Παιδια μια βοηθεια, ειχα να περασω rom 2-3 βδομαδες κ περασα αυτην σημερα, αλλα εχω ενα προβλημα στο αλμπουμ, οι φωτο φαινονται θολες (οπως οταν αργουν να φορτωσουν) κ οταν προσπαθω να παω στην επομενη μου βγαζει μαυρη οθονη κ πρεπει να πατησω το πισω κ να διαλεξω ποια θελω να ανοιξω. Ειχε κανεις παρομοιο θεμα με αυτη τη rom ή να ψαχτω για κατι αλλο? Με ενα γρηγορο search δεν βρηκα κατι. Καθαρισμο δεδομενων/διαγραφη μνημης/restart εκανα κ δεν εγινε τιποτα.
[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Hey guys, σας ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια σας να μας προσφερετε παντα εκπληκτικες rom και οσο γινεται bug free!
Να επισημανω 2 συχνα bugs που βλεπω στο Redmi Note 3 (συγγνωμη αν εχουν ηδη αναφερθει στο thread)
1. Οταν εχω το keyboard ανοιχτο και πατησω για να κατεβει, το view παραμενει 'as keyboard on'. Δηλαδη δεν επανερχεται το view και αντι του keyboard, φαινεται μια κενη περιοχη. Μου συμβαινει μονιμως σε messenger και viber.
2. Οταν παιζει video απ'το youtube, πεφτει η φωτεινοτητα της οθονης μεχρι το τηλεφωνο να κλειδωσει. Με προηγουμενες εκδοσεις, οσο επαιζε video, το κινητο δεν εμπαινε σε idle mode.
Αυτα τα πιο συχνα! Κατα τα αλλα, super update, με 6.4.x x ειχε αρχισει και σερνοταν το κινητο ωρες ωρες. Τωρα ειναι ξανα το αγαπημενο μου Redmi !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Peter# έγραψε:
Έχουμε καιρό αυτές τις δύο βδομάδες να κάνουμε μερικά πράγματα για κάποιες ακόμα συσκευές..
Θα σας ενημερωσω αυτές τις μέρες .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@mikele13
Εντάξει, αλλά αν βάλεις την τελευταία ρομ πρέπει να μου το πεις για να το φτιαξω ..
Σε κάθε ρομ πρέπει να γινεται αυτό , είναι αλλαγές στο framework.jar και αυτό αλλάζει σε κάθε αναβάθμιση.
την modia σου σε αυτην κ ενημερωσε να την φλασαρουμε.
Thanks anyway... -
Ο/H mikele13 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@mikele13
Εντάξει, αλλά αν βάλεις την τελευταία ρομ πρέπει να μου το πεις για να το φτιαξω ..
Σε κάθε ρομ πρέπει να γινεται αυτό , είναι αλλαγές στο framework.jar και αυτό αλλάζει σε κάθε αναβάθμιση.
Thanks anyway...
DOWNLOAD για την 6.5.26
2way reboot και Volume steps για RedmiNote3 Hennesy
mediafire.com/download/z3373v1fvgd8vn6
INSTALLATION
Μπαινουμε twrp
Install zip
Wipe cache and dalvik
Reboot system
ΝΟΤΕ
Είναι μόνο για την τελευταία ρομ 6.5.26 , μην το φλασαρετε σε προηγούμενη ρομ γιατί υπάρχει ακόμα και περίπτωση bootloop . -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H mikele13 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@mikele13
DOWNLOAD για την 6.5.26
2way reboot και Volume steps για RedmiNote3 Hennesy
mediafire.com/download/z3373v1fvgd8vn6
INSTALLATION
Μπαινουμε twrp
Install zip
Wipe cache and dalvik
Reboot system
ΝΟΤΕ
Είναι μόνο για την τελευταία ρομ 6.5.26 , μην το φλασαρετε σε προηγούμενη ρομ γιατί υπάρχει ακόμα και περίπτωση bootloop .
και κατι αλλο,πριν φλασαρω μπορω να κανω delete καποιες εφαρμογες που δεν τις χρειαζομαι?
prntscr.com/b9teqj -
-
@Peter#
ΟΧΙ , δεν είναι για Mi NOTE , είναι μόνο για RedmiNote3 Hennesy ...
Το Mi Note είναι MarshMallow δεν το'φτιαξα ακόμα , πρέπει να κάνουμε κάποια δοκιμή ...
Θα σου στείλω κάποιο ζιπ αύριο ..
@mikele13
Έχω βγάλει και μία ρομ για το RedmiNote3 πριν μία βδομάδα νομίζω , αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση από κανέναν παρ'ολο ότι την κατέβασαν 5-6 άτομα ..
Anyway , φλασαρεις το ζιπ αφού έχεις βάλει την τελευταία GTV και τις διαγραφές τις κάνεις οπότε θες δεν έχει να πειράξει τίποτα το ζιπ απ'αυτα που θες να διαγράψεις.
Μπορείς να διαβάσεις στο τοπικ της υπογραφής μου αν θες να ετοιμάσεις το ζιπ της ρομ διαγράφοντας ότι δε χρησιμοποιείς και να φλασαρεις χωρίς να σβηνεις μετά .. -
-
Ο/H Peter# έγραψε:
@gkalen γιαυτό ρωτησα μη γίνει καμία 'ομορφια' και πάει ακλαφτο
Αν μπορείς δες και αυτό για την μπαταρία και όταν έχεις έτοιμο ζιπ μας λες! Καλή Κυριακη!
Ακόμα και αν γινόταν ή εγκατάσταση θα έπεφτε απλά σε bootloop οπότε μικρό το κακό , με ένα φλασαρισμα της ρομ θα διορθωνοντουσαν όλα .
Αύριο θα μιλήσουμε .. -
στο ΜΙ4 δεν δουλευει το mipcsuite
μηπως πρεπει να βαλω αλλη εκδοση? -
Όχι με την MM το mipcsuite δεν αναγνωρίζει τα κινητά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα