...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Κινέζοι, εγγύηση...
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H billphone έγραψε:
Τώρα όμως το ερώτημα είναι: σε ποιον πρέπει να πάει η συσκευή;
Ο φίλος σου πήρε συσκευή... Εσύ πέρασες την οδύνη... -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πες του το και ότι κανονίσετε
Αποζημίωση κινητό;;; Θεέ και Κύριε!
Τέλος πάντων, για να μη χαλάσουμε τη φιλία μας αποφάσισα να του το δώσω, αλλά αυτός αντί να το εκτιμήσει μου είπε ότι έχω θέμα με τα χρήματα, αφού του πρότεινα να το πουλήσουμε...
Δεν αλλάζει κάτι τώρα, αλλά ήθελα να ακούσω και μία άλλη γνώμη για να δω και εγώ αν ενήργησα σωστά... -
Τα χρήματα του τα πήρε πίσω και άλλο κινητό επίσης.
Δεν είχε κάποια επιβάρυνση ή χασούρα...
Εσύ τι κέρδισες που τον υποστήριξες και τον βοήθησες; Σου έδωσε προμήθεια; -
Υγεία και καλή καρδιά...δεν αξίζει να ασχολείσαι
Τουλάχιστον τώρα "έμαθες" με πολύ ανέξοδο-ασφαλές τρόπο -
εκεί φαίνεται ποιος αξίζει να θεωρηθεί φίλος σου
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H billphone έγραψε:
Τέλος πάντων, για να μη χαλάσουμε τη φιλία μας αποφάσισα να του το δώσω, αλλά αυτός αντί να το εκτιμήσει μου είπε ότι έχω θέμα με τα χρήματα, αφού του πρότεινα να το πουλήσουμε...
Δεν αλλάζει κάτι τώρα, αλλά ήθελα να ακούσω και μία άλλη γνώμη για να δω και εγώ αν ενήργησα σωστά...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
......
-
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος . Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την φιλία σας; Αυτός πήρε ένα κινητό δώρο και εσύ τραβιώσουν όταν το παρήγγειλες με τις γνώσεις σου σε μαγαζιά για αποφυγή τελωνείου και καλές τιμές αξιόπιστα , όταν τους ζητούσες refound , με την γκρίνια του "φίλου" όταν δεν ερχόταν και τέλος επειδή "τόλμησες" να του προτείνεις να το πουλήσετε και να μοιραστείτε τα λεφτά. Εγώ στην θέση σου θα τον άφηνα χωρίς να του πω κάτι για μισά μισά , εάν δεν μου το πρότεινε αυτός , θα κοβόταν μετεξεταστέος για πολλούς Σεπτέμβριους πίσω.
-
κυριοι θελω να παραγγειλω απο ισπανια μια τσαντα.η οποια κοστιζει 46 ευρω +μεταφορικα 12, 27
γνωριζετε μηπως αν θα πληρωσω τελωνειο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα