Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αυτό το κατάστημα είναι αξιόπιστο; Και ειναι Ισπανία ή έρχονται από κινα και θα υπάρξει τελωνείο;Mi 11i 8/256
-
Καλησπέρα. Αν παραγγείλω tv box από gearbest HK με registered air mail δεν περνάει τελωνείο όντως;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Priority direct mail ή Belgium post περνούσαν στο παρελθόν χωρίς τελωνείο. Μόνο αυτά δοκιμαζεις. Περιμενε μήπως και έχει κάποιος άλλος εμπειρία τελευταία, μια και δεν έχω πάρει πολύ καιρό από GB.
-
-
Να ρωτήσω μέχρι 22 ευρώ αξία δεν περνάει τελωνείο? Θέλω να παραγγείλω απο το Ali ένα αντικείμενο που κοστίζει 21.90 το γλυτώνω το τελωνείο?
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@jpastos έχω παραγγείλει 21.86 από αλλού πάντως και δεν έχει περάσει τελωνείο άρα ισχύει το 22€ και κάτω.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και εγώ το Mi Band 3 από GB απλή μέθοδο αποστολής στα 21,70 ευρώ δεν πέρασε τελωνείο. Υπόψιν 22 ευρώ και κάτω κόστος αντικειμένου αγοράς αν έχει κόστος αποστολής και υπερβαίνει τα 22 ευρώ πας ταμείο.
-
Βέβαια! Καλά κάνεις και το αναφέρεις! Το τελωνείο κοιτά το συνολικό κόστος! Όλο μαζί δεν κάνει να υπερβαίνει τα 22€.
-
Όποιος ενδιαφέρεται για κουπόνι 20$ απο geekbuying μπορεί να μου στείλει π.μ. έχει ισχύ μέχρι αύριο.Mi 11i 8/256
-
Γισ αγορά ... άνω των 200 ευρώ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εγώ έχω κουπόνι 20$ για όποιον ενδιαφέρεται για geekbuying για αγορά πάνω από 200$. Πμ όποιος ενδιαφέρεται...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα