρέχει κάτι άλλο που δεν ξέρουμε)το σημαντικό είναι ότι τα βρίσκει και τα στέλνει σκέψου αλλά μαγαζιά κάνουν μεγαλύτερες πατάτες και έχουν πολύ μεγαλύτερη αναμονή...Ο/H ktlk21 έγραψε:
Η βλακεια με το eglobal αν και γράφουν ότι έχουν stock δεν έχουν σχεδόν ποτέ από ότι κατάλαβα.. Σε εμένα με μια d7100 μου την έστειλαν μετά από 1 εβδομάδα, που παρέλαβαν και μετά σε 1 εβδομάδα την ειχα στα χέρια μου.. Αν είσαι τυχερός και έχουν stock όμως παραλαμβάνει σε μια εβδομάδα το πολύ