Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Παιδιά απλά στείλτε μήνυμα στο πωλητή μόλις αντιληφθείτε ότι δεν έρχεται από Αγγλία και σαφώς κάνει πολύ καιρό λέγοντας ότι: "Γράφεις ότι έρχεται από Αγγλία ενώ έρχεται πχ από Κίνα κτλ κτλ". Πάντα χρησιμοποιούμε paypal. Προσωπικά όσες φορές μου συνέβη κάτι τέτοιο και έστειλα μήνυμα είχα επιστροφή χρημάτων και δώρο αυτό που είχα παραγγείλει ή αν δεν είχα επιστροφή χρημάτων μου έστελναν δώρο περισσότερα κομμάτια από το προΪόν που είχα παραγγείλει και αυτό γιατί φοβούνται το αρνητικό feedback ;)

Επίσης υπάρχουν και απατεώνες, μια φορά μου είχε τύχει να παραγγείλω ένα χειριστήριο xbox το οποίο έγγραφε γνήσιο αν και κόστιζε πολύ φθηνότερα και φυσικά ήταν κινέζος με αποθήκη στην Αγγλία. Ήταν η τέλεια απομίμηση και αν δεν είχες δίπλα ένα γνήσιο δεν καταλάβαινες τη διαφορά. Αρχικά υποψιάστηκα ότι κάτι συμβαίνει γιατί ο ένας μοχλός δεν λειτουργούσε σωστά. Τελικά έστειλα μήνυμα στο πωλητή ότι αυτό που μου έστειλε είναι μαϊμού ενώ έγγραφε official, φυσικά αυτός με τίποτα δεν το δεχόταν έτσι αναγκάστηκα να τον απειλήσω ότι θα το στείλω στη microsoft να μας πει, έτσι αυτός μου είπε να το στείλω πίσω που εμένα δεν με συνέφερε γιατί θα πλήρωνα πολλά μεταφορικά, έτσι συμφωνήσαμε με πολλά παζάρια και απειλές να το κρατήσω και να μου επιστρέψει τα περισσότερα χρήματα (8-10 ευρώ πλήρωσα αν θυμάμαι καλά που τιμή για "μαϊμού" δεν ήταν άσχημα). Αυτός φοβήθηκε τους πάντες αρνητικό feedback, paypal, ebay, microsoft :P
      Open-source is the future
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Για να πω και τα καλα του gearbest παραγγελια 18/2 xiaomi φορτιστης αυτοκινητου παραλαβη σημερα

Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billfot έγραψε:

Ωχ, το ίδιο χειριστήριο microsoft πήρα? Καλά δουλεύει αλλά στα 30κατι ευρώ....
      Αν είναι μαΪμού είναι πολλά τα 30.....

Κοίτα το προσεκτικά και θα καταλάβεις αν είναι γνήσιο, ακόμα και από τις βίδες (στο γνήσιο τουλάχιστον παλιότερα ήταν μαύρες), μετά τα κουμπιά το μαΪμού έχει χειρότερο πλαστικό και από πίσω το χαρτάκι που γυαλίζει φαίνεται αν είναι original. Σαφώς και άμα το ανοίξεις φαίνονται διαφορές. Αν έχεις κάποιο σίγουρα γνήσιο να τα βάλεις δίπλα δίπλα, πιστεύω θα καταλάβεις τη διαφορά αν δεν είναι γνήσιο αυτό που πήρες ;)
    • Οι βιδες ειναι μαυρες τα κουμπια καλα φαινονται και εχει και χαρτακι λευκο με σειριακο αριθμο και μικρο χαρτακι που γιαλιζει απο κατω.ΑΝ ειναι μουφα ο κινεζος εκανε αψογη δουλεια.Δυστυχως δεν εχω καποιο πρωτοτυπο...
    • Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε να μου πείτε, πόσες μέρες κάνει να φανεί αλλαγή στο tracking number απο Βελγικό ταχυδρομείο;
    • 10 περιπου
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

μπαταρίες power banks και καπνιστικα απαγορεύονται πλέον να εισαχθούν στη χώρα. Για αυτό κάνεις δεν τα στέλνει με καμία μέθοδο. Καθώς θα γίνουν κατάσχεση μόλις μπουν στη χωρα.
      Ενημερωτικά εδώ και μερικές μέρες το banggood τουλάχιστον (ίσως και άλλοι) επιτρέπει να αγοράσεις μπαταρίες (χρεώνουν κάτι λίγο για την αποστολή).
    • Καλημερα. Ναι για μπαταρίες ισχύει! Μπράβο για την ενημέρωση. Νομίζω η μέθοδος που τα στέλνουν είναι μέσω Τουρκίας οπότε θα έχει κάποια καθυστέρηση για όποιον παραγγείλει.
    • Καλημερα παιδια .Συνεχειας ποστ, απ τον κινεζο του e bay.Σε επικοινωνια που ανοιξα μαζι του του ειπα οτι ειναι απατη και εξεπατηση των ευρωπαιων αγοραστων να δηλωνει οτι στελνει απο το λονδινο ενω στελνει απο κινα και μεσω γερμανιας ελλαδα.αφου αρχισε τα κουλα οτι δεν ηξερε οτι η ελλαδα δεν ειναι ...στην ευρωπη , πηρα τα σκρινσοτ του φιλου που το δικο του gamepad μπηκε τελωνειο και περιμενει αποδειξη paypal...Φυσικα δεν ειχε τι ν απαντησει και παρ οτι το e bay δε μου εδινε τροπους να τον αναφερω βρηκα λυση επικοινωνοντας μαζι τους ως προβλημα πληρωμης.Δεν ξερω τι θα απαντησει σε μια τοσο προφανη παραπλανηση , αλλα οπως και να εχει θα τον παω @@@ ως το τελος.Επεται συνεχεια.
    • Κι εμένα δεν μου έλεγαν τίποτα στην ουσία οι πωλητές απλά μετά τα παράπονα μου έρχονταν δώρα.
      Πες του ότι θα του γράψεις και αρνητικό σχόλιο. Στη τελική μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν το παραλάβεις αργότερα από την ημερομηνία που αναγράφεται ;)
    • Διαφήμιση
    • Έκανα παραγγελία από Gearbest.
      Από Ευρωπαϊκή αποθήκη με DHL.(όχι κούριερ)
      Ποτε περίπου θα έρθει, γιατί έχει κολλήσει εδώ και 3 ημέρες στη Γερμανια.Εκτός εάν δεν έχει ενημερωθει ο αριθμός αποστολής
      Αριθμός αποστολής: CH--------DE

Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk