Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
ΕΛΤΑ
ΑLIEXPRESS
=============== Αυγ 2nd 2017, 4:24pm ===============
ΕΛΤΑ
ALIEXPRESS
Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Sakis21r ().
-
@takisfrag που σαι, βλέπα να μαθαίνεις how u do it!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλημερα,
Μηπως ειναι κανεις που παρελαβε δεμα απο banggood με priority direct μεσα σε αυτες τις μερες? -
Παρέλαβα εγώ πριν 3 μέρες. Ψιλοπράγματα ένα δέμα των 6,5€ και ένα των 9.5€ όλα κανονικά χωρίς χρεώσεις με post NL
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H liabovas έγραψε:
Παρέλαβα εγώ πριν 3 μέρες. Ψιλοπράγματα ένα δέμα των 6,5€ και ένα των 9.5€ όλα κανονικά χωρίς χρεώσεις με post NL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε τους μλκς εκεί στα Ελτα,ειπαμε υποστελωχεση,καλοκαιρι άδειες,καθυστερησεις αλλά μην το ξεφτιλησουμε κιόλας!!Το έχουν 3 βδομάδες το δέμα κ κάθεται στο Αεροδρομιο,το σκαναραν πριν 7 μέρες ότι είναι στο Κατ αεροδρομίου κ σήμερα βλέπω αντί για Χαλκιδικη θα το στείλουν Τριπολη για ταξίδι αναψυχής
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι.
Χωρίς χρεώσεις εννοώ τελωνεία και 3ευρα έτσι. Είχε μια πολύ μικρή χρέωση στα μεταφορικά αλλά ήταν μικρής αξίας τα πράγματα που πήρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H liabovas έγραψε:
Ναι.
Χωρίς χρεώσεις εννοώ τελωνεία και 3ευρα έτσι. Είχε μια πολύ μικρή χρέωση στα μεταφορικά αλλά ήταν μικρής αξίας τα πράγματα που πήρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα στην παρεα.. Αγορα κινητου απο το fastcardtech αγορασμενο 22/7 εφτασε Θεσσαλονικη σημερα . Απο κινα Γαλλια και απο Γαλλια ελλάδα.. μεσω dpd.. Σφαίρα.. Και μονο με 5usd Μεταφορικα
-
Τι κινητό παρήγγειλε, τι του ήρθε κ ΑΝ ήταν κινητό αυτό που ήρθε από το εν λόγω μαγαζί...αυτό είναι που ενδιαφέρει κυρίως!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα