Διαφήμιση

μονιμο TWRP μετα απο αναβαθμιση

• Ο/H blade_ έγραψε:

συνεβη παλι σημερα.αυτο που εκανα ηταν να μπω bootloader και να περασω παλι τη ρικαβερι που δινεται στους οδηγους.μετα φλασαρω και ελπιζω οκ και αυτη τη φορα
      Τελικά τη έκανες? Όλα καλά η σου κάνει πάλι bootloop?
    • Ο/H teodorzaf έγραψε:

Ο/H blade_ έγραψε:

συνεβη παλι σημερα.αυτο που εκανα ηταν να μπω bootloader και να περασω παλι τη ρικαβερι που δινεται στους οδηγους.μετα φλασαρω και ελπιζω οκ και αυτη τη φορα
      Τελικά τη έκανες? Όλα καλά η σου κάνει πάλι bootloop?
      ναι μια χαρα ευτυχως,με την ιδια διαδικασια.πραγματικα ομως δε ξερω αν θα ξαναπερασω update.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dikout έγραψε:

Λοιπον , κατοχος redmi 3 φορωντας την προηγουμενη developer επιχειρωντας να εγκαταστησω την καινουργια ...κανονικα σε διαδικασια twrp wipe τσεκαρω casche και την αλλη επιλογη που εμπεριεχει παλι στο ιδιο ,κανονικα επιστρεφω στο install προωθω τον κερσορα ξεκινα και καπου πριν την ολοκληρωση σβηνει και ξεκινα απο μονο του μπαινοντας στην μονη επιλογη twrp. Δεν μπορουσα να το απενεργοποιησω διοτι απο μονο του παλι επανερχονταν στο twrp ,,ετσι επιχειρησα την επιλογη φλασαρισματος παντα με το φοβο οτι δεν θα δει την συσκευη κατα το refresh .Τελικα ολα καλα ξεκινησα με την fastboot stable και ματα τα γνωστα για να καταληξω στην ελληνικη.Θελω να τονισω οτι οταν πηγα στην διαχειριση συσκευων στην συσκευη android εβγαζε το εξης ```marshall london bootloader interface xiaomi΄΄ εψαξα και ειδα οτι με δεξι κλικ επιλεγω αναβαθμιση προγραμματων οδηγησης μεσω τηλεφωνου και τελικα αλλαξε ονομασια ....δεν θυμαμαι ακριβως για να το γραψω ,πιθανον ισως να ωφελησε για να προχωρησω στο φλασαρισμα μετα.Δεν ξερω αν βοηθησα παντως προσπαθησα ,,,ενα μεγαλο ευχαριστω στον mixaliscyν για την συνεισφορα του.. Τελευταια θα ηθελα πραγματικα να μου ξεκαθαρισει καποιος φιλος ποτε κανουμε wipe σε αναβαθμιση και σε ποια (developer ,stable ) και τι τσεκαρουμε ακριβως ,αν επιβαλλεται η ειναι υποχρεωτικος ο καθαρισμος και ποτε με λιγα λογια.....Ευχαριστω
      εχω παθει το ιδιο πραγμα. και μου κανει συνεχεις επανεκινησεις. στις συσκευες μου γραφει το ιδιο