Χθες αργα το βραδυ καθομαι και βγαζω 7 ψιλολογια απ την ιδια αποθηκη , τους κοπαναω κι ενα priority με 2 ευρουλακια και λεω ριχτην για να μπει καλα το 18.Ε οι μπαγασηδες του Banggood το ειχαν στειλει πριν ξυπνησω , τι ειν αυτοι ρε , σαν τς τελεωνειακους τσδικουζμας
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Οποιος ενδιαφερεται!
Xiaomi Notebook Air 13.3 8GB + 256GB + GEFORCE MX150-$974.64 Online Shopping| GearBest.com €669.41 μαζι με τα μεταφορικά απο Ευρωπαϊκή αποθήκη!
Coupon: XiaomiEU4
Xiaomi Air 12 Laptop M3-7Y30 4GB + 256GB-$702.87 Online Shopping| GearBest.com €507.03 μαζι με τα μεταφορικά απο Ευρωπαϊκή αποθήκη!
Coupon: Mi256EU4
Eρχονται απο Πολωνια και κατα την γνωμη μου αν κανεις σκεφτει τι ταλαιπωρια γλυτωνει και τις τιμες που εχουν παιξει ανα καιρους απο κινα αξιζουν!! -
Για το θέμα με το priority του BG που μας απασχολεί. Το update έχει ως εξής. Οι παραγγελίες οι πρώτες που είναι απο 4 και 5/12 στο send item abroad χωρίς αλλαγή. Μια θήκη απο 12/12 ήδη έκλεισε απο ΚΑΤ αεροδρομίου.
-
Εμένα από banggood με priority από 11/11 έχει κλείσει 40 μέρες και ακόμα να έρθει Ελλάδα ελπίζω του χρόνου να φτάσει μάλλον με έλκηθρο έρχεται δεν εξηγείται αλλιώς
-
Δεν φταίει το banggood
Σε 1 ημέρα έχει φύγει η παραγγελία από αυτούς
Δυστυχώς όμως το priority φτάνει στην ελληνική πραγματικότητα (μπουρδέλο )
Που γίνεται στο αεροδρόμιο
Γι'αυτό πλέον καθυστερούν τα δέματα και με priority.
Εγώ πριν τον Δεκέμβριο όλα τα δέματα με priority τα παρέλαβα στις 2 εβδομάδες το πολύ.
Πλέον έχω φτάσει στις 25 ημέρες.
Έκανα την βλακεία και πήρα 1 κινητό από gb με dpd από βλακ friday
Από 25 11 southal
Έχει προχωρήσει σε κάποιον ? -
εγώ όμως βλέπω ότι έχουν κολλήσει για priority απο BG, μόνο μεγάλα ή ακριβά πακέτα με κινητά και άλλα π.χ drone όπως διάβασα αλλού. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι. Διότι δεν μπορεί να πάτησε Ελλάδα δέμα με θήκη στις 13 μέρες και τα άλλα να μην έχουν έρθει.... Άρα είναι εδώ και.... ή απλά δεν έχουν ανοίξει η σάκοι ή κάποια τα βάζουν στην άκρη άγνωστο για ποιο λόγο.
-
-
Και επανέρχομαι μιας και η σκέψη μου είναι σωστή. Και τα δύο πρώτα πακέτα (πήρα τηλέφωνο στα ελτα) είναι εδώ απο 17/12 στο αεροδρόμιο και έχουν όπως μου είπε σταματήσει για τελωνειακό έλεγχο. Σημειωτέον δεν φαίνεται σε tracking πουθενά αυτό που μου είπαν. Τώρα για να μην δημιουργώ πανικό ελπίζω μιας και όλα περνάνε απο Γετα έτσι περνάει και αυτό. Άρα όλα όσα έχουν καθυστερήσει περιμένουν έλεγχο. Τυπικό η ουσιαστικό ή απλά να καταγραφούν δλδ να σκαναριστουν δεν το ξέρω..Το θέμα είναι ότι είναι Ελλάδα..... Αυτά τα νέα της Αλεξάνδρας
-
Mπα,δεν είναι όλα ακριβα!!Έχω από 23/11 με priority απ bg ένα φορτιστή μπαταριών 18650 κ είναι ακόμα στον δρόμο,δηλ κάπου ξεχασμένο στο ΚΑΤ αεροδρομίου κ περιμένει!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να μεταφέρω και εγώ τη δική μου εμπειρία. Έχω παραγγελία ένα MI6 από banggood από 30/11 και χθες εμφάνισε στο 17track (όχι στα ΕΛΤΑ..) "the item has arrived in the country of destination" Λαχείο το πότε θα παραλάβω (με τελωνείο ή χωρις), αν και το banggood σύμφωνα με όσα διάβαζα ήταν ότι πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής σε ταχύτητα αποστολής και αποφυγή τελωνείου.
-
Ο/H mousel έγραψε:
αν και το banggood σύμφωνα με όσα διάβαζα ήταν ότι πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής σε ταχύτητα αποστολής και αποφυγή τελωνείου.
Όσο αφορά αποφυγή τελωνείου να μην σε πανικοβάλλω αλλά αν δεν πλήρωσες για μέθοδο αποστολής priority το βλέπω χλωμό. -
Priority πλήρωσα, τη γνωστή διαδικασία..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα