Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλησπέρα παιδιά βρήκα αυτό τον οδηγό αποφύγεις τελωνείου στο gearbest Greece

Αγορές από Gearbest χωρίς Τελωνείο (9/2017) - GearBest Greece

Μάλλον σε λάθος μήνυμα το έβαλα.Τελος πάντων το έβαλα και στον άλλο οδηγό περί αποφύγεις τελωνείου.
    • Λοιπόν μιας & μιλάτε για το GB
      Να πω & εγώ 1 θέμα που έχω .
      Καταρχήν όμως να πω ότι έχει τις περισσότερες φορές καλύτερες τιμές .
      Πολλές επιλογές προϊόντων δίνει πόντους κατά την αγορά & από τα review που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά & ας υπάρχει flash sale.
      Το κακο ότι έχει ακριβά το piority για την αποφύγη τελωνείου.
      Επίσης στα flash μου έτυχε & εμένα με το chuwi hi 10 να το πληρώσω σε καλή τιμή & να μην υπάρχει απόθεμα .
      Υπάρχει όμως στην ελληνική σελίδα στο fb άτομο μου εξυπηρετεί πραγματικά.
      Το θέμα μου :
      Έχω μιλήσει με το άτομο που είναι διαχειριστής στο fb αλλά θέλω την γνώμη σας..
      Έχω παραγγείλει από gb λοιπόν & εγώ το xiaomi amazfit με priority line eu express .
      Έχουν περάσει οι 20 εργάσιμες ημέρες που είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης & το δέμα μου είναι κολλημένο από 31 Αυγούστου Ολλανδία.
      Έχω ανοίξει ticket & μου ζήτησαν χρόνο .
      Τους είπα έως τις 23 εάν δεν ανανεωθεί το tracking θέλω τά χρήματα μου πίσω.
      Αλλιώς πάω για dispute στο paypal
      Ευγενικά τους απειλισα .
      Να προχωρήσω εάν δεν ανανεωθεί σε dispute ?
    • Αφού είσαι και στην Ομάδα του Facebook, θα έχεις διαβάσει την ανακοίνωση, ότι πλέον ο όγκος των δεμάτων με eu express έχει αυξηθεί πολύ και υπάρχουν καθυστερήσεις, τις οποίες προσπαθούν να τις λύσουν σε συνεργασία με την ταχυδρομική υπηρεσία :)

Προσωπικά θα περίμενα, όπως και περιμένω δικά μου δέματα :P
    • Διαφήμιση
    • Οι αγορές από Κίνα θέλουν πάνω από όλα υπομονή...είναι το πρώτο που λέω σε όλους τους φίλους που θέλουν να αγοράσουν κάτι :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Καλό αυτό, κράτα και print screen να φαίνονται όλα και σε περίπτωση που γίνει στραβή με τελωνείο θα έχεις πάτημα ότι έκαναν λάθος αποστολή ;)
      Το έκανα όπως, επίσης, άνοιξα νέο ticket ζητώντας εξηγήσεις έχοντας επισυνάψει τα screenshots και το προηγούμενο ticket. Για να δούμε...

Sent from my Lenovo TB-8703F using Tapatalk
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Οι αγορές από Κίνα θέλουν πάνω από όλα υπομονή...είναι το πρώτο που λέω σε όλους τους φίλους που θέλουν να αγοράσουν κάτι :)
      Φίλε μου αγοράζω τα τελευταία 5 χρόνια από Κίνα δεν ξέρω για εσένα αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάποιο χτεσινό.Aliexpress ,i offer , ebay, banggood και τα δύο τελευταία χρόνια πολλά κινητά από vickmall.Πουθενα δεν θυμάμαι να πλήρωσα και να αργησανε πάνω από 2 ημέρες το πολύ να στείλουν tracking number το οποίο παντα τις επόμενες 2-3 μέρες φαινότανε κανονικα.Μια φορά σε ένα redmi note 3 δεν ήτανε διαθέσιμο το χρώμα που έκανα παραγγελία με ενημέρωσε η κοπέλα την επόμενη σε mail , μπήκα στο live chat και σε 2-3 ώρες μου είχε βάλει τα χρήματα.Οποτε αγαπητέ μου αυτό το υπομονή δεν το καταλαβαίνω.Τι πάει να πει??? Δηλαδή όταν ο άλλος είναι αλήτης και κοροϊδεύει τους πελάτες του επειδή είναι στην Κίνα εμείς θα συμβουλεύουμε τον κόσμο για υπομονή??? Θεωρείς δηλαδή ότι αυτός είναι ο κανόνας για όλα τα site από Κίνα;;;;Εάν ναι τότε μάλλον εγώ την τελευταία 5 ετια σε πάνω από 100 παραγγελίες ήμουν πολύ μα πολύ κωλοφαρδος .....
    • Διαφήμιση
    • Τελειωνοντας, και συγχώρεσε το ύφος μου αλλά δεν φταις εσύ σε καμία περίπτωση, εγώ και το ίδιο θα έλεγα σε όποιον έχει παρόμοια εμπειρία από το gearbest το πρώτο πράγμα που θα λέω στους φίλους που θέλουν να αγοράσουν από Κινα μακριά από gearbest και ειδικά το flashsale είναι απάτηsale
    • Ο/H balakof έγραψε:

Eu express γράφει. Επίσης, στο ticket μου γράφουν αποστολή με DPDUK1 αλλά στο προφίλ και στο order το tracking με στέλνει στη Chronopost!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Από όσο θυμάμαι όταν παρήγγελνα από oppomart μου έστελναν με chronopost Γαλλία κ από κει αναλαμβανε η dpd η οποία παρέδιδε οδικώς Ελλάδα με acs, οπότε θεωρώ πως θα γίνει το ίδιο, ότι η chronopost θα παραδώσει dpd λογω συνεργασιας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Φίλε απλά έχουν ζορίσει τελευταία τα πράγματα από Κίνα..........απλά κάνε υπομονή και όλα θα λυθούν!
      Αγαπητέ για το θέμα του τελωνείου ναι το ξέρω και το καταλαβαίνω για την κοροϊδία όμως δεν δικαιολογούνται.Φυσικα έχω και εγώ την μεγάλη ευθύνη λόγω της τσιγκουνιας μου.Μπηκα στο livechat στο vickmall μιλάω με selina μου απαντάει ότι δεν το προμηθεύεται και αφού την χιλιοπαρακαλεσα μου απαντάει την επόμενη ότι μπορεί κατεξαιρεση να μου στείλει με συνολικά 256 δολλάρια και τα δύο amazfit .Τι με έβαλε ο διαλος μπήκα στο gear best συνολική δαπάνη με ασφάλεια ταξιδιού και direct 210 usd . Οπότε 46 δολλάρια λέω σιγά μόνο το vickmall κάνει πορτοκάλια άντε γεια έχει και αλλού πορτοκαλιές.Η συνέχεια την έγραψα παραπάνω.