Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Όταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου έχουν ενημερώσει την παραγγελία

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Δεν έχω καμιά σχετική απάντηση για την παραγγελία ...

=============== Ιουλ 24th 2017, 1:01am ===============

Ο/H demakhs έγραψε:

Ξύπνησες άγρια χαράματα κ περιμένεις μεσημεριανό!!!

Άραξε κ περίμενε...στο 20-ημερο θα το χεις, εκτός κ αν είσαι από τους τυχερούς κ παραλάβεις νωρίτερα.

Χα χα χα ...

Να σηκωθώ νωρίς το πρωί για να παραλάβω ε;

=============== Ιουλ 24th 2017, 1:05am ===============

Ο/H ktlk21 έγραψε:

Όταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου έχουν ενημερώσει την παραγγελία

Ο/H george_1 έγραψε:

Δεν έχω καμιά σχετική απάντηση για την παραγγελία ...
    • Ο/H george_1 έγραψε:

Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

και ακόμα καμιά ανταπόκριση...

Είναι νορμάλ αυτό;

Ευχαριστώ...
      Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατο κάνανε την αποστολή
      Αν και γενικά δυσκολευτηκα να βρω τρόπο επικοινωνίας δεν μπορώ να πω ήταν εξυπηρετικοί... Το tracking system τους δεν μου αρέσει αλλά τι να πεις...
      Υπομονή....
    • Διαφήμιση
    • Αυτη είναι η μαγική κουβέντα, υπομονή.

Ξεχάστε το, μέχρι να πατήσει Ελλάδα.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Matis έγραψε:

Ο/H george_1 έγραψε:

Υπομονή....

Ο/H Matis έγραψε:

Ο/H george_1 έγραψε:

Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

και ακόμα καμιά ανταπόκριση...

Είναι νορμάλ αυτό;

Ευχαριστώ...
      Εγώ παρήγγειλα Παρασκευή 14 άφησα να περάσει το σκ δευτέρα τπτ... Μόνο η επιβεβαίωση της παραγγελίας τπτ άλλο τρίτη κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας Τετάρτη μου απάντησαν ότι δεν έχουν το κινητό που παρήγγειλα και ότι σε 2-3 μέρες θα παραλάμβαναν νέο εμπόρευμα Σάββατο κάνανε την αποστολήΑν και γενικά δυσκολευτηκα να βρω τρόπο επικοινωνίας δεν μπορώ να πω ήταν εξυπηρετικοί... Το tracking system τους δεν μου αρέσει αλλά τι να πεις...
      Υπομονή....

Με ποιόν τρόπο επικοινώνησες με το eglobal ;
    • Ο/H george_1 έγραψε:

Με ποιόν τρόπο επικοινώνησες με το eglobal ;
      Στη σελίδα κάτω αριστερά εκεί που λέει contact us (ass) πατάς κατεβαίνεις λίγο εκεί που λέει submit a ticket for post-sales enquiries πατάς τον σύνδεσμο από κάτω κάνε sign in συμπλήρωσε τα στοιχεία σου από κάνω... Και χωσεεε... Με ευγένεια... Πάντα με ευγένεια... Φυσικά.. λογικά μέχρι την επόμενη θα σου απαντήσουν στο μέιλ σου μετά αν έχεις περαιτέρω απόθεμα... Απαντάς απευθείας από το μέιλ αν δεν απαντήσει κανένας σε μία 2 μέρες ξανά από την αρχή για ticket...
    • Διαφήμιση
    • Η βλακεια με το eglobal αν και γράφουν ότι έχουν stock δεν έχουν σχεδόν ποτέ από ότι κατάλαβα.. Σε εμένα με μια d7100 μου την έστειλαν μετά από 1 εβδομάδα, που παρέλαβαν και μετά σε 1 εβδομάδα την ειχα στα χέρια μου.. Αν είσαι τυχερός και έχουν stock όμως παραλαμβάνει σε μια εβδομάδα το πολύ

• Παιδια επειδη τωρα πανε 55 μερες απο τοτε που εκανα την παραγγελια. Στο τρακινγκ μου βγαζει σαν τελευταιο περασμα του κινητου το εξης.

2017-06-19 10:30 VIENNA / In transit-it's progressing through Post network..

Αυτο απο οτι καταλαβαινω σημαινει οτι εχει σταλει Ελλαδα το δεμα. Και μαλλον δεν το εχουνε σκαναρει το barcode εδω στην Ελλαδα?? Να μην εχουνε ανοιξει τον σακο π.χ..

Μπορω να επικοινωνησω με τα ΕΛΤΑ καπως? Εχει κανεις καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας?

Σας ευχαριστω παιδια, ειναι πολλες οι μερες αναμονης και εδω και 40 μερες σχεδον το κινητο φαινεται Βιεννη και εχω αρχισει να ανησυχω.
    • μπορείς να ξεκινήσεις διαδικασία dispute στο paypal σιγά σιγά...κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει ο σάκος με το πακέτο σου πάντως....
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

Η βλακεια με το eglobal αν και γράφουν ότι έχουν stock δεν έχουν σχεδόν ποτέ από ότι κατάλαβα.. Σε εμένα με μια d7100 μου την έστειλαν μετά από 1 εβδομάδα, που παρέλαβαν και μετά σε 1 εβδομάδα την ειχα στα χέρια μου.. Αν είσαι τυχερός και έχουν stock όμως παραλαμβάνει σε μια εβδομάδα το πολύ

Έλα μην παραπονιέσαι μπορεί να μην έχει στοκ (η να τρέχει κάτι άλλο που δεν ξέρουμε)το σημαντικό είναι ότι τα βρίσκει και τα στέλνει σκέψου αλλά μαγαζιά κάνουν μεγαλύτερες πατάτες και έχουν πολύ μεγαλύτερη αναμονή...
      Το banggood ενώ έβαλα μια παραγγελία την χώρισε στα 2 ενώ όλα έρχονται από την ίδια κατά τα άλλα αποθήκη στην μια έβαλε 6-7 πραγματακια και στην άλλη έβαλε ένα USB drive στην μεγάλη παραγγελία πήγε και έβαλε tracking number από μια παλιά μου παραγγελία και τώρα φαίνεται σαν expired έκανε μερικά βήματα με ημερομηνία έναρξης τον Μάιο και μετά τέλος καπουτ ευτυχώς βλέπω την πορεία του δέματος από το μικρό δέμα που έστειλε...
      Το vickmall έστειλε την παραγγελία μου μια βδομάδα αργότερα και ας είχε στοκ κανονικότητα... Και που το πε κατάμουτρα ο π@@@@της που βρίσκεται πίσω από την σελινα ότι βαριοταν να την στείλει στην ώρα της την παραγγελία ...
      Τι να πεις... Ξέρουμε από που παραγγέλνουμε οπότε ΥΠΟΜΟΝΉ.....