Συγνώμη αλλά δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα.
Το κινητό είναι του γιού μου και δεν ξέρω τι το 'εκανε ούτε άνοιγε ούτε φόρτιζε και μετά απο αναζήτηση έκανα τα παραπάνω που σου είπα
πάντως πρίν είχα την ελληνική rom αν αυτό βοηθάει.
@Sakis Karaoulas Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα δες το και πάρε με τηλέφωνο είμαι από τα Γρεβενά.
=============== Μαι 5th 2017, 10:30pm =============== @geoanto555 Μίλησα τηλεφωνικά με τον Σάκη πριν λίγο μπήκα και μέσω TeamViewer, έχει κάνει απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής έχει περάσει τους driver, το κινητό μπαίνει σε fastboot το αναγνωρίζει κανονικά το PC όπως το θέλουμε, είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.
Είπα στον @Sakis Karaoulas να το αφήσει όλο το βράδυ σε φορτιστή τοίχου, μήπως έχουμε βαθιά αποφόρτιση, αλλά μου είπε ότι εχτές το είχε όλη μέρα αλλά led δεν άναψε.
Όταν μπήκα να δω απο fastboot μέσω adb τον bootloader που είναι ξεκλείδωτος έδωσα την εντολή μετα fastboot reboot και μου είπε ο @Sakis Karaoulas ότι στιγμιαία είδε το Mi logo και μετά μαύρη οθόνη.
Κατέβασα την τελευταία δική μας rom για το ido γιατί αυτό είδα πιο πάνω σε ανάρτηση να λέτε, αύριο είμαι πρωινός και λόγω τελικού κυπέλλου Ελλάδας είναι δύσκολη μέρα για μένα δεν μπορώ να μπω να βοηθήσω το πατριωτάκι μου μπες εσύ να βοηθήσεις, αν λεω αν δεν έχουμε κάποιο άλλο θέμα με θύρα usb φόρτισης, τέλος πάντων σου έδωσα μια εικόνα για να ξέρεις το ιστορικό αυτό που δεν εξακρίβωσα 100% είναι το μοντέλο και πρέπει να κάνεις τσεκ.
@geoanto555 Όχι σήμερα είπαμε βρε Καρντάση αύριο είπαμε, θα το αναλάμβανα προσωπικά το θέμα αλλά είπα ότι αύριο έχει τελικό στο Βόλο και θα είμαι όλη την μέρα στην δουλειά.
=============== Μαι 16th 2017, 11:02pm ===============
flash σε Ido περισσότερα στον νήμα xiaomi & MIUI Θεσσαλίας αναλυτικός οδηγός.
καλησπερα στην ομαδα,
ενα νεο χτυπημα με βρηκε με τη συσκευη της κοπελας μου,
παλευω απο το μεσημερι με τον οδηγο. Ολα κυλανε κανονικα ομως οταν φτασει στο ''Send Configure Command ''
στα 57 δευτερολπτα error. Αυτο κ ξανα απτην αρχη.
Υπαρχει κατι που να σας θυμιζει??
ευχαριστω προκαταβολικα