Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Και δεν έχει Paypal; last year
Στην τελική δίνω 21,39€ παραπάνω και το παίρνω από mygad και το έχω σε τρεις ημέρες , με το ωραίο του το Aftersales του και με τα νεύρα μου χαλαρά , η ηρεμία μου ανεκτίμητη αξία... -
Καλημέρα! Λοιπόν μέσα σε 48 ώρες το light in the box μου επέστρεψε τα χρήματα που πλήρωσα στο τελωνείο. Εφόσον έχεις επιλέξει duty and tax insurance βέβαια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς το https://www.miespaña.com ?
Έχει πολλά guarantees χωρίς τελωνείο και ίσως έχει από τις καλύτερες τιμές.
Ψάχνοντας για reputation του εν λόγω site δεν μου έβγαλε κάτι απαγορευτικό. Το έχει δοκιμάσει κάποιος?Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
@Jordan Nidis περίπου σε δύο εβδομάδες.
Συστημένο με ΕΛΤΑ. Θα σου δώσουν tracking number και θα αρχίσεις να το βλέπεις όταν το πακέτο φθάσει Ευρώπη. Μη φοβάσαι τίποτα με Banggood. -
Έτσι, περίπου την τρίτη βδομάδα παραλαμβάνεις.
-
Έσπασε κάθε ρεκόρ!!!
Ship 15/8, παραλαβή 24/8
BANG GOOD!!!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ξέρει κανένας για αγορές από ΗΠΑ τι παίζει;
Βρήκα κάτι στο Banggood που κοστίζει φθηνότερα από Αμερικάνικη αποθήκη. Θα πληρώσω και μεταφορικά 13€.
Είναι και το τελωνείο μέσα; Ξέρει κανείς; -
-
Το eglobalcentral.eu έχει καταντήσει κοροϊδία από τις 10/08 έχω παραγγείλει το mi8 ενώ το είχε διαθέσιμο και μετά από μια εβδομάδα από την αγορά μου μετά το έβγαλε μη διαθέσιμο και ακόμη περιμένω. Κάποιο κατάστημα στην Ευρώπη για να το πάρω από αλλού υπάρχει; Να το ακυρώσω γιατί και στα μηνύματα είναι σε 3-4 μέρες θα το έχουμε και σε λίγο θα βγει το Poco F1 .Mi 11i 8/256
-
banggood και πάρε την global version στα 416 ευρώ και αν βρεις κανένα κουπόνι θα πέσει η τιμή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα