Αν το συνδέσεις στο pc το βλέπει κάπως? δες πως εμφανίζεται στο device manager!!
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
unknown devise
-
και αναβοσβηνει το κοκκινο led ολη την ωρα που το εχω συνδεμενο ειτε στον φορτιστη η στο pc
-
Με Volume- και Power δεν μπαίνει fastboot?
-
oute me Με Volume- και Power
ουτε με Με Volume+ και Power
τπτ -
@cooper81 ή οθόνη δουλεύει; Πχ όταν είναι κλειστό το κινητό και φορτίζει μόλις πατήσεις ελαφρά το button για να ενεργοποιηθεί η οθόνη δείχνει μία μπαταρία με το ποσοστό φόρτισης.
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
τπτ μονο αναβοσνηνει το φωτακι
-
Κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Να υποθέσω ούτε δόνηση νιώθεις με παρατεταμένο πάτημα.
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
δυστυχως δεν σαλευει.....
-
Βασική προϋπόθεση πριν ξεκινήσουμε το φλασάρισμα της συσκευής μας είναι να είναι πολύ καλά φορτισμένη ίσως και η πιο βασική , πώς την πάτησες και ξεκίνησες την διαδικασία με μόλις 45% μπαταρία εάν το κινητό σου έχει χάσει την rom δεν θα φορτίζει και εγώ αυτό το έπαθα δυστυχώς όταν ήμουν αρχάριος με ταμπλέτα lenovo από τότε εάν δεν λέει 99% μπαταρία δεν ξεκινάω τίποτα, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με το κινητό σου !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν @cooper81 το led που αναβοσβήνει σημαίνει βαθεία αποφόρτιση και όσο συνεχίζει να αναβοσβήνει τα πράγματα δεν γίνονται χειρότερα. Αν σταματήσει όμως τελείως τότε θα έχεις χοντρό πρόβλημα. Σταμάτα λοιπόν τον οποιοδήποτε χειρισμό στην συσκευή και αν μπορείς να βρείς φορτιστή που να βγάζει 5v 2.0A χρησιμοποίησε τον.
Σε κάθε περίπτωση ξέχνα ότι μπορείς να κάνεις κάτι με το κινητό σου σήμερα. Το αφήνεις όλο το βράδυ σε φορτιστή τοίχου και εύχομαι αύριο να έχει συνέλθει.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0