Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τα ΕΛΤΑ μας, εφαρμόζουν πολύ πρωτοποριακές μεθόδους πια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ρε εχουν τρελαθοι αυτοι φανταζεσαι να ταν ιδιωτικη επιχειρισγη αποτισ μηνυσεισ θα χαν κλεισει και θα χαν απολυθει και 2 3 αρε ελλαδαρα
-
-
Αυτο με τα ελτα το ειδα σημερα και σε αλλο φορουμ. Απο το ΥΕΔ Θεσσαλονικης στο τηλεφωνο ειπαν πως 4 κοντεινερ ηρθαν και τα εστειλαν πισω...
Οτι ναναι .... Καφενειο ειναι!!!! -
Ο/H venioni έγραψε:
μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι; το αμαζον στελενει ελλαδα;; γενικα τι ισχυει με αυτο; -
@niktsip Κάποια "κουτσουκελα" έχει γίνει στα ΕΛΤΑ, δεν είναι απίθανο να έχει πάει σε λάθος υποκατάστημα και να γύρισε πίσω στο κέντρο διανομής. Εγώ θα σου έλεγα να πας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής σου και να ζητήσεις πληροφορίες με τα στοιχεία του tracking.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
εγω θελω να κανω μια ερωτηση.
ειχα. παραγγειλει κατι ακουστικα της xiaomi τα piston 3 για ενα συνάδερφο απο το gearbest ειχα βαλει να ερθουν. μεσω ταχυδρομείου πλήρωσα και 2 ευρω. μεταφορικά λογου που το εβαλα να ερθουν μεσω ολλανδικού ταχυδρομείου.
οταν ήρθανε Ελλάδα επειδη ελειπα σε διακοπές εστηλα τον συνάδερφο να τα παρει ειχα κανει εξουδιοτηση, εξαλλου δικα του ηταν. του ειπαν απο το ταχυδρομείο να πληρώσει 3 ευρω περι διαλογής ξερει κανεις τι ειναι αυτο; γιατι τους ειπε βρε παιδια αφου εχω πληρωσει μεταφορικά γιατι να πληρωσω; απαντηση δεν πηρε παρα την ιδια περι διαλογής.
οχι τιποτα αλλο εχω αγοράσει απο το ιδιο καταστημα παλι μεσω ολλανδικου ταχυδρομείο ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο για εναν φιλο μου που εχει γενέθλια μην οταν έρθει πληρωσω τα. μυαλα της κεφαλης μου και αντι να γλυτωσω λεφτά που το πηρα απο εξω πληρωσω την αξια οσο κανει εδώ. -
-
κατσε δεν το επιασα μπορεις να μου κανεις. λιγο ποιο λιανα; δηλαδη δεν επρεπε να πληρωσει ο φίλος τα 3 ευρω; ηταν ψιλολαμογιολεξ;
-
Είναι το κλασικό,Αν σου κάτσει!You may think you can fly - but you better not try
-
Παρέλαβα σήμερα redmi note 4 απο bangood είχαν γράψει πως κάνει 21$ το και πως είναι mp4 πέρασε τελωνείο και το ΦΠΑ βγήκε 8€ +15 για τα ελτα εν τω μεταξύ απέξω έλεγε priority
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα