Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Έχω πάρει κινητά από εκεί λόγω τιμής όμως , δεν είναι πολύ ψηλά στην αντίληψή μου.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Λόγω εξυπηρέτησης, ή χρόνου παράδοσης, ή κάτι άλλο;
    • Μετά από 20 ημέρες που δεν το έστελναν και ότι δεν υπήρχε σε stock ενώ όταν το παρήγγειλα ήταν, μόλις άνοιξα dispute στο Paypal , σε μία ώρα έστειλαν tracking number.
    • Διαφήμιση

Κατάλαβα. Έχει ένα καλό σχετικά flash sale (το λένε;) για mix 2 που θεωρητικά θα ξεκινήσει να στέλνει από αύριο κάποια στιγμή... Αλλά ίσως κάποιο λάκκο να έχει η φάβα. Αν πάντως το έκανα τι τρόπο παράδοσης θα έπρεπε να επιλέξω για όσο το δυνατόν λιγότερο τελωνείο; (θεωρητικά),

Θα ήθελα βάση της πρόσφατης περιπέτειας μου στο Gearbest - Gearwhorst..., για όσους δεν την ξέρουν και δεν την έχουν παρακολουθήσει, να πω κάποια πράγματα επιπλέον. Έχω παραγγείλει ένα mi mix 2 στις 28/9 και φυσικά επέλεξα αποστολή Priority για ευνόητους λόγους...
      Σε ticket που άνοιξα για αργοπορία αποστολής ( πιθανή ημερομηνία έδιναν 3 με 5/10 ), μου απάντησαν σήμερα ότι λυπούνται, και ότι δεν μπορούν πλέον να στείλουν την παραγγελία μου με αυτόν τον τρόπο, και αν ήθελα να επιλέξω κάποιον άλλο, Register Mail ή DHL ( φυσικά αρνήθηκα για τους γνωστούς ευνόητους λόγους... ).

Dear konstantinos,
      We wish to apologize for any inconvenience.
      We apologize for not shipping out the order to you yet.
      We have checked that your item is in stock now.
      I regret to inform you that the item cannot be shipped via Priority Direct Mail.
      However, we are able to send the order to you via regular post and DHL. With regular mail, it needs about 25 business days to reach you.
      With DHL(3-7 business days), if there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any.
      If you choose DHL shipping method, please note that there may have custom fee occurred. But this shipping just take 3-7 business days to reach to you after we shipped the items out.
      Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you.
      If we have not got a reply from you for 3 business days, we could change the available shipping method, so that we may send out your order without further delay.
      Thanks for your unerstanding.
      Best Regards
      Chris_Qin

Στην σελίδα του προϊόντος που είχα παραγγείλει όπως και σε πολλά άλλα, εξακολουθούν να δίνουν την επιλογή Priority Line ( αυτήν είχα επιλέξει ). Οπότε, προς όλους τους υποψηφίους αγοραστές του Gearbest-Gearwhorst, οποίος θέλει να παραγγείλει με αυτήν την μέθοδο, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, μην τραβήξει ότι τραβάω εγώ τώρα.....

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H longus έγραψε:

Θα ήθελα βάση της πρόσφατης περιπέτειας μου στο Gearbest - Gearwhorst..., για όσους δεν την ξέρουν και δεν την έχουν παρακολουθήσει, να πω κάποια πράγματα επιπλέον. Έχω παραγγείλει ένα mi mix 2 στις 28/9 και φυσικά επέλεξα αποστολή Priority για ευνόητους λόγους...
      Σε ticket που άνοιξα για αργοπορία αποστολής ( πιθανή ημερομηνία έδιναν 3 με 5/10 ), μου απάντησαν σήμερα ότι λυπούνται, και ότι δεν μπορούν πλέον να στείλουν την παραγγελία μου με αυτόν τον τρόπο, και αν ήθελα να επιλέξω κάποιον άλλο, Register Mail ή DHL ( φυσικά αρνήθηκα για τους γνωστούς ευνόητους λόγους... ).

Dear konstantinos,
      We wish to apologize for any inconvenience.
      We apologize for not shipping out the order to you yet.
      We have checked that your item is in stock now.
      I regret to inform you that the item cannot be shipped via Priority Direct Mail.
      However, we are able to send the order to you via regular post and DHL. With regular mail, it needs about 25 business days to reach you.
      With DHL(3-7 business days), if there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any.
      If you choose DHL shipping method, please note that there may have custom fee occurred. But this shipping just take 3-7 business days to reach to you after we shipped the items out.
      Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you.
      If we have not got a reply from you for 3 business days, we could change the available shipping method, so that we may send out your order without further delay.
      Thanks for your unerstanding.
      Best Regards
      Chris_Qin

Στην σελίδα του προϊόντος που είχα παραγγείλει όπως και σε πολλά άλλα, εξακολουθούν να δίνουν την επιλογή Priority Line ( αυτήν είχα επιλέξει ). Οπότε, προς όλους τους υποψηφίους αγοραστές του Gearbest-Gearwhorst, οποίος θέλει να παραγγείλει με αυτήν την μέθοδο, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, μην τραβήξει ότι τραβάω εγώ τώρα.....

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αγοράσω κάποιο κινητό, είμαι σε σκέψη και το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν στις πιθανές επιλογές, αλλά τόση ταλαιπωρία δεν ξέρω αν αξίζει ένα ποσό που υπό συνθήκες μπορεί να είναι σεβαστό αλλά στην τελική το τρως σε χρόνο παράδοσης και τέτοια ταλαιπωρία σαν τη δική σου. Μπορεί να είναι εξαίρεση αυτό στον κανόνα αλλά είναι;
    • Διαφήμιση

Έψαξα λίγο στο net, και βρήκα ότι έχουν κάποια θέματα με την συγκεκριμένη αποστολή από Gearbest με τα τελωνεία στην Αγγλία, αλλά ρε φίλε... έχεις θέματα...οκ, κατάργησε την την @#@#να την αποστολή, μην την δίνεις ακόμη σαν επιλογή... σταματά την...
      Αλλά άμα είσαι για τα πανηγύρια και δεν δίνεις καθόλου σημασία στους πελατές σου...είσαι άξιος της μοίρας σου... Προτιμώ να μου κοπεί το χέρι την ώρα που θα πάω να πατήσω το pay στο paypal... παρά να ξαναπαραγγειλω από αυτούς πάλι...

@Red21
      Ευχαριστώ. Θα το δω με πρώτη ευκαιρία.
    • Αμέσως άνοιξα ticket. Οι λύσεις που έδιναν ήταν για αγορά άλλου είδους (το οποίο όμως θα έπρεπε να το παραγγείλω από Κίνα) ή να κάνω υπομονή 15 εργάσιμες ημέρες ή να μου κάνουν refund στο wallet της Gear για μελλοντικές μου αγορές.

Το κόλλημα μου είναι ότι μου πούλησαν το είδος ότι υπάρχει στην UK αποθήκη...το πλήρωσα ευρωπαικά ως άμεσα διαθέσιμο και τώρα μου λένε να περιμένω χρόνος αποστολής Κίνας.
    • Ο/H dfm έγραψε:

Αμέσως άνοιξα ticket. Οι λύσεις που έδιναν ήταν για αγορά άλλου είδους (το οποίο όμως θα έπρεπε να το παραγγείλω από Κίνα) ή να κάνω υπομονή 15 εργάσιμες ημέρες ή να μου κάνουν refund στο wallet της Gear για μελλοντικές μου αγορές.

Το κόλλημα μου είναι ότι μου πούλησαν το είδος ότι υπάρχει στην UK αποθήκη...το πλήρωσα ευρωπαικά ως άμεσα διαθέσιμο και τώρα μου λένε να περιμένω χρόνος αποστολής Κίνας.
      Έγινε μεταφορά στην γενική συζήτηση καταστημάτων :)
    • Διαφήμιση
    • Ερώτηση επειδή δεν έχω κάνει αγορά μέσω του ALI: Βρήκα το είδος (projector EXCELVAN cl720d) που με ενδιαφέρει σε κατάστημα του ALI, στο ίδιο κόστος με το GEARBEST και αναφέρει ships from germay και με εγγυημένο χρόνο παράδοσης 7 ημερών (Excelvan CL720D CL720 Projector 3000 Lumens HD Home Theater 1080P Read Led Projector HDMI / VGA/ USB/ AV /TV Proyector PK GP90-in Projectors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group).

Λογικά είναι διαθέσιμο σε γερμανική αποθήκη και άρα δεν έχει φόβου τελωνείου. Το κατάστημα είναι το EXCELVAN OFFICIAL STORE
      Να προχωρήσω άφοβα και να ρίξω μαύρο στο GEARBEST;;;