[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Λοιπον...επανερχομαι...Με χρηση 2 ημερών: το bug με την " τριμερή κλήση" διορθώθηκε, δεν μπορώ να μπω στο άλμπουμ -αναφορά σφαλματος- και τελευταιο το τηλ αναπτύσει μεγάλη θερμοκρασία- τηγανίζουμε αυγό.Θα επανελθω στην προηγούμενη αναμενοντας την επόμενη της Παρασκευής.Αυτααα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
και σε μενα το αλμπουμ δεν ανοιγε
εκανα ακριβως αυτο (καθαρισμος-επανεγκατασταση) και ειναι οκ -
μια χαρα και στο αρχαιο ρυζακι.ευχαριστω παιδια για αλλη μια φορα για την δουλεια που κανετε
-
To Θέμα με το fingerprind όταν το κινητό έχει κάποια αναπάντητη ή ειδοποίηση και δεν δουλεύει, υπάρχει.
Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα συνεχίζει να υπάρχει.
Προς το παρόν κανένα άλλο πρόβλημα. -
κι εγω μετα απο δυο μερες και πολυ ξεζουμισμα ολα διορθωθηκαν εκτος του προβληματος με το blutooth. Βελτιωθηκε με το ακουστικο αλλα συνεχιζει να μην ειναι λειτουργικο με το αυτοκινητο. δεν παιζει πολυμεσα και δεν δουλευουν οι λειτουργιες κλησης ενω δειχνει κανονικα συνδεδεμενο. Σε παλιοτερη ρομ ολα λειτουργουσαν κανονικα
-
Από GTV 6.4.21 σε Mi4c πέρασα στην 6.5.5. Μετά από σχεδόν δύο μέρες χρήσης παρατήρησα αύξηση θερμοκρασίας και κατανάλωσης. Συνεχές κρασάρισμα της εφαρμογής lockstep. Επέστρεψα σε 6.4.21 από παλιότερο backup. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τη συνεχή προσπάθεια
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τι διαδικασία για να κάνω το τηλέφωνο να στέλνει sms πολλών χαρακτήρων,όπως έστελνα παλιότερα μ'αυτή τη sim,γιατί τα στέλνει πολλαπλά και με λίγους χαρακτήρες περιθώριο. -
Ο/H Savvasaris έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τι διαδικασία για να κάνω το τηλέφωνο να στέλνει sms πολλών χαρακτήρων,όπως έστελνα παλιότερα μ'αυτή τη sim,γιατί τα στέλνει πολλαπλά και με λίγους χαρακτήρες περιθώριο.
You may think you can fly - but you better not try -
Ευχαριστώ. Ενδέχεται να φτιαχτεί σε κάποια αναβάθμιση ή έτσι θα είναι μόνιμα;
-
@Savvasaris Προς το παρον είναι ετσι και αυτό είναι mod,Κανονικα δεν το υποστηριζει το miuiYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα