Να ψάχνεις λίγο καλύτερα χωρίς βιασύνες...Ο/H DinosBi έγραψε:
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως η GearBest το έχει ξεφτιλίσει εντελώς και μας περνούν για ηλίθιους...
Ψάχνω καιρό τώρα υπομονετικά για να αγοράσω το Xiaomi mi mix 2 6 RAM 64 ROM την global έκδοση, θα το αγοράσω μόνο όταν η τιμή είναι συμφέρουσα για εμένα.
Πρόσφατα η συσκευή αυτή ήρθε και στην Ελλάδα από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην τιμή των 549€ ενώ στα μαγαζιά του Skrutz πωλούνται από 461€ και οι Κινέζοι μάγκες του GearBest στην εκπληκτική τιμή των 516€ Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet 64GB ROM -$622.99 Online Shopping| GearBest.com. Εντάξει να δεχθούμε την διαφήμιση και το σπρώξιμο για τους γνωστούς λόγους αλλά ρε αδερφέ να μένουμε ικανοποιημένοι όλοι, και συνεχίζοντας το ψάξιμο βρήκα την συσκευή στο BankGood στην Κίνα 371,88€ + 18,59€ Priority Direct Mail και στο HonorBuy 407€ από ευρωπαϊκή αποθήκη, να μην μας δουλεύουν λοιπών τα Κινεζάκια και οι εδώ συνεργάτες τους....
Το link που αναφέρεις (πέρα από την τιμή αγοράς) είναι για το "Chinese and English Version" χωρίς Google Play και με US φορτιστή που θα χρειαστεί αντάπτορα.
Ενώ π.χ το Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet Global Version - BLACK είναι με Ευρωπαικό φορτιστή και global ROM που φυσικά τα έχει όλα (Google play κλπ) και με τιμή περίπου 428 Ευρώ αυτή τη στιγμή.
Φυσικά αν το ψάξεις και "στήσεις καρτέρι", θα το πάρεις ακόμα φθηνότερα.