Καλημέρα επιτέλους ξεκόλλησε το δέμα από το τελωνείο είχε φτάσει Ελλάδα από 26/9 και σήμερα παρέλαβα.Το δέμα είναι ένα redmi note 4X 3gb/16gb και θήκη και προστασία οθόνης απο banggood με priority.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Σωστος Τανάσι κ γω κ με τα δυο μαγαζιά, πρόβλημα ποτέ..
Χτεσινή παραγγελία στο Banggood κ σήμερα έχω tracking number...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
21/9 παραγγελία από Gearbest με priority eu express. 25/9 μου ήρθε email ότι η παραγγελία μου ξεκίνησε. Αλλά δεν έχω ακόμα κάποια ουσιαστική πληροφορία.
-
Ο/H georgekanapitsas έγραψε:
Καλημέρα επιτέλους ξεκόλλησε το δέμα από το τελωνείο είχε φτάσει Ελλάδα από 26/9 και σήμερα παρέλαβα.Το δέμα είναι ένα redmi note 4X 3gb/16gb και θήκη και προστασία οθόνης απο banggood με priority.
Με priority?You may think you can fly - but you better not try -
Κάποιο λάθος Θανάση θα έχει κάνει. Με priority μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελωνείο
-
Για όλα υπάρχει χει η πρώτη φορά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
#Thracia Δεν πλήρωσα τελωνείο απλά όταν πήρα στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω για την καθυστέρηση μου είπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση με το τελωνείο για αυτό αργούν να έρθουν τα δέματα για αυτό και το ανέφερα.
-
Το dhgate το ξέρει κάποιος??Είναι αξιόπιστο??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους !!! Εχει κανεις ψωνησει κατι απο κινα και να του το στειλουν με Flyt Express ?? Εχω παραγγειλει κατι αξεσουαρ και το δικο τους περιεργο τρακινγκ το οποιο τελειωνει σε GQ λεει εδω και 3 ημερες οτι το δεμα εχει φτασει στην ελλαδα και οτι απο εκει και μετα μου λεει το συστημα τους οτι σταματαει το τρακινγκ το οποιο ειναι λογικο !! Το θεμα ειναι οτι το νουμερο ειναι περιεργο και δεν το βγαζει το συστημα τον ελτα καθολου και μου λεει οτι ο αριθμος αυτος ειναι λαθος..!! Πως μπορω να ξερω που ειναι το δεμα μου και με ποια εταιρια θα μου ερθει ?? Μπορει να ειναι και unregistered δεν βγαζεις ακρη με τους κινεζους...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ρέ παιδιά τι γίνεται τόσο μεγάλη καθυστέρηση παραγγελία από 29/8 τι πρέπει να κάνω? Μέχρι τώρα κάνω υπομονή να συνεχίσω το ίδιο? Χαχα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κ εγω θεμα με gearbest...Aπο τις 19/9 εχει κολλησει το mi Box στην Αυστρια...Επικοινωνησα κ μου ειπαν να περιμενω μεχρι 12/10 οπου κ ληγει η προθεσμια για να παραλαβω οποτε κ θα μου κανουν νεα προσφορα...Τωρα τι εννοουν...Θα δειξειMi 11 pro
-
Ο/H billucky έγραψε:
Το dhgate το ξέρει κάποιος??Είναι αξιόπιστο??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα