Να στείλω την απόδειξη; Που πρέπει να την στείλω; Το ποσό που γράφει είναι 20,63
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Το πακετακι που εστειλε ο κινεζος απ το ebay μεσω dhl e commerciall εφτασε Ελλαδα , θα παραδωθει απο τα ελτα ,μου ειπαν στο τηλεφωνο απ τη dhl .Στο τρακ των ΕΛΤΑ δεν εχει εμφανιστει ακομα και γραφει μονο αποστολη απο γερμανια 9-2-18.Εχει ξανατυχει σε καποιον αντιστοιχο περιστατικο?Στο 17 track μου βγαζει κανονικα τη διαδρομη απο κινα , στα ελτα οχι.
-
-
-
Οταν κατι λετε οτι μπαινει τελωνειο, να γραφετε ρε σεις και μεθοδο αποστολης και μαγαζι ωστε να ενημερωνομαστε ολοι. Οχι αοριστα πραγματα.
-
εγω παρηγγειλα απο gearbest
Netherlands Post Registered DDP
25/01/2018 παραγγελια, αφιξη στη χωρα 13/02/2018Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
@tolias77 ιδιες ημερομηνίες κι εμένα, και ίδιος τρόπος αποστολής. Μου έβγαλε αποστολή τιμολόγιο κλπ στις πληροφορίες του tracking από τα ΕΛΤΑ. Έστειλα στο geta@elta-net.gr και service@elta-net.gr
Πιστεύω να το δουν άμεσα -
Ο/H billfot έγραψε:
@Thracia ναι , εφτασε Ελλαδα χθες .Στο 17 track φαινεται , οχι στα ΕΛΤΑ.Το θεμα ειναι τι θα γινει με το τελωνειο , γιατι ειναι αξιας 33 ευρω περιπου....
You may think you can fly - but you better not try -
Μολις μου ηρθε αυτο. Δε λεει κατι για χρηματα
Καλημέρα σας,
Το δέμα σας (RS.........NL) εκτελωνίστηκε και δρομολογείται για να απελευθερωθεί από το Τελωνείο και να αποσταλεί μέσω των ΕΛΤΑ στο τοπικό σας ταχυδρομικό υποκατάστημα. Σας ευχαριστούμε.
Π.Χ.
ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
Δεν γράφει κάπου, κάτω, με μικρά γράμματα, "ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε, θα φάτε καλά"??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όχι. Θα πληρώσω κάτι λες; 19,56 έκανε το προϊόν. Τους έδειξα την απόδειξη του PayPalΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Σε πιο e-mail έστειλες την πληρωμή;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα