Καλησπέρα.
Πήρα το redmi note 3 pro με την ΜIUI Global 7.3 / Stable 7.3.2.0.0 (LHOMIDD). Έτρεξα το adb και είδα ότι το κινητό είναι unlocked. Θέλω να βάλω την ελληνική rom, αλλά δεν κατάλαβα αν πρέπει πρώτα να βάλω την κινέζικη dev ή μπορώ να συνεχίσω με την υπάρχουσα.
Ευχαριστώ.
@spyros_sub, Η ρομ που έχεις unofficial, αυτό σημαίνει ότι σταδιακά η συσκευή θα αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα, αν δεν το κάνει είδη, κολλήματα, να μην ανοίγει εφαρμογές, κτλ, έως και να σβήσει μία μέρα στα καλά καθούμενα, όλα αυτά έχουν συμβεί.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Θα χρησιμοποιώ τα νούμερα με βάση την απάντησή σου για να μην μπερδευτούμε.
1. Έκανα αίτημα και αφού μου ήρθε το sms ξεκίνησα τη διαδικασία του οδηγού, η οποία όμως κολλούσε στο 50% με μήνυμα ¨couldn't verifiy device¨. Γιαυτό έτρεξα το adb σε cmd και είδα ότι είναι unlocked.
2. Αν κάνω την αλλαγή σε official το κινητό θα ξανακλειδώσει?
Καλησπέρα,
Ξεκίνησα και εγώ τις διαδικασίες για το ξεκλείδωμα αλλά έχω μείνει με την αγγλοκινέζικη dev μέχρι να πάρω το μήνυμα για unlock.
Θα μπορούσα να περάσω την global dev με miflash κανονικά αντί για αυτή? η θα μου δημιουργήσει πρόβλημα με το unlock?
Το μεγάλο μου πρόβλημα προς το παρόν με την αγγλοκινέζικη είναι οτι δεν λειτουργεί τίποτα απο google (playstore, contacts κτλ).
αν περάσω global dev θα λειτουργούν αυτά?
Βγάλε google λογαριασμο .. πάνε εφαρμογές playstore και κάνε καθαρισμό δεδομένων / επανακκίνηση και ξανα βάλε google λογαριασμό.
Τα έχω κάνει αυτά. Μένει για πάντα στο Checking Info...
Να προσθέσω ότι το play store ηρθε όταν τράβηξα το backup μου (απο το προηγουμενο Redmi Note 2 μου) απο το mi account.
Δεν μπορουσα να το βρώ και να το κατεβάσω κανονικά...
Ή κάνεις υπομονή ή κάνεις factory reset και ξανα περνάς από την αρχή το playstore.
Α!. .Αν θες περνάς την global dev..
Ο μόνος τρόπος όμως είναι να περάσεις την global stable και μετά μέσω updater αυτή.