φίλε μου σόρι για το πρήξιμο αλλά αρχίζω να απελπίζομαι πάλι...
έκανα όλα τα βήματα και σου παραθέτω τα εξής:
Αυτή τη στιγμή έχει την Αγγλοκινέζικη 6.5.19 ρομ.
Προσπάθησα να κάνω απο την αρχή τα βήματα για το ξεκλείδωμα του bootloader και:
Α) στο πρώτο βήμα για την εγκατάσταση της Developer ρομ μου βγάζει Πάλι "Cant Verify Update"
B) Δοκίμασα να παρακάμψω αυτό το βήμα (θεωρώντας ότι η ρόμ μου έβαλα πριν με το Sp tool κλπ είναι κατάλληλη) και πατώντας το Vol - και το κουμπι ενεργοποίησης με βάζει σε fastboot.
Ρωτάω μήπως είναι ξεκλείδωτο το Bootloader? (απο ότι έμαθα τώρα το κινητό είχε την Ελληνική Ρομ στο παρελθόν -γιατί το πήρα από φίλο- αλλά μετά από επαναφορά χάθηκε η Ελληνική)
Μπορώ να δοκιμάσω κατ ευθείαν να βάλω την ελληνική ρομ μέσω fastBoot ? και αν ναι στείλε ένα καλό οδηγό γιατί είμαι πολυάσχετος όπως κατάλαβες...
@thanostria το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε σωστά είναι να κάνεις αυτό που σου λέει ο NasDriver από πάνω..Τσέκαρε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και πες μας για να σε καθοδηγήσουμε σωστά!
βρήκα κάτι που λέει να πατήσω πάνω στο android version 7-8 φορές και μετά θα βγάλει κάτι πίσω πάνω απο το about phone αλλά δεν λέει τι θα βγάλει και εμένα δεν μου βγάζει τίποτα. είναι το Installed apps.
Πάντως στο Mi pc suite το αναγνωρίζει το κινητό και το βγάζει
Σύνδεσε
το κινητό τώρα στον υπολογιστή και πήγαινε να ενεργοποιήσεις το USB
Debugging. Πως το κάνεις αυτό? Απλά ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:
α)Go to Settings -- About Phone --> Touch 7 times on "MIUI version" to Enable Developer Options. β) Now go to Settings - Additional Settings - Developer Options --> USB debugging. Enable USB Debugging and Connect to PC.
Αν στην οθόνη του κινητού σου πετάξει ένα μήνυμα για να δώσεις δικαιώματα τότε τίκαρε το κουτάκι που γράφει Always allow from this computer (κάτι τέτοιο) και μετά το οκ (Τσέκαρε το παρακάτω spoiler) Σε οποιαδήποτε φάση και να δεις αυτό το μήνυμα τικάρεις το κουτάκι και πατάς ΟΚ.
Τα έκανα όλα τα παραπάνω και ενεργοποίησα το usb deb το οποίο όντως δεν ήταν αλλά πάλι τα ίδια που έκανε στο cmd.
επίσης μου έβγαλε και αυτό το μήνυμα όταν πάτησα για fastboot.
Σημαίνει κάτι?