Καμια φορά είναι τόσο απλό το θέμα που τα κάνουμε όλα δύσκολα..
Εύχομαι να μην έχει φάει κόλλημα και να ειναι οκ απο δω και πέρα.
εχεις απολυτο δικιο και τελικα φαινεται οτι αυτο ηταν και δεν ανοιγε εχθες. ειχε κολησει το βολουμ απ και γιαυτο εμπαινε μονο ρικοβερι. τελος καλο ολα καλα και για αλλη μια φορα κανατε τα μαγικα σας. επανερχομαι αυριο με φλας αρομα....καληνυχτες σε ολους.
δεν γυρίζει και το δικό μου . και με cmd και με τον άλλο τρόπο ανοίγει πάλι η συσκευη
δηλαδή και όταν μπω με power + volume up και πατήσω download άπλα αυτό κάνει restart
=============== Ιουν 7th 2017, 3:47pm ===============
παίδες ! σκέφτομαι να το δώσω το 4a και να πάω στο 4x
αυτή τη στιγμή το έχω ξεκλείδωτο με την XTRV αν ο καινούργιος κάτοχος θέλει να του το δώσω με την stable global θα μπορέσω να flasharo με fastboot η θα υπάρχει πρόβλημα ? γιατί με edl mode διαβάζω πως υπάρχει γενικά πρόβλημα
Δεν είδα ότι έχεις ξεκλειδώσει bootloader και φοράς xtrv , mi flash fastboot rom σε fastboot mode.
Αφαίρεσε πρώτα mi account και ότι άλλο account έχεις μέσα.
Maki την 1 φορά προσπάθησα να το περάσω με κλειδωμένο
με την βοήθεια όλων σας εδώ όμως κατάφερα να μπω στο τρυπάκι και να καταλάβω τη θέλει ακριβώς
και είχα περάσει και την XTRV . χθες όμως το πέρασα μια καθαρή εγκατάσταση την global stable για να το δώσω όπως γράφω για να πάω στο 4x
πάντως καλά που το είπες να αφαιρέσω το mi acc γιατί ακόμα δεν το είχα αφαιρέσει
Καλησπέρα σε όλους, για επιστροφή από Ελληνική σε official, να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο οδηγό;
Επίσης το κινητό είναι rootαρισμένο και με xposed framework εγκατεστημένο, θα χρειαστεί να κάνω κάτι παραπάνω για την συγκεκριμένη περίπτωση πριν flashάρω;
Σε Mi Note Pro.
Ευχαριστώ.
Kαλησπερα.Λοιπον ειμαι ετοιμος να φλασαρω ελληνικη ρομ.Ειμαι στο twrp και συνηδητοποιω οτι ξεχασα να την περασω στο κινητο.Μπορω να την περασω τωρα χωρις να βγω απο twrp?
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ενώ είσαι στο TWRP
Δες εάν το βλέπει σαν σκληρό δίσκο
Αν δεν το βλέπει, πήγαινε στο TWRP > Mount > εκεί που λέει σύνδεση ΜΤΡ κάτω δεξιά > κλείσε το και άνοιξέ το πάλι.
Επίσης, εάν και μετά από αυτό δεν το βλέπει, δες στο device manager εάν το αναγνωρίζει σαν Android Phone/device > Google Nexus κτλ
Αν ναι, δεξί κλικ στο Google Nexus > Κατάργηση > Επιλέγεις και το διαγραφή προγράμματος οδήγησης > ΟΚ
Και κάνεις αναζήτηση για νέες συσκευές πάλι