Παιδιά μια ερώτηση για εσάς με το θέμα από το banggood.Το tracking είναι του στυλ
LX 123456789ΝL
LX 123456789ΝL
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν είναι στην Nysa ακόμα!Έστειλα σε Royalshipments και μου είπαν ότι είναι λάθος το tracking και ότι η παραγγελίες βρίσκονται ακομα στο Longdon!Ο/H gdy190 έγραψε:
Εμένα πήγε Αγγλία και είναι Πολωνία από τις 19/7 αλλά από τότε τίποτα, δεν έχει κίνηση.Ο/H Lito έγραψε:
Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:Logistics has been processed.Cargo delayΟ/H gdy190 έγραψε:
Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Οπότε το refund είναι δεδομένο σε λίγες μέρες.Ο/H Lito έγραψε:
Δεν είναι στην Nysa ακόμα!Έστειλα σε Royalshipments και μου είπαν ότι είναι λάθος το tracking και ότι η παραγγελίες βρίσκονται ακομα στο Longdon!Ο/H gdy190 έγραψε:
Εμένα πήγε Αγγλία και είναι Πολωνία από τις 19/7 αλλά από τότε τίποτα, δεν έχει κίνηση.Ο/H Lito έγραψε:
Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:Logistics has been processed.Cargo delayΟ/H gdy190 έγραψε:
Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal