Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H gdy190 έγραψε:

Ο/H Lito έγραψε:

Ο/H gdy190 έγραψε:

Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:Logistics has been processed.Cargo delay
      After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
      Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
      Εμένα πήγε Αγγλία και είναι Πολωνία από τις 19/7 αλλά από τότε τίποτα, δεν έχει κίνηση.
      Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
      Δεν είναι στην Nysa ακόμα!Έστειλα σε Royalshipments και μου είπαν ότι είναι λάθος το tracking και ότι η παραγγελίες βρίσκονται ακομα στο Longdon!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Lito έγραψε:

Ο/H gdy190 έγραψε:

Ο/H Lito έγραψε:

Ο/H gdy190 έγραψε:

Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.

Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:Logistics has been processed.Cargo delay
      After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
      Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
      Εμένα πήγε Αγγλία και είναι Πολωνία από τις 19/7 αλλά από τότε τίποτα, δεν έχει κίνηση.
      Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
      Δεν είναι στην Nysa ακόμα!Έστειλα σε Royalshipments και μου είπαν ότι είναι λάθος το tracking και ότι η παραγγελίες βρίσκονται ακομα στο Longdon!
      Οπότε το refund είναι δεδομένο σε λίγες μέρες.

• Εαν γίνει refund και σε 10-15 μέρες έρθει κανονικά Ελλάδα και φανεί στο σύστημα μπορεί ο πωλητής να έχει αξιώσεις ???
    • Λέμε ότι στις 65 μέρες ανοίγεις case στο paypal και σε 48 ώρες σε δικαιώνουν.Και περνάει μία εβδομάδα έπειτα και το δέμα έρχεται Ελλάδα και σε 3-4 ημέρες παραλαμβάνεις. Τι γίνεται τότε??! Έχω εγώ υποχρεώση ως αγοραστής να επιστρέψω το refund?? Μπορεί να κάνει μέσω pay pal κάτι το banggood??
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Λογικά δεν θα σου κάνουν refund γιατί είναι πολλές παραγγελίες σε αυτή την κατάσταση ( έκανε χαζομάρα το banggood δοκιμάζοντας νέα μέθοδο αποστολής) και θα σου πουν να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Αν τελικά σου κάνουν refund και εσύ θα παραλάβεις σε λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία σε ακριβό δέμα - κινητό.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μίλησα στο live chat πριν 10 ημέρες και μου είπανε ότι από 1 έως 17με 18 Ιουνίου έγινε λάθος στο priority ,το διαπιστώσαμε και έχουν επιστρέψει στον παραδοσιακό τρόπο με nl post.Απλα το είχα απορία αυτό με το refund.
    • Απ''οτι διαβάζω απο forums λένε ότι τα χρήματα το paypal αργεί να στα επιστρέψει στην κάρτα κάνει ένα με δύο μήνες!Δεν μου έχει τύχει οπότε τι να πώ.Πάντως αν στα επιστρέψουν και μετά παραλάβεις δεν μπορούν να τα τραβήξουν πίσω.Άσε που εγώ βάζω βγάζω την κάρτα δεν την αφήνω online.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Παρέλαβα από BG τελικά ένα πολύ ωραίο mi9.
      Έκανε 27 μέρες συνολικά με τον μυστήριο τρόπο αποστολής.
      19 μέρες έκανε να εμφανιστεί, αλλά μόλις φάνηκε Πολωνία nysa, πήγε Carpi Ιταλία και μετά Αθήνα. Μόλις φάνηκε Αθήνα την επόμενη ήρθε Θεσσαλονίκη κ παρέλαβα.

Υπομονή σε όλους

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εμείς που έχουμε παραγγείλει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και αυτοί που έχουν τις τελευταίες του Μαΐου ακόμα τίποτα. Longdon nysa και πιπες του bangood. Υπάρχει κάποιος που να παρέλαβε με παραγγελία αρχές Ιουνίου?