Παιδιά η απάντηση δόθηκε από εδώ,έκανα πρώτα wipe όπως λέει στο post,ύστερα εγκατάσταση μετά πάλι wipe και μετά ξανά εγκατάσταση.Με το που τέλειωσε η εγκατάσταση μου είχε 2 εικονίδια ένα για reboot ένα wipe που είχε κάτι φακέλους γραμμένους πάνω του,έκανα ξανά λοιπόν wipe με το εικονίδιο αυτό και ύστερα reboot αφού πέρασαν περίπου 5-6 λετπά άνοιξε το κινητό και όλα τέλεια!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την ανοχή σας...
Ευχαριστώ,Επειδή είμαι καινούριους στην κοινότητα και δεν ξέρω από xiomi,για να κάνω εγκατάσταση μιας ελληνικής ρομ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το bootloader?? και μετά ποιος είναι ο οδηγός να την εγκαταστήσω??
Καλώς ήρθες στην παρέα μας καταρχήν. Ναι πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην Ελληνική! Στους γενικούς οδηγούς θα βρεις την Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις την αίτηση για το οκ! Όπου κολλήσεις μας ενημερώνεις και σε κατευθύνουμε!
Αφού λάβεις το οκ προχωράς στο ξεκλείδωμα. Για να ξεκλειδώσεις το κινητό πρέπει να έχει developer official rom. Μετά αφού ξεκλειδώσεις ακολουθείς τον οδηγό για πέρασμα της Ελληνική. Αν πας στην κατηγορία του κινητού σου θα βρεις τους οδηγούς εκεί που θα χρειαστείς! Ο οδηγός για ξεκλείδωμα είναι στην κατηγορία Διάφοροι Οδηγοί